- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 26
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.921
Bana da aynı gibi geldiği için pik olurda göremem diye buraya atıyorumBu testler çok değişik kim bu testi atsa iki renkte aynı geliyor bana daha silik çıkıyordu benim kullandığım testlerde kullanan arkadaşlar yorum yapsa daha iyi olur ama sondaki evet pik gibi
2 sene olucak şubatda..ama 1.5 sene olunca ürünlerle hamile kaldım kürtaj oldum malesef..şimdi içimde hem korku var yine aynısını yaşarsam..bende zaten 34 yaşıma kadar hep çalıştım ..hiç bu kadar takmadım..şimdi uyandım sanki..şimdide diyorum hemen olsun..o da hemen olmuyormuşErkekler hep aynı bizi yatiştırmaya çalışıyorlar bu çok güzel birsey aslinda dahada sitrese sokabilirler bende bazen diyorum ki ya ben çok büyük konuştum olmasın diye ya hic olmazsa olmasın diyo bizbize yeteriz bitane oldu nasip olmazsa yapacak bisey yok diyekac aylik evlisiniz benim oğlum 2 yılimizda doğdu ilkte bu kadar stresli degildim gezip tozuyodum simdi oğlumdan ötürü surekli evdeyim evde kendimi kuruyorum
Sende durumda benimkine benzemiş..bu testlerden bende anlamıyorum..sık ilişkiyle devam edek en mantıklısıBence bugün pikk uygulamada da yüksek olasılık hamilelik gözüküyor
Aynen telefondan çekimde farkeder sana koyu geldiyse bugünü yarini muhakkak değerlendirBana da aynı gibi geldiği için pik olurda göremem diye buraya atıyorumama daha koyu bence pik
Suan calisiyormusun peki çalışmak evde olmaktan iyi en azından zaman ve vakit geçiyor yani bugün bu ay olmazsa bende mi çalışsam diye düşünmüyor değilim hiç üzülme canım yaştan ötürü komusmuz 45 yasinda hamile kaldı normal dogum yapti sen daha gençsin olur insallah rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin dualarimdasin2 sene olucak şubatda..ama 1.5 sene olunca ürünlerle hamile kaldım kürtaj oldum malesef..şimdi içimde hem korku var yine aynısını yaşarsam..bende zaten 34 yaşıma kadar hep çalıştım ..hiç bu kadar takmadım..şimdi uyandım sanki..şimdide diyorum hemen olsun..o da hemen olmuyormuş
Yumurta çatlatması beyaz şeffaf diye biliyorum canımKızlar uyumayaniniz var mı benim sarı akintim gelmeye başladı böyle fosfor sarı gibi minik minik oluyor akıntı kokusuz ağrısız.. birde sol kasigim çok ağrıyor sancı giriyor acaba yumurtam mi çatlıyor şuan sarı akıntı e feksiyon diyorlar ama koku yok
Sol kasigim niye bu kadar ağrıyor acaba batmalar oluyor sancı giriyor minik minikYumurta çatlatması beyaz şeffaf diye biliyorum canım
Ben de aynı soruyu sormuştum bugün canım, özellikle bugün çok fazla batma oldu bende de. Daha çok sol kasığımda ama arada sağda da oluyor. Yumurta catlamistir denmişti.benim de bugün şeffaf akıntım bitti çamaşırımda resmen hissetigim beyaz akıntı oldu. Ben de yumurta çatladı bitti sanmıştım ama ilişki sırasında da bildiğin tekrar yapışkan yumurtlama akıntısına dönüştü. Havalar soğuk diye mi bu kadar ağrı yaşıyoruz anlamadım ben de. Yumurtlama oldu mu olacak mı tam kestiremiyorum ptesiden beri benim de ağrı ve akıntı vardiSol kasigim niye bu kadar ağrıyor acaba batmalar oluyor sancı giriyor minik minik
Adana da hava hala yazdan kalma ve sıkı giyiniyorum ben yine de usutmemek için.. grip geçirdim ama atlattım iyiyim şuan da fosfor sarısı gibi akintim başladı sol kasikta ağrı ara ara sağa da giriyor bende birde idrarım sapsarı koyu şu içmeme rağmen böyle anlayamadım sanki zerdecal dökmüşler gibi sarıBen de aynı soruyu sormuştum bugün canım, özellikle bugün çok fazla batma oldu bende de. Daha çok sol kasığımda ama arada sağda da oluyor. Yumurta catlamistir denmişti.benim de bugün şeffaf akıntım bitti çamaşırımda resmen hissetigim beyaz akıntı oldu. Ben de yumurta çatladı bitti sanmıştım ama ilişki sırasında da bildiğin tekrar yapışkan yumurtlama akıntısına dönüştü. Havalar soğuk diye mi bu kadar ağrı yaşıyoruz anlamadım ben de. Yumurtlama oldu mu olacak mı tam kestiremiyorum ptesiden beri benim de ağrı ve akıntı vardi
Benimde aynı şekilde ama tek fark bende sağ kasık ağrıyo bel ağrısı da hafif var idrar benimde aynı şekilde akıntı da bence çatlıyo yumurta bu 1-2 gündeAdana da hava hala yazdan kalma ve sıkı giyiniyorum ben yine de usutmemek için.. grip geçirdim ama atlattım iyiyim şuan da fosfor sarısı gibi akintim başladı sol kasikta ağrı ara ara sağa da giriyor bende birde idrarım sapsarı koyu şu içmeme rağmen böyle anlayamadım sanki zerdecal dökmüşler gibi sarı
Diyet yapanlarda da sarı akıntı gorulebiliyormus acaba yediklerin falan mı etkiledi? Kaşıntı koku falan yoksa endişelenme bence canım, ama bunlardan birisi olursa enfeksiyon olabilirAdana da hava hala yazdan kalma ve sıkı giyiniyorum ben yine de usutmemek için.. grip geçirdim ama atlattım iyiyim şuan da fosfor sarısı gibi akintim başladı sol kasikta ağrı ara ara sağa da giriyor bende birde idrarım sapsarı koyu şu içmeme rağmen böyle anlayamadım sanki zerdecal dökmüşler gibi sarı
Olabilir neyse yine değerlendirelim o zaman boş geçmeyelim belirtileri varBenimde aynı şekilde ama tek fark bende sağ kasık ağrıyo bel ağrısı da hafif var idrar benimde aynı şekilde akıntı da bence çatlıyo yumurta bu 1-2 günde
Kaşıntı koku yok yediklerimde bir degisim . Yok aynı diyette yapmıyorum ilk kez bu kadar sarı bir akıntı gördüm anlam veremedimDiyet yapanlarda da sarı akıntı gorulebiliyormus acaba yediklerin falan mı etkiledi? Kaşıntı koku falan yoksa endişelenme bence canım, ama bunlardan birisi olursa enfeksiyon olabilir
Gebelikte bel ağrısını çok duyuyorum canım, stres yapma. çok çok artarsa sabah dr'a gidersinKizlar belimde çok şiddetli bir ağrı var özellikle sol taraf normal mi ya uykudan uyandım artık o kadar şiddetli
Normal kuzum bebis yer ediniyor bel ağrıların olur bu surecteKizlar belimde çok şiddetli bir ağrı var özellikle sol taraf normal mi ya uykudan uyandım artık o kadar şiddetli
O zaman endişelenme bence kaşıntı koku olduğunda enfeksiyon deniliyor çünküKaşıntı koku yok yediklerimde bir degisim . Yok aynı diyette yapmıyorum ilk kez bu kadar sarı bir akıntı gördüm anlam veremedim
Normal kuzum bebis yer ediniyor bel ağrıların olur bu surecte
Sağolun kizlar ilk gebelikte olunca uykudan uyandım resmen bu ağrıyaGebelikte bel ağrısını çok duyuyorum canım, stres yapma. çok çok artarsa sabah dr'a gidersin