Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 sene olucak şubatda..ama 1.5 sene olunca ürünlerle hamile kaldım kürtaj oldum malesef..şimdi içimde hem korku var yine aynısını yaşarsam..bende zaten 34 yaşıma kadar hep çalıştım ..hiç bu kadar takmadım..şimdi uyandım sanki..şimdide diyorum hemen olsun..o da hemen olmuyormuş

Suan calisiyormusun peki çalışmak evde olmaktan iyi en azından zaman ve vakit geçiyor yani bugün bu ay olmazsa bende mi çalışsam diye düşünmüyor değilim hiç üzülme canım yaştan ötürü komusmuz 45 yasinda hamile kaldı normal dogum yapti sen daha gençsin olur insallah rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin dualarimdasin

Kızlar uyumayaniniz var mı benim sarı akintim gelmeye başladı böyle fosfor sarı gibi minik minik oluyor akıntı kokusuz ağrısız.. birde sol kasigim çok ağrıyor sancı giriyor acaba yumurtam mi çatlıyor şuan sarı akıntı e feksiyon diyorlar ama koku yok

Yumurta çatlatması beyaz şeffaf diye biliyorum canım

Sol kasigim niye bu kadar ağrıyor acaba batmalar oluyor sancı giriyor minik minik
Ben de aynı soruyu sormuştum bugün canım, özellikle bugün çok fazla batma oldu bende de. Daha çok sol kasığımda ama arada sağda da oluyor. Yumurta catlamistir denmişti.benim de bugün şeffaf akıntım bitti çamaşırımda resmen hissetigim beyaz akıntı oldu. Ben de yumurta çatladı bitti sanmıştım ama ilişki sırasında da bildiğin tekrar yapışkan yumurtlama akıntısına dönüştü. Havalar soğuk diye mi bu kadar ağrı yaşıyoruz anlamadım ben de. Yumurtlama oldu mu olacak mı tam kestiremiyorum ptesiden beri benim de ağrı ve akıntı vardi

Adana da hava hala yazdan kalma ve sıkı giyiniyorum ben yine de usutmemek için.. grip geçirdim ama atlattım iyiyim şuan da fosfor sarısı gibi akintim başladı sol kasikta ağrı ara ara sağa da giriyor bende birde idrarım sapsarı koyu şu içmeme rağmen böyle anlayamadım sanki zerdecal dökmüşler gibi sarı

Benimde aynı şekilde ama tek fark bende sağ kasık ağrıyo bel ağrısı da hafif var idrar benimde aynı şekilde akıntı da bence çatlıyo yumurta bu 1-2 günde

Diyet yapanlarda da sarı akıntı gorulebiliyormus acaba yediklerin falan mı etkiledi? Kaşıntı koku falan yoksa endişelenme bence canım, ama bunlardan birisi olursa enfeksiyon olabilir

Kizlar belimde çok şiddetli bir ağrı var özellikle sol taraf normal mi ya uykudan uyandım artık o kadar şiddetli

Diyet yapanlarda da sarı akıntı gorulebiliyormus acaba yediklerin falan mı etkiledi? Kaşıntı koku falan yoksa endişelenme bence canım, ama bunlardan birisi olursa enfeksiyon olabilir
Kaşıntı koku yok yediklerimde bir degisim . Yok aynı diyette yapmıyorum ilk kez bu kadar sarı bir akıntı gördüm anlam veremedim

Ben 2 kasımda kürtaj olmuştum bu ay gebelik planlıyordum.15 aralıkta ilk adetim mi bilmiyorum yani ikinci de olabilir adet oldum. Adetim bitti 2 gün önce ama ilişkiden sonra kan geldibu durum normal mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…