Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bırgebe de böyle oluyo benımde boyleydı ben o ay hamıle kaldım :)
Ayy ağzın bal yesin inşallahhhh bugün dayanamadım bir ovu testi daha yaptım yine pik değil.. demekki geçmiş benim pik. Testleri boşa harcamayayım.. yarında ateşte yüksek görürsem ff çizgi çeker herhalde 3.gün olcak..

Hahaa orası kesin acaba analarımızın testten pikten haberimi varmışta doğurmuşlar bizi ama işte bizim elde değil
O zamanlarda düşük vardır..ama bu kadar kafaya takmıyordular..bilmemek bence en güzeliBiz çok derinden okuyoruz..araştırma yapıyoruz..her kese soruyoruz..manyak gibi testle geziyoruz

Ayy bu çocuk dünyaya gelene kadar yeterince stres yaşadık
Ben stresten ölcem kendime cok şaşırıyorum bu kadar istediğimi bilmiyordum aklimda hala bu aya kadar korunmak vardi guya ne zaman bu kadar kalbime işledi bilmiyorum yoksa bu olaya girdiğim icinmi boyle heyecan stres oluyorum anlamdım zaman geçmiyor surekli evde ya bi yeri temizliyorum yada hamur işi yapıyorum

Çocuk varmı sende..belkide sormuşum unutuyorum çok zamanbence bu olaya girdiğin için ola bilir..bende severim hamur işi yapmayı..ama çocuk yaparken dur diyorum kendime..sperm yumurta tembel olmasın diye

Çocuk varmı sende..belkide sormuşum unutuyorum çok zamanbence bu olaya girdiğin için ola bilir..bende severim hamur işi yapmayı..ama çocuk yaparken dur diyorum kendime..sperm yumurta tembel olmasın diye
Evet 1 oğlum var 6 7 aydir filan korunmuyoruz ama ben 2 aydir cok fazla taktım kafaya herhalde bılmıyorum neden böyle oldum bi anda olmayinca bi korkumu geldimi vallahi kendimi tanıyamıyorum 2 cocuk asla derdim cok buyuk konuşmamak lazımmis demekki

Allah korusun o zaman hiç takma canım..bende çocukta yok..yaşda az diğil..evde eşimle ikimiz takılıyoruz..gelib gidib eşime soruyorum..bizim cocuğumuz olucakmıo da ne etsin tabi olucak diyor..içim rahat olsun diye

SAT 13 Aralık BAT 4 ocak

Allah korusun o zaman hiç takma canım..bende çocukta yok..yaşda az diğil..evde eşimle ikimiz takılıyoruz..gelib gidib eşime soruyorum..bizim cocuğumuz olucakmıo da ne etsin tabi olucak diyor..içim rahat olsun diye
Erkekler hep aynı bizi yatiştırmaya çalışıyorlar bu çok güzel birsey aslinda dahada sitrese sokabilirler bende bazen diyorum ki ya ben çok büyük konuştum olmasın diye ya hic olmazsa olmasın diyo bizbize yeteriz bitane oldu nasip olmazsa yapacak bisey yok diye kac aylik evlisiniz benim oğlum 2 yılimizda doğdu ilkte bu kadar stresli degildim gezip tozuyodum simdi oğlumdan ötürü surekli evdeyim evde kendimi kuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…