- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.941
Bende bu ay meme hassasiyeti yaptı yaaSabah ve akşam aç karnına çörekotu bal tarçını göz kararı karıştırıp 1 tatlı kaşığı aç karnına yiyorum canım
Bence bu saatten sonra bıtmıs o işAyy ağzın bal yesin inşallahhhhbugün dayanamadım bir ovu testi daha yaptım yine pik değil.. demekki geçmiş benim pik. Testleri boşa harcamayayım.. yarında ateşte yüksek görürsem ff çizgi çeker herhalde 3.gün olcak..
Bizimki biraz delilikO zamanlarda düşük vardır..ama bu kadar kafaya takmıyordular..bilmemek bence en güzeliBiz çok derinden okuyoruz..araştırma yapıyoruz..her kese soruyoruz..manyak gibi testle geziyoruz
Ah bu stres kafaya takmalar aceleci olmamız.. sanki hergun her ay zaman kaybediyormusum gibi geliyor yaş ilerliyor bu sefer heryere deli gibi saldırıyor şunu mu yapsam bunumu denesem..Erkekler hep aynı bizi yatiştırmaya çalışıyorlar bu çok güzel birsey aslinda dahada sitrese sokabilirler bende bazen diyorum ki ya ben çok büyük konuştum olmasın diye ya hic olmazsa olmasın diyo bizbize yeteriz bitane oldu nasip olmazsa yapacak bisey yok diyekac aylik evlisiniz benim oğlum 2 yılimizda doğdu ilkte bu kadar stresli degildim gezip tozuyodum simdi oğlumdan ötürü surekli evdeyim evde kendimi kuruyorum
Canım test yaptın mıAyy ağzın bal yesin inşallah
P. Tesi tekrar kan vericem
Ozaman hrsey belli olur
HahahahahHer güne bir test sloganım ile test yapmaya devam ediyorum çatlamanın 7. Günündeyiz
Ben hiç öyle bişey duymadım gün aşırı birlikte olmak en sağlıklısı eşinde sperm sorunu yoksayumurtlama olana kadar perhiz mi yapıyorsunuz? sadece yumurtlama zamanında mı birlikte oluyorsunuz? ben klomen kullanıyorum yeni başladım,çatlama iğnesine kadar hiç birlikte olmamam mı gerekiyor acaba diye kafama takıldı.doktor da o konuda bişi demedi
Evet yaptım sabahCanım test yaptın mı
Amin canımKızlar benide dün akşam sağlık ocağından aradılar sisteme düşmemiş gebeliğimin sonlandırıldığı nasıl gidiyor felan diye sordular çok kötü oldum ya bu ay hamiş çıkarım inşallah
Ay napayım o kadar çok test almışımki yapayım gitsinHahahahahdeli ya sloganını yesinler senin
Cnm şöyle Bi efekt yapim dedim(efekt işini de burdan gördüm)Canım test yaptın mı
ben de sizin gibi düşünüyorum ama topikte o kadar çok yumurta takibi yapan o günü bekleyen var ki acaba ben yanlış mı yapıyorum diye şüpheye düştümBen hiç öyle bişey duymadım gün aşırı birlikte olmak en sağlıklısı eşinde sperm sorunu yoksa
Canım ben azeriyim..yeni taşınmışım..kendi memleketimde olsaydım hayatda işten çıkmazdim 12 senelik iş tecrübem vardır..burdada işe girmek için zor benim için o zaman çocuk düşünmemek lazım..bende kendime diyorum yeter artık şimdi çocuk zamanıSuan calisiyormusun peki çalışmak evde olmaktan iyi en azından zaman ve vakit geçiyor yani bugün bu ay olmazsa bende mi çalışsam diye düşünmüyor değilim hiç üzülme canım yaştan ötürü komusmuz 45 yasinda hamile kaldı normal dogum yapti sen daha gençsin olur insallah rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin dualarimdasin
Akıntı beyaz oluyor ama batmalar bendede var kasıkta..Kızlar uyumayaniniz var mı benim sarı akintim gelmeye başladı böyle fosfor sarı gibi minik minik oluyor akıntı kokusuz ağrısız.. birde sol kasigim çok ağrıyor sancı giriyor acaba yumurtam mi çatlıyor şuan sarı akıntı e feksiyon diyorlar ama koku yok
Yumurtan çatlamış mıydı yavrum sanki senin dünKızlar ben bugün koca saat 1 gibi ise gitmeden yakalicamsonra yarın dinlenmeye geçerim diye düşünüyorum ne diyorsunuz
Bende kürtajdan sonra 2 defe 5 gün aralıkla adet oldum..her defasındada çok geldi..doktorun temiz diyorsa korkma o zamanBen 2 kasımda kürtaj olmuştum bu ay gebelik planlıyordum.15 aralıkta ilk adetim mi bilmiyorum yani ikinci de olabilir adet oldum. Adetim bitti 2 gün önce ama ilişkiden sonra kan geldibu durum normal mi acaba?