Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah bu stres kafaya takmalar aceleci olmamız.. sanki hergun her ay zaman kaybediyormusum gibi geliyor yaş ilerliyor bu sefer heryere deli gibi saldırıyor şunu mu yapsam bunumu denesem..

yumurtlama olana kadar perhiz mi yapıyorsunuz? sadece yumurtlama zamanında mı birlikte oluyorsunuz? ben klomen kullanıyorum yeni başladım,çatlama iğnesine kadar hiç birlikte olmamam mı gerekiyor acaba diye kafama takıldı.doktor da o konuda bişi demedi

Ben hiç öyle bişey duymadım gün aşırı birlikte olmak en sağlıklısı eşinde sperm sorunu yoksa

Kızlar ben bugün koca saat 1 gibi ise gitmeden yakalicam sonra yarın dinlenmeye geçerim diye düşünüyorum ne diyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-23-09-08-00-268_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 52
Canım test yaptın mı
Cnm şöyle Bi efekt yapim dedim(efekt işini de burdan gördüm)
Çok zor görünen bişy var
Zaten betam çok düşük daha var mı yokmu belli değil
P. Tesi hep birlikte göreceğiz

Eklentiler

• Screenshot_20221223_090911_photocollage.photoeditor.collagemaker.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 50
Canım ben azeriyim..yeni taşınmışım..kendi memleketimde olsaydım hayatda işten çıkmazdim 12 senelik iş tecrübem vardır..burdada işe girmek için zor benim için o zaman çocuk düşünmemek lazım..bende kendime diyorum yeter artık şimdi çocuk zamanıYaşla alakalı tabi 45 anne olanda var .ama ben hiçbir zaman kendimi düşünmedim..50 yaşında annenin düşüncesi 5 yaşında cocuğuyla uymuyor..arkadaş olmak zor oluyor..ne kadar genç oldun o kadar iyi çocuk için her konuda Sağol canım Allah her kesin kalbine göre versin

Akıntı beyaz oluyor ama batmalar bendede var kasıkta..

Ben 2 kasımda kürtaj olmuştum bu ay gebelik planlıyordum.15 aralıkta ilk adetim mi bilmiyorum yani ikinci de olabilir adet oldum. Adetim bitti 2 gün önce ama ilişkiden sonra kan geldibu durum normal mi acaba?
Bende kürtajdan sonra 2 defe 5 gün aralıkla adet oldum..her defasındada çok geldi..doktorun temiz diyorsa korkma o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…