- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.881
Aslında dün dedi yumurtlama olmuş..şimdi diyor dün yumurtlama sayılmıyor..ufak bir yumurtan ola bilir dedi..devam dedi..anlamadım ben
Ya kuzum ben anlamadım ne oldu şimdi.Kadın bana diyorki acaba sende pcosmu var..ben dedim bende yokki..2 ay önce doktor dedi kistin yok..şimdi kistmi oldu yani..Dün diyor tam yumurtlama olmamış..çok koyu diyil diyor..lh yükselmiş küçük bir yumurtan büyümüş onu göstermiş..bu günde değerlendir diyor teste devam..ben bu gün boş bırakmak istiyorum..2 gün olduk zaten 1 gün boş olsun.Devam bebişim
Evet koş kızvurduğun gol olsun
O zaman neden bana diyorki dün yumurtlama olmuş..sonra diyor yok olmamış..o küçük yumurtan seninCanım daha pik olmamış bence
Ben ateş ölçmüyorum canimTakvime göre normalde ne zaman cnm
Ben ateş ölçmüyorum canim
O zaman neden bana diyorki dün yumurtlama olmuş..sonra diyor yok olmamış..o küçük yumurtan senin
Ben kürtaj sonrası ilk adetimj yaklaşık 50 gün sonra oldum ve sonraki 2 adetime kadar düzenim değişti bozuldu şuan yeni yeni düzene giriyor .. kürtaj sonrası normaldir vücudun sinyallerinin değişmesiMerhaba arkadaşlar ben 33 gün önce düşük yaptım kendi düştü ve kürtaj olmadım 10 gün sonra kontrolümde içim temiz ve yumurtam büyümüştü ve ben hala regl olmadım4 gün önce bir kan lekesi geldi regl başlıyor sandım ama okadardı başka yok sonra beyaz akıntı başladı şimdide şeffaf akıntı. Sadece bir hafta önce geri çekilme yöntemi ile birlikte olmuştuk bugün de test yaptım ama negatif. Bu durumu yorumlayabilirmisiniz lütfen bana ne oluyor?
Ben 7 ay önce takip ediyordum testlerle sonra bıraktım..eskiden 14 11 günlerde yumurtlama oluyordu..bu gün 12 günAdet takvimi var mı cnm mesela benim 21 _23 Aralık olarakti hesaplamada tam bugün oldu ne de ateş ölcmuyorum
Yok canım..bunu çoktan aldım innovita ovulasyon testleri instadanBir gebenin günlüğümu bu kuzum
Dün tam pik değildiAslında dün dedi yumurtlama olmuş..şimdi diyor dün yumurtlama sayılmıyor..ufak bir yumurtan ola bilir dedi..devam dedi..anlamadım ben
Cnm bnde testlerımı minnak kurabiyelerden aldım innovitaYa kuzum ben anlamadım ne oldu şimdi.Kadın bana diyorki acaba sende pcosmu var..ben dedim bende yokki..2 ay önce doktor dedi kistin yok..şimdi kistmi oldu yani..Dün diyor tam yumurtlama olmamış..çok koyu diyil diyor..lh yükselmiş küçük bir yumurtan büyümüş onu göstermiş..bu günde değerlendir diyor teste devam..ben bu gün boş bırakmak istiyorum..2 gün olduk zaten 1 gün boş olsun.
Evet canım yumurtlama gününKızlar sabah ki ve şimdi yaptığım test asıl şuan pik demi sabahtan daha koyu çıktı
Cnm dünü görünce koyu olunca yumurtlama demiş,O zaman neden bana diyorki dün yumurtlama olmuş..sonra diyor yok olmamış..o küçük yumurtan senin
Ayy valla kuzum banada aynısını dedi..hatda ısrarla diyorki bu günü değerlendir..valla bende bu günü boş bıraktım..2 gün olduk sperm zaten yaşıyor..yarına kaliteli olsun en azından..kafam karışti benimdeCnm bnde testlerımı minnak kurabiyelerden aldım innovita
Memnun kaldım güzel gösteriyor pikleri
Bnada kadın bin türlü şey söyledi
Her türlü gun aşırı değerlndır dedi
Önce yumurtan çatlama mış dedi
Sonra pco varmı sende dedi
Sonra bnce bu çatlamış dedi, idrarda lh geç düşmüş dedi
Her ihtımal söyledi anlıyacagın
Valla bunların hepsi öyle..hatda pcos var diyor..şimdide onu düşünmeye başladım..en son adetim gecikmişti kiloda almışım.Cnm dünü görünce koyu olunca yumurtlama demiş,
Bugun silikleşince yumurtlama yok diyorlar
Hepsı aynı bunların
Aynen en güzeli gün aşırı..yeterki yumurtlama olsun diyorum artıkDün tam pik değildi
Bugun de silik olunca devam demiştir
Sen gün aşırıya devam et cnm
Tam koyulaşma dan silikleştiği için pcos demiştirValla bunların hepsi öyle..hatda pcos var diyor..şimdide onu düşünmeye başladım..en son adetim gecikmişti kiloda almışım.
Hahahahahİnşallah canım az önce bal fındık badem ceviz yedirdim eşime ooo bu gece önemli gece demek ki diyor
Eski testlerime baktım...onunla yazışmalarıma baktım yumurtlama günlerim köyü gösteriyormuş.belkide ondan demiş..Tam koyulaşma dan silikleştiği için pcos demiştir
Bazılarının tam pik olmuyomuş
Bunuda duymuştum
O yuzden ne olur ne olmaz değerlndır demiş