Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız benim de kimyasal olduğu sisteme düşmemişti geçen ay hastaneye gittim doktor diyor 52 haftalık gebe görünüyorsun

Sağlık ocağına senin arayıp söylemen lazım diye biliyorum cnm yani oğlum döneminde öyleydi 5 sene önce şimdi bilmiyorum
Sağlık ocağına gitmem gerektiğini de bilmiyordum ama hemşire çağırdı dedi 33 haftalık olmuşsun dedim kimyasal olmuştu neden daha erken söylemedin neyse ben hallederim dedibende dedim heralde o girmiştir sisteme

Hey Allahım 33 haftalık olana kadar aklı nerede asi falan vurulman lazım normalde eğer yoksa daha erken aramaliydi

Deseydin içimde kalmasını istediğim içim hiç doğurmadım bu nasıl bir salak sistem ya
Kız valla ben dedim sağlık ocağı düşmüştür doktor diyor bugün de gelmeseydin sonsuz süren bir gebeliğin olurdu heralde önceki doktorun neden düşmemiş ki dedi dedim bilmiyorum valla aslında sağlık ocağı sisteme düşmüştü yok düşmemiş diyor

aynısı bendede var sarı akıntı hatta 2 gün önce daha çok vardı bugün azaldı sanki batmalar kasık ağrısı böyle yanıyor gibi sanki rahmim yumurtlama döneminden 2 3 gün sonra akıntı gelmeye ve ağrımaya başladı bende

Catlamanin habercisi sanırım bide rahim sızlıyor bende göğüs ucum da yanıyor ara ara ama nadiren hissediyorum

Kızlar bugünün ovu testi gittikçe siliklesiyor ya 18 i pikti o zaman diyorum ben şimdi testi bırakmalı miyim yoksa devam mı? Ya pik değilse ve kaçırırsam diyor bir yanımda

Eklentiler

• 20221223_105514.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 20221223_105507.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…