- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.678
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.961
Yumurtlama zamanı daha çok ilişki olsun diye düşünülüyor onun dışında yapılmamalı diye bir şey yok benceben de sizin gibi düşünüyorum ama topikte o kadar çok yumurta takibi yapan o günü bekleyen var ki acaba ben yanlış mı yapıyorum diye şüpheye düştümteşekkürler
Yumurtan çatlamış mıydı yavrum sanki senin dün
Kız benim de kimyasal olduğu sisteme düşmemişti geçen ay hastaneye gittim doktor diyor 52 haftalık gebe görünüyorsunKızlar benide dün akşam sağlık ocağından aradılar sisteme düşmemiş gebeliğimin sonlandırıldığı nasıl gidiyor felan diye sordular çok kötü oldum ya bu ay hamiş çıkarım inşallah
Kız benim de kimyasal olduğu sisteme düşmemişti geçen ay hastaneye gittim doktor diyor 52 haftalık gebe görünüyorsun
Sağlık ocağına gitmem gerektiğini de bilmiyordum ama hemşire çağırdı dedi 33 haftalık olmuşsun dedim kimyasal olmuştu neden daha erken söylemedin neyse ben hallederim dediSağlık ocağına senin arayıp söylemen lazım diye biliyorum cnm yani oğlum döneminde öyleydi 5 sene önce şimdi bilmiyorum
Sağlık ocağına gitmem gerektiğini de bilmiyordum ama hemşire çağırdı dedi 33 haftalık olmuşsun dedim kimyasal olmuştu neden daha erken söylemedin neyse ben hallederim dedibende dedim heralde o girmiştir sisteme
Değil mi bence de öyleHey Allahım 33 haftalık olana kadar aklı neredeasi falan vurulman lazım normalde eğer yoksa daha erken aramaliydi
Değil mi bence de öyle
Deseydin içimde kalmasını istediğim içim hiç doğurmadım bu nasıl bir salak sistem yaKız benim de kimyasal olduğu sisteme düşmemişti geçen ay hastaneye gittim doktor diyor 52 haftalık gebe görünüyorsun
Ya o zamanlar koydeydim bir de ve sağlık ocağı hemşiresi de doktoru da hiç ilgili değildi insanlar canları için mecbur gidiyordu yoksa hiçbirinin sağlık ocağına adım atası yoktuHepsi ayrı alemlerde valla işini iyi takip edene gelmeyince vay haline
Kız valla ben dedim sağlık ocağı düşmüştür doktor diyor bugün de gelmeseydin sonsuz süren bir gebeliğin olurdu heralde önceki doktorun neden düşmemiş ki dedi dedim bilmiyorum valla aslında sağlık ocağı sisteme düşmüştü yok düşmemiş diyorDeseydin içimde kalmasını istediğim içim hiç doğurmadım bu nasıl bir salak sistem ya
aynısı bendede var sarı akıntı hatta 2 gün önce daha çok vardı bugün azaldı sanki batmalar kasık ağrısı böyle yanıyor gibi sanki rahmim yumurtlama döneminden 2 3 gün sonra akıntı gelmeye ve ağrımaya başladı bendeKızlar uyumayaniniz var mı benim sarı akintim gelmeye başladı böyle fosfor sarı gibi minik minik oluyor akıntı kokusuz ağrısız.. birde sol kasigim çok ağrıyor sancı giriyor acaba yumurtam mi çatlıyor şuan sarı akıntı e feksiyon diyorlar ama koku yok
Catlamanin habercisi sanırım bide rahim sızlıyor bende göğüs ucum da yanıyor ara ara ama nadiren hissediyorumaynısı bendede var sarı akıntı hatta 2 gün önce daha çok vardı bugün azaldı sanki batmalar kasık ağrısı böyle yanıyor gibi sanki rahmim yumurtlama döneminden 2 3 gün sonra akıntı gelmeye ve ağrımaya başladı bende
Evet boş geçme o zamanPik yapmisti kuzum dün bgn yine test yapicam bgnu boş geçemem çünkü eşim akşam evde olmayacak cumartesi sabah 6 da gelecekçatlama gerçekleşirse tam onun evde olmadığı zaman diliminde olacak
inş döllenme olmuşturCatlamanin habercisi sanırım bide rahim sızlıyor bende göğüs ucum da yanıyor ara ara ama nadiren hissediyorum
Kaçıncı gün bugün canım. Sen kaç günde adet görüyorsunKızlar bugünün ovu testi gittikçe siliklesiyor ya 18 i pikti o zaman diyorum ben şimdi testi bırakmalı miyim yoksa devam mı? Ya pik değilse ve kaçırırsam diyor bir yanımda
15 in de adet bitti kuzum 8. Gün ilacın etkisiyle yumurtlama erken olabilir diye sıkı takip yapıyorum (femara kullanmıştım) . Şuan sol kasigim inanılmaz ağrıyor ve şişmiş gibi hissediyorum sancı giriyor sürekliKaçıncı gün bugün canım. Sen kaç günde adet görüyorsun