- 15 Temmuz 2015
- 18.699
- 31.196
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.901
Bırgebe de böyle oluyo benımde boyleydı ben o ay hamıle kaldım :)Hangi gün peki:) 20si mi? 20sinde ovu. Testimde koyuluk yakaladım ama tam pik göremedim de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırgebe de böyle oluyo benımde boyleydı ben o ay hamıle kaldım :)Hangi gün peki:) 20si mi? 20sinde ovu. Testimde koyuluk yakaladım ama tam pik göremedim de.
Kuzum senıjbilk bebıs mıydıAynen en güzeli gün aşırı..yeterki yumurtlama olsun diyorum artık
İlkKuzum senıjbilk bebıs mıydı
Ayy ağzın bal yesin inşallahhhh bugün dayanamadım bir ovu testi daha yaptım yine pik değil.. demekki geçmiş benim pik. Testleri boşa harcamayayım.. yarında ateşte yüksek görürsem ff çizgi çeker herhalde 3.gün olcak..Bırgebe de böyle oluyo benımde boyleydı ben o ay hamıle kaldım :)
Testler hangi marka birkere benmde oyle olmuştu kadın tam emin olmak için aksam bir daha yap 2 saat sıvı almadan demiştiO zaman neden bana diyorki dün yumurtlama olmuş..sonra diyor yok olmamış..o küçük yumurtan senin
İnnovita ben zaten akşam yaptım ondan bana demedi sanırım..yarın ama öğlen yapıcamTestler hangi marka birkere benmde oyle olmuştu kadın tam emin olmak için aksam bir daha yap 2 saat sıvı almadan demişti
Aynen yap sen tekrar bakalm nasl cikacakİnnovita ben zaten akşam yaptım ondan bana demedi sanırım..yarın ama öğlen yapıcam
Sanki adet olucam..o durumdayım yani..sanmıyorum yumurtlama olmasın..bakıcaz artıkAynen yap sen tekrar bakalm nasl cikacak
Olur olur Allahın izniyle bazen böyle biraz uzayabiliyor süreç bir ertesi gune kalabiliyor yumurtlamaSanki adet olucam..o durumdayım yani..sanmıyorum yumurtlama olmasın..bakıcaz artık
Ayy bu çocuk dünyaya gelene kadar yeterince stres yaşadıkOlur olur Allahın izniyle bazen böyle biraz uzayabiliyor süreç bir ertesi gune kalabiliyor yumurtlama
Hahaa orası kesin acaba analarımızın testten pikten haberimi varmışta doğurmuşlar bizi ama işte bizim elde değilAyy bu çocuk dünyaya gelene kadar yeterince stres yaşadık
O zamanlarda düşük vardır..ama bu kadar kafaya takmıyordular..bilmemek bence en güzeliBiz çok derinden okuyoruz..araştırma yapıyoruz..her kese soruyoruz..manyak gibi testle geziyoruzHahaa orası kesin acaba analarımızın testten pikten haberimi varmışta doğurmuşlar bizi ama işte bizim elde değil
Ben stresten ölcem kendime cok şaşırıyorum bu kadar istediğimi bilmiyordum aklimda hala bu aya kadar korunmak vardi guya ne zaman bu kadar kalbime işledi bilmiyorum yoksa bu olaya girdiğim icinmi boyle heyecan stres oluyorum anlamdım zaman geçmiyor surekli evde ya bi yeri temizliyorum yada hamur işi yapıyorumAyy bu çocuk dünyaya gelene kadar yeterince stres yaşadık
Çocuk varmı sende..belkide sormuşum unutuyorum çok zamanbence bu olaya girdiğin için ola bilir..bende severim hamur işi yapmayı..ama çocuk yaparken dur diyorum kendime..sperm yumurta tembel olmasın diyeBen stresten ölcem kendime cok şaşırıyorum bu kadar istediğimi bilmiyordum aklimda hala bu aya kadar korunmak vardi guya ne zaman bu kadar kalbime işledi bilmiyorum yoksa bu olaya girdiğim icinmi boyle heyecan stres oluyorum anlamdım zaman geçmiyor surekli evde ya bi yeri temizliyorum yada hamur işi yapıyorum
Evet 1 oğlum var 6 7 aydir filan korunmuyoruz ama ben 2 aydir cok fazla taktım kafaya herhalde bılmıyorum neden böyle oldum bi anda olmayinca bi korkumu geldimi vallahi kendimi tanıyamıyorum 2 cocuk asla derdim cok buyuk konuşmamak lazımmis demekkiÇocuk varmı sende..belkide sormuşum unutuyorum çok zamanbence bu olaya girdiğin için ola bilir..bende severim hamur işi yapmayı..ama çocuk yaparken dur diyorum kendime..sperm yumurta tembel olmasın diye
Allah korusun o zaman hiç takma canım..bende çocukta yok..yaşda az diğil..evde eşimle ikimiz takılıyoruz..gelib gidib eşime soruyorum..bizim cocuğumuz olucakmıo da ne etsin tabi olucak diyor..içim rahat olsun diyeEvet 1 oğlum var 6 7 aydir filan korunmuyoruz ama ben 2 aydir cok fazla taktım kafaya herhalde bılmıyorum neden böyle oldum bi anda olmayinca bi korkumu geldimi vallahi kendimi tanıyamıyorum 2 cocuk asla derdim cok buyuk konuşmamak lazımmis demekki
SAT 13 Aralık BAT 4 ocakBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
ATES TAKİBİ YAPANLARR
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
@bebekheyecani : 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Mervenur277 78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@savascii 78d42a Ovulation charts on FertilityFriend.com
@aynurland 78fbfb Ovulation charts on FertilityFriend.com
NewMamaa 78cdf6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@melisaa93 78e45f Ovulation charts on FertilityFriend.com
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç @imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 25 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK @bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK @demdamla 30 KASIM 1 OCAK @savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Anne adayi48 2 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK @Munzevi93 2 ARALIK 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @Sonbahardagel 5 ARALIK 2 OCAK @1sunshine1 6 ARALIK 3 OCAK @menekselimm21 11 ARALIK 3 OCAK @ozlemem 3 OCAK A Astrologsero 4 ARALIK 3 OCAK @Yagmur45thr 5 ARALIK 3 OCAK trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @DilekHanim 3 ARALIK 3 OCAK @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK @marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK NewMamaa 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @hiskolikk 5 OCAK @aynurland 2 ARALIK 5 OCAK @Aden2023 8 ARALIK 5 OCAK @babylovev 6 ARALIK 5 OCAK @Melekonline 5 ARALIK 6 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Devakus 7 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @elifelif98 7 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @B_Nur 6 ARALIK 8 OCAK @Numerus clauses 12 ARALIK 9 OCAK @miickeymousee 2 ARALIK 10 OCAK @Asenr snmz 13 ARALIK 10 OCAK @Kaplann 10 ARALIK 11 OCAK Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @ozgenaz 12 ARALIK 12 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK @morganlafaye 16 ARALIK 12 OCAK @mssmaya07 13 ARALIK 13 OCAK @Safransari 16 ARALIK 13 OCAK @Karakuzu12 14 ARALIK 14 OCAK @glowb 16 ARALIK 14 OCAK @UYMA 18 ARALIK 14 OCAK @BuDunyaninMukafatiOlmali 13 ARALIK 15 OCAK @Hayatlarrr 15 OCAK @melisaa93 17 ARALIK 15 OCAK @kahvetayt 17 ARALIK 17 OCAK @September Wind 21 ARALIK 18 OCAK @sevayd 22 ARALIK 18 OCAK @melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @Sunshine597 20 ARALIK 20 OCAK @fnd_50 13 ARALIK Papatyamaviss 12 ARALIK @lavinya- 11 OCAK @Satilucky 1 KASIM
Erkekler hep aynı bizi yatiştırmaya çalışıyorlar bu çok güzel birsey aslinda dahada sitrese sokabilirler bende bazen diyorum ki ya ben çok büyük konuştum olmasın diye ya hic olmazsa olmasın diyo bizbize yeteriz bitane oldu nasip olmazsa yapacak bisey yok diye kac aylik evlisiniz benim oğlum 2 yılimizda doğdu ilkte bu kadar stresli degildim gezip tozuyodum simdi oğlumdan ötürü surekli evdeyim evde kendimi kuruyorumAllah korusun o zaman hiç takma canım..bende çocukta yok..yaşda az diğil..evde eşimle ikimiz takılıyoruz..gelib gidib eşime soruyorum..bizim cocuğumuz olucakmıo da ne etsin tabi olucak diyor..içim rahat olsun diye
Bu testler çok değişik kim bu testi atsa iki renkte aynı geliyor bana daha silik çıkıyordu benim kullandığım testlerde kullanan arkadaşlar yorum yapsa daha iyi olur ama sondaki evet pik gibiBence bugün pikk uygulamada da yüksek olasılık hamilelik gözüküyor