- 8 Kasım 2022
- 74
- 60
- 43
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.861
Canım ben kürtajdan sonra 38. Günde reglimi oldum düşüktede aynı şekilde eskisi gibi günü güne regli olmuyor biraz gecikiyor daha 33. Gündesin normal yaniMerhaba arkadaşlar ben 33 gün önce düşük yaptım kendi düştü ve kürtaj olmadım 10 gün sonra kontrolümde içim temiz ve yumurtam büyümüştü ve ben hala regl olmadım4 gün önce bir kan lekesi geldi regl başlıyor sandım ama okadardı başka yok sonra beyaz akıntı başladı şimdide şeffaf akıntı. Sadece bir hafta önce geri çekilme yöntemi ile birlikte olmuştuk bugün de test yaptım ama negatif. Bu durumu yorumlayabilirmisiniz lütfen bana ne oluyor?
Yumurtanız ne kadar büyümüştü. mm olarak söyledi mi. Ve en son kontrolüüzün üzerinde kaç gün geçti bu da önemliMerhaba arkadaşlar ben 33 gün önce düşük yaptım kendi düştü ve kürtaj olmadım 10 gün sonra kontrolümde içim temiz ve yumurtam büyümüştü ve ben hala regl olmadım4 gün önce bir kan lekesi geldi regl başlıyor sandım ama okadardı başka yok sonra beyaz akıntı başladı şimdide şeffaf akıntı. Sadece bir hafta önce geri çekilme yöntemi ile birlikte olmuştuk bugün de test yaptım ama negatif. Bu durumu yorumlayabilirmisiniz lütfen bana ne oluyor?
Ben kürtaj olundum..40 güne kadar bekle..en önemlisi doktorun temiz demiş..ilk adet her keste aynı zamanda olmuyorMerhaba arkadaşlar ben 33 gün önce düşük yaptım kendi düştü ve kürtaj olmadım 10 gün sonra kontrolümde içim temiz ve yumurtam büyümüştü ve ben hala regl olmadım4 gün önce bir kan lekesi geldi regl başlıyor sandım ama okadardı başka yok sonra beyaz akıntı başladı şimdide şeffaf akıntı. Sadece bir hafta önce geri çekilme yöntemi ile birlikte olmuştuk bugün de test yaptım ama negatif. Bu durumu yorumlayabilirmisiniz lütfen bana ne oluyor?
Yumurtanız ne kadar büyümüştü. mm olarak söyledi mi. Ve en son kontrolüüzün üzerinde kaç gün geçti bu da önemliMerhaba arkadaşlar ben 33 gün önce düşük yaptım kendi düştü ve kürtaj olmadım 10 gün sonra kontrolümde içim temiz ve yumurtam büyümüştü ve ben hala regl olmadım4 gün önce bir kan lekesi geldi regl başlıyor sandım ama okadardı başka yok sonra beyaz akıntı başladı şimdide şeffaf akıntı. Sadece bir hafta önce geri çekilme yöntemi ile birlikte olmuştuk bugün de test yaptım ama negatif. Bu durumu yorumlayabilirmisiniz lütfen bana ne oluyor?
Hangi gün peki:) 20si mi? 20sinde ovu. Testimde koyuluk yakaladım ama tam pik göremedim de.Evet kuzucum
Nasıl sizinki örnek ekler misiniz? Ben normal her sabah ölçtükçe giriyorum. Ekstr birşey yapmıyorum. Ama hiç atlamıyorum ölçmeyiGünaydın canım ben başka birşey sorucam sorduğun sorunun cevabı bende yok anlamambu dalgalanma çizgilerini bende çekmiyor sadece noktalar var çözümü ney yada eksik bilgimi sebebi
yok söylemedi diye biliyorum, ben yakında işitme ameliyatı olduğum içim kısık duyuyorum zaten. amma soylemedi diye biliyorumiğne kadar ilişki yasak gibi bişi söyledi mi doktor size?
İşte bunu sormadım hemen gebelik düşünmediğim içinYumurtanız ne kadar büyümüştü. mm olarak söyledi mi. Ve en son kontrolüüzün üzerinde kaç gün geçti bu da önemli
Tam pik göremedim cnmKızlar şimdi yaptim
Evt pik olmuşKızlar sabah ki ve şimdi yaptığım test asıl şuan pik demi sabahtan daha koyu çıktı
Evt pik olmuş
Kızlar şimdi yaptim
PikKızlar sabah ki ve şimdi yaptığım test asıl şuan pik demi sabahtan daha koyu çıktı
Devam bebişimKızlar şimdi yaptim
Evet koş kızO zaman bana hayırlı işler bugün ve yarını değerlendirmem lazım çünkü eşimin vardiyasi değişecek
Aslında dün dedi yumurtlama olmuş..şimdi diyor dün yumurtlama sayılmıyor..ufak bir yumurtan ola bilir dedi..devam dedi..anlamadım benTam pik göremedim cnm