Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kuzum ben anlamadım ne oldu şimdi.Kadın bana diyorki acaba sende pcosmu var..ben dedim bende yokki..2 ay önce doktor dedi kistin yok..şimdi kistmi oldu yani..Dün diyor tam yumurtlama olmamış..çok koyu diyil diyor..lh yükselmiş küçük bir yumurtan büyümüş onu göstermiş..bu günde değerlendir diyor teste devam..ben bu gün boş bırakmak istiyorum..2 gün olduk zaten 1 gün boş olsun.

Merhaba arkadaşlar ben 33 gün önce düşük yaptım kendi düştü ve kürtaj olmadım 10 gün sonra kontrolümde içim temiz ve yumurtam büyümüştü ve ben hala regl olmadım🤷🏻‍♀️ 4 gün önce bir kan lekesi geldi regl başlıyor sandım ama okadardı başka yok sonra beyaz akıntı başladı şimdide şeffaf akıntı. Sadece bir hafta önce geri çekilme yöntemi ile birlikte olmuştuk bugün de test yaptım ama negatif. Bu durumu yorumlayabilirmisiniz lütfen bana ne oluyor?
Ben kürtaj sonrası ilk adetimj yaklaşık 50 gün sonra oldum ve sonraki 2 adetime kadar düzenim değişti bozuldu şuan yeni yeni düzene giriyor .. kürtaj sonrası normaldir vücudun sinyallerinin değişmesi

Ya kuzum ben anlamadım ne oldu şimdi.Kadın bana diyorki acaba sende pcosmu var..ben dedim bende yokki..2 ay önce doktor dedi kistin yok..şimdi kistmi oldu yani..Dün diyor tam yumurtlama olmamış..çok koyu diyil diyor..lh yükselmiş küçük bir yumurtan büyümüş onu göstermiş..bu günde değerlendir diyor teste devam..ben bu gün boş bırakmak istiyorum..2 gün olduk zaten 1 gün boş olsun.
Cnm bnde testlerımı minnak kurabiyelerden aldım innovita
Memnun kaldım güzel gösteriyor pikleri
Bnada kadın bin türlü şey söyledi
Her türlü gun aşırı değerlndır dedi
Önce yumurtan çatlama mış dedi
Sonra pco varmı sende dedi
Sonra bnce bu çatlamış dedi, idrarda lh geç düşmüş dedi
Her ihtımal söyledi anlıyacagın

Cnm bnde testlerımı minnak kurabiyelerden aldım innovita
Memnun kaldım güzel gösteriyor pikleri
Bnada kadın bin türlü şey söyledi
Her türlü gun aşırı değerlndır dedi
Önce yumurtan çatlama mış dedi
Sonra pco varmı sende dedi
Sonra bnce bu çatlamış dedi, idrarda lh geç düşmüş dedi
Her ihtımal söyledi anlıyacagın
Ayy valla kuzum banada aynısını dedi..hatda ısrarla diyorki bu günü değerlendir..valla bende bu günü boş bıraktım..2 gün olduk sperm zaten yaşıyor..yarına kaliteli olsun en azından..kafam karışti benimde

X