- 25 Şubat 2011
- 6.347
- 7.204
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.841
Ayy ağzın bal yesin inşallahBüyük ihtimalle artar betan canım
P. Tesi tekrar kan vericem
Ozaman hrsey belli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ağzın bal yesin inşallahBüyük ihtimalle artar betan canım
Havucu yıyemıyorumHavuç suyu değil havuzun kendisini ye
Canım ilk zamanlar hergün 3 -4 kat artar..yani gebelik varsa urun yapsan 20li değerde olur zaten ve idrar testinde çıkacaktırCnm değer kanda bile 5 değilken idrarda çıkmaz dıye dşünüyrum
Yarın köye gideceğiz
P. Tesi sabah ilk idrarla test yapım ben en iyisi
Cnm ümidini kırmak istemem ama yinede sen adet günüde kan ver netleşsinKızlar merhabalar adetime 3 gün kala kan testi verdim degerin 0.34 cıktı doktor adetin gecmesi gerektigini söyledi degerlerim yükselmesi icin olmus olsa cıkar mıydı yada adetim gecince deger yükselmesi ihtimali varmı
Yarın sabah ilk idrarla yapım Ozamn Bi testCanım ilk zamanlar hergün 3 -4 kat artar..yani gebelik varsa urun yapsan 20li değerde olur zaten ve idrar testinde çıkacaktır
Evet canım çünkü ilk zamanlar günlük 3-4 katına çıkarYarın sabah ilk idrarla yapım Ozamn Bi test
Canım bu arada bu ay ekstra yaptığın bişey oldumuEvet canım çünkü ilk zamanlar günlük 3-4 katına çıkar
Bu da olmadı galibaevet bende hatırlamıyorum tam cekmıstı hem 14 15 kaldırsana
12 ve 13 u et bu sefer olacakBu da olmadı galiba
Kiste dönüşmesin diye mi verdi o ilacı6 aydır deniyoruz dedım(halbukı 2 aydır)
Bu ay ovulasyon kullandım dedim
Her doktorun dediği gbi o testlere güvenmeyin dedi
Yumurtalarımın çatlamayıp kiste dönüşmesinden şüpheleniyorum dedim
İnofolic kapsul verdi
Senin yüksek cıkmıs inşallah vardır Rabbim gönlündekini versin inşallah bakalım beklemedeyim ne olcak merak ediyorumCnm ümidini kırmak istemem ama yinede sen adet günüde kan ver netleşsin
Bnde bugun adete 5 gün kala kan verdım
4,18 çıktı
Bnde beklemedeyim
Yumurtan büyüyüp çatlasın diye dediKiste dönüşmesin diye mi verdi o ilacı
O zaman klomen letu tipi ilaçlarla kullanılırsa kist olasılığını kaldırır mı acaba sormak lazım
Öyleyse eğer çok iyi olur
Baktım canım şimdi nettenYumurtan büyüyüp çatlasın diye dedi
Ama be zaman başlıcam kullanmaya bişey demedi
Allah iyiliğini versin niye kaldırdın kızValla bi kere çekmişti sanki sonra ben kaldırdım onu yapamadım bi daha her günü tek tek yaptım ama bulamadım
Çok sık ilişki enfeksiyona sebep olabilir canım ara verebilirsiniz ya da aralıklı olabilirKozlar yumurtlama dönemi bittikten sonra ilişkiye devam etmek sizce zararlı mı? Yoksa devam edilmeli mi?
Yok mu fikri olanKızlar konudan bağımsız size bir şey danışmak istiyorum. ben bu yumurta takibi için doktor arayışına girmiştim. 3 Ayrı doktora gittim. ilki yumurtalıklarımı kontrol etti her şeyin yolunda olduğunu söylemişti ikincisine gittiğimde polikistik over var sende dedi. Çok şaşırdım çünkü genç kızlığımdan beri hiç böyle bir şey duymadım Ara ara muayenelerim olmuştu hiçbir doktor bana bundan bahsetmemişti. İçime sinmedi üçüncü doktora gittim. Ve bir önceki doktorun söylediklerini ona söyledim. polikistik over dediğinden bahsettim. O da geç bakalım bi. var mı yok mu dedi. sonra muayene etti Bayağı da Baktı. ben öyle bir şey göremiyorum Sen de polikistik olur yok dedi. Şimdi ben hangi doktorun dediğini baz almalıyım sizce
Ne bileyim öyle yap kalsın dediğini anlamadımAllah iyiliğini versin niye kaldırdın kız
Evet bendede kasik ağrısı oldu ama bel ağrım olmadı.Kızlarr yumurtlama döneminde ilişkiden sonra bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyor musunuz