Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm değer kanda bile 5 değilken idrarda çıkmaz dıye dşünüyrum
Yarın köye gideceğiz
P. Tesi sabah ilk idrarla test yapım ben en iyisi
Canım ilk zamanlar hergün 3 -4 kat artar..yani gebelik varsa urun yapsan 20li değerde olur zaten ve idrar testinde çıkacaktır❤️

Kızlar merhabalar adetime 3 gün kala kan testi verdim degerin 0.34 cıktı doktor adetin gecmesi gerektigini söyledi degerlerim yükselmesi icin olmus olsa cıkar mıydı yada adetim gecince deger yükselmesi ihtimali varmı
Cnm ümidini kırmak istemem ama yinede sen adet günüde kan ver netleşsin

Bnde bugun adete 5 gün kala kan verdım
4,18 çıktı

Bnde beklemedeyim 🤨

Salı günü pik olmuştu ovulasyon testim bugün artık ikinci çizgi yok denecek kadar silik daha değerlendirmeye gerek yok diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz kızlar son bir kez daha değerlendirmeli miyim

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-22-18-20-58-075_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-12-22-18-20-58-075_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 24
6 aydır deniyoruz dedım(halbukı 2 aydır)
Bu ay ovulasyon kullandım dedim
Her doktorun dediği gbi o testlere güvenmeyin dedi

Yumurtalarımın çatlamayıp kiste dönüşmesinden şüpheleniyorum dedim
İnofolic kapsul verdi
Kiste dönüşmesin diye mi verdi o ilacı
O zaman klomen letu tipi ilaçlarla kullanılırsa kist olasılığını kaldırır mı acaba sormak lazım
Öyleyse eğer çok iyi olur

Yumurtan büyüyüp çatlasın diye dedi
Ama be zaman başlıcam kullanmaya bişey demedi🤔
Baktım canım şimdi netten
İnositol ve folic asit içeren vitamin takviyesi gibi bişey ismi de ilisinin nirleşmesinden gelmiş zaten
Böyle takviyelerde şugün bugün yok aldıysan direkt başla canım ben de kullandım böyle bişey iyi geliyor gerçekten yumurta gelişimine büyümesine kalitesine takviye

Kızlar konudan bağımsız size bir şey danışmak istiyorum. ben bu yumurta takibi için doktor arayışına girmiştim. 3 Ayrı doktora gittim. ilki yumurtalıklarımı kontrol etti her şeyin yolunda olduğunu söylemişti ikincisine gittiğimde polikistik over var sende dedi. Çok şaşırdım çünkü genç kızlığımdan beri hiç böyle bir şey duymadım Ara ara muayenelerim olmuştu hiçbir doktor bana bundan bahsetmemişti. İçime sinmedi üçüncü doktora gittim. Ve bir önceki doktorun söylediklerini ona söyledim. polikistik over dediğinden bahsettim. O da geç bakalım bi. var mı yok mu dedi. sonra muayene etti Bayağı da Baktı. ben öyle bir şey göremiyorum Sen de polikistik olur yok dedi. Şimdi ben hangi doktorun dediğini baz almalıyım sizce

Kızlar konudan bağımsız size bir şey danışmak istiyorum. ben bu yumurta takibi için doktor arayışına girmiştim. 3 Ayrı doktora gittim. ilki yumurtalıklarımı kontrol etti her şeyin yolunda olduğunu söylemişti ikincisine gittiğimde polikistik over var sende dedi. Çok şaşırdım çünkü genç kızlığımdan beri hiç böyle bir şey duymadım Ara ara muayenelerim olmuştu hiçbir doktor bana bundan bahsetmemişti. İçime sinmedi üçüncü doktora gittim. Ve bir önceki doktorun söylediklerini ona söyledim. polikistik over dediğinden bahsettim. O da geç bakalım bi. var mı yok mu dedi. sonra muayene etti Bayağı da Baktı. ben öyle bir şey göremiyorum Sen de polikistik olur yok dedi. Şimdi ben hangi doktorun dediğini baz almalıyım sizce
Yok mu fikri olan 😢

X