-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.661
Yok çok dikkat ediyorum test oncesinde acaba yumurta büyümedi mi anlamadım akintim falan da yok hiçTestleri at buraya..sıvı tüketmiyorsun dimi?
Evet kuzum sıvı almadan ilk idrarla değil artık ve aynı saat aralığında yapıyorumTestleri doğru yapıyorsun dimi canım.
Sen zaten jel kullanıyorsun..yine neden kayganlaştırıcı kullanıyorsunki kuzum..Ama akınti yerleşme kanaması oluyor diyorlar..İn şa Allah öyledirKızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz
Yani ben büyüdüğünü takip etmedim bile..adet biten günü başladım etmeye..önceden 2 saat sıvı yemek bile yemedim..ama akıntıya takılma..her keste olmuyorYok çok dikkat ediyorum test oncesinde acaba yumurta büyümedi mi anlamadım akintim falan da yok hiç
Bebişim jeli sadece yumurtlama günlerinde kullanıyorum. O yüzden. İnşallah yavrumSen zaten jel kullanıyorsun..yine neden kayganlaştırıcı kullanıyorsunki kuzum..Ama akınti yerleşme kanaması oluyor diyorlar..İn şa Allah öyledir
Hee anladım..ayy ben jeli bıraksam hiç bir şey birde kullanmamBebişim jeli sadece yumurtlama günlerinde kullanıyorum. O yüzden. İnşallah yavrum
O çizgiyi kuzum boş ver..benimkini gördün hamiş etmiştiniz burda beniKızlar buda benim çatlamanın 6. günündeki tertemiz testimaslında bir gölge var ama testin çizgisimi gözüm kendimi o çizgiyi oraya koymak istiyor anlamadım
Ay doğru diyorsun valla ama ben dayanamayıp test bataklığına düşcem gibi hissediyorumO çizgiyi kuzum boş ver..benimkini gördün hamiş etmiştiniz burda benivazgeçtim birde umutlanmıcam
Yap gitsinAy doğru diyorsun valla ama ben dayanamayıp test bataklığına düşcem gibi hissediyorumcumartesi bi test daha yaparım artık napayım
Atıyorum testleri canimn teste göre 18 i pik gibi görünüyor ama kurudukca koyulasmis gibi geldi bana zaten 18 ini de degerlendirmistim ben nolur normal diye son attığım da bugünün testi gittikçe siliklesiyor çatladı mi acabaYani ben büyüdüğünü takip etmedim bile..adet biten günü başladım etmeye..önceden 2 saat sıvı yemek bile yemedim..ama akıntıya takılma..her keste olmuyor
Anladım kuzum evet kaldırınca düzeldi.Onu işaretlediğin günlerin ateşini görmezden geliyor program
Kuzum sen 18 görmüşsün yumurtlamanı..için rahat olsun değerlendirdin..bu testler sanirım hep böyle net göstermiyor.18 19 sanirım sende..sonrada çatlamışAtıyorum testleri canimn teste göre 18 i pik gibi görünüyor ama kurudukca koyulasmis gibi geldi bana zaten 18 ini de degerlendirmistim ben nolur normal diye son attığım da bugünün testi gittikçe siliklesiyor çatladı mi acabakaçırdım mı
18 i pazardi ben salı günü doktora gittim 16 cm ddi muayene etti çatlamış olsaydı muayene esnasında fark edilmez miydi ama doktorun söylemesi gerekirdi çatlamış değerlendir vs diye acaba test mi bozuk yanlış gösteriyor kafam çok karıştıKuzum sen 18 görmüşsün yumurtlamanı..için rahat olsun değerlendirdin..bu testler sanirım hep böyle net göstermiyor.18 19 sanirım sende..sonrada çatlamış
@bebekheyekuzum sende bir ebenin gunlugunden aliyordun testleri bozuk olduğunu hissettin mi hiç 2 aydır ben pik göremedim bu testler de kan da ve muayene de yumurtlama ve yumurta görünüyor ama test tam pik göstermiyor18 i pazardi ben salı günü doktora gittim 16 cm ddi muayene etti çatlamış olsaydı muayene esnasında fark edilmez miydi ama doktorun söylemesi gerekirdi çatlamış değerlendir vs diye acaba test mi bozuk yanlış gösteriyor kafam çok karıştı
Bence 18 i pik değil canım. O kadar koyu değil c çizgisi. Yapmaya devam et benceAtıyorum testleri canimn teste göre 18 i pik gibi görünüyor ama kurudukca koyulasmis gibi geldi bana zaten 18 ini de degerlendirmistim ben nolur normal diye son attığım da bugünün testi gittikçe siliklesiyor çatladı mi acabakaçırdım mı
Ben innovita kullanıyorum canım. Net gördüm bu ay@bebekheyekuzum sende bir ebenin gunlugunden aliyordun testleri bozuk olduğunu hissettin mi hiç 2 aydır ben pik göremedim bu testler de kan da ve muayene de yumurtlama ve yumurta görünüyor ama test tam pik göstermiyor
Bana da sanki değilmiş gibi geldi sanki kurudukca koyulasmis gibi ama gittikçe siliklesmesi kafamı karıştırıyor daha kiyu olmasi gerekmez mi sonucta yumurta buyuyor yada aniden mi pik yaoacakBence 18 i pik değil canım. O kadar koyu değil c çizgisi. Yapmaya devam et bence
Ben bu durumla karşılaştım kuzum..hep burda dedim kızlara..ondan testlere ara verdim..Bende test çatladığını gösterdi doktor dedi çatlamamış.En güzeli takip et ama sık ilişkiyi ihmal etme yani ben pek güvenemem bu testlere18 i pazardi ben salı günü doktora gittim 16 cm ddi muayene etti çatlamış olsaydı muayene esnasında fark edilmez miydi ama doktorun söylemesi gerekirdi çatlamış değerlendir vs diye acaba test mi bozuk yanlış gösteriyor kafam çok karıştı
Bahsettiğim testten hiç kullanmadın mi aa yanlış hatırlıyorum o zaman benBen innovita kullanıyorum canım. Net gördüm bu ay