Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu durumla karşılaştım kuzum..hep burda dedim kızlara..ondan testlere ara verdim..Bende test çatladığını gösterdi doktor dedi çatlamamış.En güzeli takip et ama sık ilişkiyi ihmal etme yani ben pek güvenemem bu testlere
Doğru diyorsun test sonuçta bozukta olur yanlışta gösterir sonsuz güven duyuyordum testlere on garantisi sık ilişki

Ben bu durumla karşılaştım kuzum..hep burda dedim kızlara..ondan testlere ara verdim..Bende test çatladığını gösterdi doktor dedi çatlamamış.En güzeli takip et ama sık ilişkiyi ihmal etme yani ben pek güvenemem bu testlere
Sık ilişkiden de bıkkınlık geliyor bir yerden sonra 🥲

Kızlar günaydın
Benim ovü testim de 3 gündür pik gösteriyor bu nedir ya🙄 son üçlü pik dimi doğru anlıyorum ben

Eklentiler

• C53A8DFE-FCC1-4842-A5E6-D32F2BFBD8BE.jpeg
    C53A8DFE-FCC1-4842-A5E6-D32F2BFBD8BE.jpeg
    104 KB · Görüntüleme: 53
Size ovu testimi atayımda biraz şaşırıp kalın ozaman
Bilin bakalım çatlama ne zaman olmuş
Kaç gün pik çıkmış?
😀
Bence bu marka testi almayın bura çoğunda günlerce bu şekilde pik var..hatalı gösteriyor
Ovu testi kullanmıyorum canım ben karşıyım 😂😂 ilk gebeliğimde çok kullandım beni çok strese soktu şimdi uzak duruyorum. Jel hakkında da bilgim yok olsa yardımcı olurdum🤲🏻🥰❤️
sadece ateş ile mi takip ediyorsun canım

Maleseff .. hayır yani su aileler yeni evli çiftlerin peşini bır bıraksalar çok iyi olacak sonra torun yok mu diye sorup duruyorlar bir müsaade edin de yapalım diyesim geliyor bazen !!
Denmiyor işte dimi malesef 😔 üzülme kız Rabbim ol dedikten sonra tek ilişkiyle de olur

Denmiyor işte dimi malesef 😔 üzülme kız Rabbim ol dedikten sonra tek ilişkiyle de olur
Ya tabi nasip işi ama biraz da anlayış lazım yani evliyiz düşmüşüz çocuk peşine leylekler getirmiyor bu çocuğu bir salın bir rahat verin bizim de bir ugrasimiz var illa açık açık ilan mi edelim çocuk düşünüyoruz o surecteyiz rahatsız etmeyin diye .. bir ayım daha boşuna giderse birileri yüzünden daha da çocuk mocuk düşünmem

Ya tabi nasip işi ama biraz da anlayış lazım yani evliyiz düşmüşüz çocuk peşine leylekler getirmiyor bu çocuğu bir salın bir rahat verin bizim de bir ugrasimiz var illa açık açık ilan mi edelim çocuk düşünüyoruz o surecteyiz rahatsız etmeyin diye .. bir ayım daha boşuna giderse birileri yüzünden daha da çocuk mocuk düşünmem
Öyle deme yavrum büyük konuşma yine de. İlan et kız sen de 💃💃

Bence bu marka testi almayın bura çoğunda günlerce bu şekilde pik var..hatalı gösteriyor

sadece ateş ile mi takip ediyorsun canım
Ateşle takip ediyorum ve şeffaf uzayan akıntım geldiğinde anlıyorum kasık ağrısıyla beraber. O günleri değerlendiriyorum. Zaten gün aşırı ilişki ile her türlü yakalanacaksa yakalanıyor 😂

Ever kuzum ovülasyonda yapıyorum DHA göremedim zaten daha erken bugün 12. Gün . 13-14-15. Günlerde oluyor benim genelde bı üç gün içinde bekliyorum bakalım :) ya kuzu sence bugün ilişki yapsak mı yarını mı beklesem :)
Benimde 12.gün ama daha akıntı falan gelmedi yumurtlama uzak daha diyebilir miyiz

Kızlar kadın doğumdan geldım şimdi
Ultrason ile baktı
Önce bısey yok dedı
Adetlerim yıllardır düzensiz deyınce pcos olabılır dedi
Hormon testi istedi

Öncesinde beta kan testi verdiğim için Bi guzel azar işittım
Daha adete 5 gün var neden başkalarının hakkına giriyosunuz dedi
Adetınız bile geçmemiş dedi
Ben istesem zaten beta isterdim dedi
Ve koşarak oradan uzaklaştım 😀😀

X