- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.701
HahahahahKızlar kadın doğumdan geldım şimdi
Ultrason ile baktı
Önce bısey yok dedı
Adetlerim yıllardır düzensiz deyınce pcos olabılır dedi
Hormon testi istedi
Öncesinde beta kan testi verdiğim için Bi guzel azar işittım
Daha adete 5 gün var neden başkalarının hakkına giriyosunuz dedi
Adetınız bile geçmemiş dedi
Ben istesem zaten beta isterdim dedi
Ve koşarak oradan uzaklaştım
Başkalarının hakkını derken anlayamadımKızlar kadın doğumdan geldım şimdi
Ultrason ile baktı
Önce bısey yok dedı
Hormon testi istedi
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti canım.En az 9 gün geçmesi gerek yerleşme için :)Kızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz
1 hafta önceydi canımYumurtlama üzerinden kaç gün geçti canım.En az 9 gün geçmesi gerek yerleşme için :)
Üfff böyle doktorları hiç sevmiyorumKızlar kadın doğumdan geldım şimdi
Ultrason ile baktı
Önce bısey yok dedı
Hormon testi istedi
Ben de. Sana ne yaptırırız yani verdiğimiz kanın da hesabını mı vercez. Bence çok anlayışsızlar. İnsan merak ediyor ne var bundaÜfff böyle doktorları hiç sevmiyorum
Pco varsa tam kirmızı olmuyor malesef bend3de böyle görünüyor yumurta boyutuna baktırdın mi hiçAtıyorum testleri canimn teste göre 18 i pik gibi görünüyor ama kurudukca koyulasmis gibi geldi bana zaten 18 ini de degerlendirmistim ben nolur normal diye son attığım da bugünün testi gittikçe siliklesiyor çatladı mi acabakaçırdım mı
Yani acilde onca insan varkenBaşkalarının hakkını derken anlayamadım
18 İ yumurtlama canım.bende bu teste en kullanıyorum aynısı oluyorAtıyorum testleri canimn teste göre 18 i pik gibi görünüyor ama kurudukca koyulasmis gibi geldi bana zaten 18 ini de degerlendirmistim ben nolur normal diye son attığım da bugünün testi gittikçe siliklesiyor çatladı mi acabakaçırdım mı
Aynen valla sürekli yalan söylemek zorunda bırakıyorlar genetik testini yaptırmak için 2 tane düşüğüm oldu demek zorunda kaldım mesela ben ve pıhtılaşma çıktı ilk düşükte yapın şu testi yani niye biz yalan söylemek zorunda kalalımBen de. Sana ne yaptırırız yani verdiğimiz kanın da hesabını mı vercez. Bence çok anlayışsızlar. İnsan merak ediyor ne var bunda
Dedim hocam sonuçta benimkide Bi umutBen de. Sana ne yaptırırız yani verdiğimiz kanın da hesabını mı vercez. Bence çok anlayışsızlar. İnsan merak ediyor ne var bunda
Aman oda çok sular kasmis bir kan vermenin nesi engel diğer hastalara 5 dakikalık bi şey canin istemiş vermişsin takılma çok sen dediklerineYani acilde onca insan varken
Acilde yer kaplayıp boşuna kan vermişsiniz dedi
Orada öncelıklı hastalar var dedi
Siz bılinçli Bı İnsan benzıyorsunuz
Siz bari yapmayın dedi
Hadi inşallah yerleşiyordur bebişin1 hafta önceydi canım
Pco varsam tam kırmızı olmuyor mu ovü testleri?Pco varsa tam kirmızı olmuyor malesef bend3de böyle görünüyor yumurta boyutuna baktırdın mi hiç
Sende de mj böyle silik gösteriyor yumurtlama olmuşsa bile net değil c çizgisi kadar koyu olmuyor geçen ayda böyle oldu attım kadına testlerimi henüz yumurtlama yok devam et ddi o zaman ben geven ay hiç yumurtlama görmedim mi yani .. test işi karışık garantisi yokmuş onu anladım ben18 İ yumurtlama canım.bende bu teste en kullanıyorum aynısı oluyor
Ben geçen ay çörekotu bal tarçın kullandım 10.günü yumurtlama oldu hemde kıpkırmızı pco yum ben ama bizim sorunumuz bu zaten yumurta tam bğyümüypr büyğse de kalitesiz oluyor ben de çoğu zaman böyle az kırmızı olur.hayatımda ilk kez bal çörekotu tarçın sayesinde geçen ay t çizgisini kıpkırmızı gördüm.ama yine olmadı gebelik.bubauda kullanıyorum 12.gün daha tık yokPco varsam tam kırmızı olmuyor mu ovü testleri?
Benim tam kırmızı oldu
Pcos değilim dıyebilirmıyım