- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.641
Çok teşekkür ederim canım benim evet işaretlemiştim orayıateşi girdiğin yerin altında temperature discarded işaretli ise işareti kaldır her günden canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım benim evet işaretlemiştim orayıateşi girdiğin yerin altında temperature discarded işaretli ise işareti kaldır her günden canım
Ümidim yok ama gelmişken verim dedim brazdan kadın doğuma giricemcıkmayadabılır varsa bıle sonucu yaz bıze mutlaka :)
Onu işaretlediğin günlerin ateşini görmezden geliyor programÇok teşekkür ederim canım benim evet işaretlemiştim orayı
Çatlamış bence Turnuva başlasın ️ attığınız gol olsunKızçeerim yetişin dün test yapmıştım ultra pik demiştiniz bugün yaptım Böyle çıktı alt alta koydum ayy çatlamış mı yani sizce kızlar.. İlk kez bu testleri denedim çok heyecanlıyım canlar Bi bakın.. Sağ taraf test kısmı
Canım o akıntıyı gördüğünde ilişkiler olduysa sperm kalıntıları da geliyor olabilir ara ara
Evet canım çatlamış vurduğun gol olsun inşallah 12-24 saate kadar yaşıyor yumurtaKızçeerim yetişin dün test yapmıştım ultra pik demiştiniz bugün yaptım Böyle çıktı alt alta koydum ayy çatlamış mı yani sizce kızlar.. İlk kez bu testleri denedim çok heyecanlıyım canlar Bi bakın.. Sağ taraf test kısmı
Dün gece oldu. Sizce bugün öğlen mi olsun yoksa yine gece mi olsun..Evet canım çatlamış vurduğun gol olsun inşallah 12-24 saate kadar yaşıyor yumurta
Öğlen bence imkanın varsa. Akşam bi daha yapDün gece oldu. Sizce bugün öğlen mi olsun yoksa yine gece mi olsun..
Çıkmayadabilir. Çıkmazsa üzülmeyin önceki gebeliğimde 3 gün kala kanda çıkmamıştı. Regl geçince öğrendimKızlar Bi iş için hastaneye geldım
Hazır gelmişken acilen kan verdim az önce
Bata 5 gün var
Gebelik çıkarmı?
HhahahsÖğlen bence imkanın varsa. Akşam bi daha yap
HahahaÖğlen bence imkanın varsa. Akşam bi daha yap
Gülme gülme fazla spermden zarar gelmez hazır çatlamış Allah ne verdiyse devamHhahahs
Hahaha
Testleri doğru yapıyorsun dimi canım.Günaydın kızlar benim yumurtam salı günü en son 16 buçuk cm di ovu. İle takip ediyorum pik göreceğim yerde gittikçe siliklesiyor ne demek oluyor bu bilen var mı
kürtajla sonuçlanan gebeliğimi 3 gün önce 506 çıkmıştı..çıka bilir tabi sendedeKızlar Bi iş için hastaneye geldım
Hazır gelmişken acilen kan verdim az önce
Bata 5 gün var
Gebelik çıkarmı?
Kızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler verelimYaa insallah güzel haberlerle gelirsin, ihtimal var gibi geldi banaa
Testleri at buraya..sıvı tüketmiyorsun dimi?Günaydın kızlar benim yumurtam salı günü en son 16 buçuk cm di ovu. İle takip ediyorum pik göreceğim yerde gittikçe siliklesiyor ne demek oluyor bu bilen var mı