Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
fnd_50 kıııız yumurtlama atesın gelmıssss
Yok aşko hayatta bugünlerde olmaz benim yumurtlamam bugün 11. Gün ben kim 11 de yumurtlamak kim. her zamanki ölçtüğüm saatten bir saat önce uyanmıştım oğlum terlemiş üstünü değiştirmeden ölçtüğümde 36.3 çıkmıştı. Üstünü değiştirip uyudum bir saat sonra her gün ölçtüğümde saatte ölçünce de 36.2 çıktı hangisini baz almak lazım bilmiyorum ama ben aynı saatte ölçtüğümü kaydettim bence nanay yani yumurtlama olmaz daha akıntım da yok

Ben yumurtlama dönemlerimi tam anlayamadıgim için sipariş etmiştim çünkü regl bittiğinden beri ara ara karnım ağrıyor geri mi göndereyim o zaman boşa gitmesin

Ahhahahah öyle yapayım çok mantıklı Behlül
Ya her gece yatmadan çiğneme hapı ve burun spreyı var zaten bir aydır kullanıyoruz doktor da devam demişti onları kullanıyoruz inşallah hafif atlatır sağ ol yavrum

Yaa kızlar pazar gecesi yapışkan bir akıntıydı, o günden bugüne kadar her gün ara ara bu akıntıdan görüyorum. Yumurtlama kaç gün sürüyor kendimi dinlediğim için mi bilmiyorum kasiklarim da ağrıyor genelde

bilemedim ben olabilir neden olmasın önceki aylarda bu ateslerde yumurtlaman olmus ben dıyım yanı
İyi olmanıza sevındım kuzum baslasın sımdı haydı bakalım fıght club

henuz gözkmüyor kuzum hasta ıse fln olabalır zaten yum olsa devamında yuksek seyretmesı gererkırdı
Ever kuzum ovülasyonda yapıyorum DHA göremedim zaten daha erken bugün 12. Gün . 13-14-15. Günlerde oluyor benim genelde bı üç gün içinde bekliyorum bakalım :) ya kuzu sence bugün ilişki yapsak mı yarını mı beklesem :)

Bihteri görmeye o kadar alışmışımki hayrıye hanım degişik geldi profilde bunu görünce aman agzımızın tadı bozulmasın dıyesim geldi

içinizden geliyorsa yapıverın nolur nolmaz bugunden baslasa ıyı olur ama bence

Bihteri görmeye o kadar alışmışımki hayrıye hanım degişik geldi profilde bunu görünce aman agzımızın tadı bozulmasın dıyesim geldi
Hahahhahah aynen ben de ilk baş garipsedim ama sonra alıştım uyum sağladım hatta ağzımızın tadı bozulmasın diye durum da yazacaktım dur yazam

bilemedim ben olabilir neden olmasın önceki aylarda bu ateslerde yumurtlaman olmus ben dıyım yanı
İyi olmanıza sevındım kuzum baslasın sımdı haydı bakalım fıght club
Valla erken olsa ne güzel olur beklemek çok sıkıcı çalışmalara sıkı bir şekilde baslıcaz kanka bugün itibarıyla 8. Gün oldu bugün 11. Gün. 14-16-18-20 Allah ne verdiyse diyorum tabi aksilik olmazsa

Canım o akıntıyı gördüğünde ilişkiler olduysa sperm kalıntıları da geliyor olabilir ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…