- 26 Aralık 2015
- 11.545
- 18.534
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.621
Yok aşko hayatta bugünlerde olmaz benim yumurtlamam bugün 11. Gün ben kim 11 de yumurtlamak kim.fnd_50 kıııız yumurtlama atesın gelmıssss
Bak canım 2 saat sıvı falan almadan yaptım bu ovü yü normalde ikinci çizgininde yoğunlaşması gerekiyor yumurtlama dönemi me giriyorum zaten hissediyorum da.ama zaten bu ay takip falan yapmak istemiyordum o yüzden ovü siparişi tekrardan oluşturmadım
Ahhahahah öyle yapayım çok mantıklı BehlülYa deme bştanem ya ızın veriyorsa bol bol burnunu aç ınsallah böyle hafıften atlatır gıder kuzum ya sıkıntısızcaprofilden bısılerın ters gıttıgını anladım zaten pozıtıf çıkarsa behlulu koy
Canım sen birbebenin günlüğünden mi almıştın jeliEvet buna göre öyle görünüyor. Ama beklenen koyulukta değil bence yine de.
Evet canımCanım sen birbebenin günlüğünden mi almıştın jeli
henuz gözkmüyor kuzum hasta ıse fln olabalır zaten yum olsa devamında yuksek seyretmesı gererkırdıErken mi Yumrtlama oldu kuzum :) benim henüzyok :) bi ara ateşim yükselmişti ama hafif rahatsızdım belkide o yüzden Eki Görüntüle 3180496
bilemedim ben olabilir neden olmasınYok aşko hayatta bugünlerde olmaz benim yumurtlamam bugün 11. Gün ben kim 11 de yumurtlamak kim.her zamanki ölçtüğüm saatten bir saat önce uyanmıştım oğlum terlemiş üstünü değiştirmeden ölçtüğümde 36.3 çıkmıştı. Üstünü değiştirip uyudum bir saat sonra her gün ölçtüğümde saatte ölçünce de 36.2 çıktı hangisini baz almak lazım bilmiyorum ama ben aynı saatte ölçtüğümü kaydettim bence nanay yani yumurtlama olmaz daha akıntım da yok
ateşi girdiğin yerin altında temperature discarded işaretli ise işareti kaldır her günden canımGünaydın canım ben başka birşey sorucam sorduğun sorunun cevabı bende yok anlamambu dalgalanma çizgilerini bende çekmiyor sadece noktalar var çözümü ney yada eksik bilgimi sebebi
Ever kuzum ovülasyonda yapıyorum DHA göremedim zaten daha erken bugün 12. Gün . 13-14-15. Günlerde oluyor benim genelde bı üç gün içinde bekliyorum bakalım :) ya kuzu sence bugün ilişki yapsak mı yarını mı beklesem :)henuz gözkmüyor kuzum hasta ıse fln olabalır zaten yum olsa devamında yuksek seyretmesı gererkırdı
Bihteri görmeye o kadar alışmışımki hayrıye hanım degişik geldi profilde bunu görünce aman agzımızın tadı bozulmasın dıyesim geldiYok aşko hayatta bugünlerde olmaz benim yumurtlamam bugün 11. Gün ben kim 11 de yumurtlamak kim.her zamanki ölçtüğüm saatten bir saat önce uyanmıştım oğlum terlemiş üstünü değiştirmeden ölçtüğümde 36.3 çıkmıştı. Üstünü değiştirip uyudum bir saat sonra her gün ölçtüğümde saatte ölçünce de 36.2 çıktı hangisini baz almak lazım bilmiyorum ama ben aynı saatte ölçtüğümü kaydettim bence nanay yani yumurtlama olmaz daha akıntım da yok
Çıkabilir baya düşük çıkar ama çıkarsaKızlar Bi iş için hastaneye geldım
Hazır gelmişken acilen kan verdim az önce
Bata 5 gün var
Gebelik çıkarmı?
Değer düşük de olsa çıkar bence 5in üstünde bir değerKızlar Bi iş için hastaneye geldım
Bata 5 gün var
Gebelik çıkarmı?
içinizden geliyorsa yapıverınEver kuzum ovülasyonda yapıyorum DHA göremedim zaten daha erken bugün 12. Gün . 13-14-15. Günlerde oluyor benim genelde bı üç gün içinde bekliyorum bakalım :) ya kuzu sence bugün ilişki yapsak mı yarını mı beklesem :)
cıkmayadabılır varsa bıle sonucu yaz bıze mutlaka :)Kızlar Bi iş için hastaneye geldım
Bata 5 gün var
Gebelik çıkarmı?
Hahahhahah aynen ben de ilk baş garipsedim ama sonra alıştım uyum sağladımBihteri görmeye o kadar alışmışımki hayrıye hanım degişik geldi profilde bunu görünce aman agzımızın tadı bozulmasın dıyesim geldi
Valla erken olsa ne güzel olur beklemek çok sıkıcıbilemedim ben olabilir neden olmasınönceki aylarda bu ateslerde yumurtlaman olmus ben dıyım yanı
İyi olmanıza sevındım kuzum baslasın sımdı haydı bakalım fıght club
Canım o akıntıyı gördüğünde ilişkiler olduysa sperm kalıntıları da geliyor olabilir ara araYaa kızlar pazar gecesi yapışkan bir akıntıydı, o günden bugüne kadar her gün ara ara bu akıntıdan görüyorum. Yumurtlama kaç gün sürüyorkendimi dinlediğim için mi bilmiyorum kasiklarim da ağrıyor genelde