- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.681
İlk 10 dakikadan sonrayı dikkate alma yavrum testte. Belki birden yapar pikBana da sanki değilmiş gibi geldi sanki kurudukca koyulasmis gibi ama gittikçe siliklesmesi kafamı karıştırıyor daha kiyu olmasi gerekmez mi sonucta yumurta buyuyor yada aniden mi pik yaoacak
Doğru diyorsun test sonuçta bozukta olur yanlışta gösterir sonsuz güven duyuyordum testlere on garantisi sık ilişkiBen bu durumla karşılaştım kuzum..hep burda dedim kızlara..ondan testlere ara verdim..Bende test çatladığını gösterdi doktor dedi çatlamamış.En güzeli takip et ama sık ilişkiyi ihmal etme yani ben pek güvenemem bu testlere
Bir gün arayla ilişki yaşa yavrum o zaman korkma kaçırdım diyeDoğru diyorsun test sonuçta bozukta olur yanlışta gösterir sonsuz güven duyuyordum testlere on garantisi sık ilişki
Sık ilişkiden de bıkkınlık geliyor bir yerden sonraBen bu durumla karşılaştım kuzum..hep burda dedim kızlara..ondan testlere ara verdim..Bende test çatladığını gösterdi doktor dedi çatlamamış.En güzeli takip et ama sık ilişkiyi ihmal etme yani ben pek güvenemem bu testlere
Eşim sehir dışına çıktı inşallah kacirmayiz o arayı ya off böyle kritik zamanlar da ekstra işler çıkınca deliriyorum resmen yaBir gün arayla ilişki yaşa yavrum o zaman korkma kaçırdım diye
Biliyorum kuzum hepimiz aynı durumdayızSık ilişkiden de bıkkınlık geliyor bir yerden sonra
Senin bi de o derdin var dimiEşim sehir dışına çıktı inşallah kacirmayiz o arayı ya off böyle kritik zamanlar da ekstra işler çıkınca deliriyorum resmen ya
Havuç ye canımKızlar günaydın
Benim ovü testim de 3 gündür pik gösteriyor bu nedir yason üçlü pik dimi doğru anlıyorum ben
Maleseff .. hayır yani su aileler yeni evli çiftlerin peşini bır bıraksalar çok iyi olacak sonra torun yok mu diye sorup duruyorlar bir müsaade edin de yapalım diyesim geliyor bazen !!Senin bi de o derdin var dimi
Günde 3 havuç ye canım çatlamasına yardımcı olurKızlar günaydın
Benim ovü testim de 3 gündür pik gösteriyor bu nedir yason üçlü pik dimi doğru anlıyorum ben
Bence bu marka testi almayın bura çoğunda günlerce bu şekilde pik var..hatalı gösteriyorSize ovu testimi atayımda biraz şaşırıp kalın ozaman
Bilin bakalım çatlama ne zaman olmuş
Kaç gün pik çıkmış?
sadece ateş ile mi takip ediyorsun canımOvu testi kullanmıyorum canım ben karşıyımilk gebeliğimde çok kullandım beni çok strese soktu şimdi uzak duruyorum. Jel hakkında da bilgim yok olsa yardımcı olurdum
Denmiyor işte dimi malesefMaleseff .. hayır yani su aileler yeni evli çiftlerin peşini bır bıraksalar çok iyi olacak sonra torun yok mu diye sorup duruyorlar bir müsaade edin de yapalım diyesim geliyor bazen !!
Ya tabi nasip işi ama biraz da anlayış lazım yani evliyiz düşmüşüz çocuk peşine leylekler getirmiyor bu çocuğu bir salın bir rahat verin bizim de bir ugrasimiz var illa açık açık ilan mi edelim çocuk düşünüyoruz o surecteyiz rahatsız etmeyin diye .. bir ayım daha boşuna giderse birileri yüzünden daha da çocuk mocuk düşünmemDenmiyor işte dimi malesefüzülme kız Rabbim ol dedikten sonra tek ilişkiyle de olur
Öyle deme yavrum büyük konuşma yine de. İlan et kız sen deYa tabi nasip işi ama biraz da anlayış lazım yani evliyiz düşmüşüz çocuk peşine leylekler getirmiyor bu çocuğu bir salın bir rahat verin bizim de bir ugrasimiz var illa açık açık ilan mi edelim çocuk düşünüyoruz o surecteyiz rahatsız etmeyin diye .. bir ayım daha boşuna giderse birileri yüzünden daha da çocuk mocuk düşünmem
Ateşle takip ediyorum ve şeffaf uzayan akıntım geldiğinde anlıyorum kasık ağrısıyla beraber. O günleri değerlendiriyorum. Zaten gün aşırı ilişki ile her türlü yakalanacaksa yakalanıyorBence bu marka testi almayın bura çoğunda günlerce bu şekilde pik var..hatalı gösteriyor
sadece ateş ile mi takip ediyorsun canım
Benimde 12.gün ama daha akıntı falan gelmedi yumurtlama uzak daha diyebilir miyizEver kuzum ovülasyonda yapıyorum DHA göremedim zaten daha erken bugün 12. Gün . 13-14-15. Günlerde oluyor benim genelde bı üç gün içinde bekliyorum bakalım :) ya kuzu sence bugün ilişki yapsak mı yarını mı beklesem :)
Yumurta çatlama süren uzamış olabilir veyahut iki kere yumurtlama olmuş olabilir canımYok canım sehir değişikliği yaptığımız için ilişki olamadı 3-4 gün ara ara böyle akıntı görmem normal mi
O belli olmaz ki birden başlayabilir canımBenimde 12.gün ama daha akıntı falan gelmedi yumurtlama uzak daha diyebilir miyiz