- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.581
İnnovita galiba kaset test değil doğru mu? Farkları nedir ve nereden temin edebilirimBen innovita öneririm
Evet benim de böyleydi canımMervenur277 canım aklıma takıldı bak bu da aynı gün artımed testim. Görünüyor değil mi? Ben hiç doğal yolla gebelik yaşamadım diye düşünüyordum. Kimyasalda olda ben bu ay hamile kaldım yani dimi? Seninki de böyle miydi?
Tabi ne kadar sürede velirdigine de bağli hatta daha silikti benjm sadece gözle görülüyorduMervenur277 canım aklıma takıldı bak bu da aynı gün artımed testim. Görünüyor değil mi? Ben hiç doğal yolla gebelik yaşamadım diye düşünüyordum. Kimyasalda olda ben bu ay hamile kaldım yani dimi? Seninki de böyle miydi?
İlk 10 dk canım bu fotoTabi ne kadar sürede velirdigine de bağli hatta daha silikti benjm sadece gözle görülüyordu
Olabilir canım ne zaman yaptın testiİlk 10 dk canım bu foto
Yumurtlamadan 10 gün sonraydı bu test. Şu an reglimin 5. GünündeyimOlabilir canım ne zaman yaptın testi
Bak canım 2 saat sıvı falan almadan yaptım bu ovü yü normalde ikinci çizgininde yoğunlaşması gerekiyor yumurtlama dönemi me giriyorum zaten hissediyorum da.ama zaten bu ay takip falan yapmak istemiyordum o yüzden ovü siparişi tekrardan oluşturmadımYaa pembe olandan sipariş vermiştimm
Hmm kimyasal olmuş olabilir ama kesin diyemem benim de böyleydi ama adet geçmişti 3. Gün böyle çıktıYumurtlamadan 10 gün sonraydı bu test. Şu an reglimin 5. Günündeyim
Ben de burda sizlere sorarak aldım ilk kullanışım trendyoldan gynoseed jel aldım. Memnunum ama gerçekten çıkarmıyor dışarı. Tabi işe yarayıp yaramadığını öğrenmek için biraz daha zaman lazımAçıkçası ben memnunum başka kullanan varsa yorum yapsın
Benim de ilk kullanımım yanlış oldu sanıyorum. Çünkü dediğiniz gibi dışarı çıktı daha birleşme yaşanmadan. Ama sonrakilerde jeli sıkacağımız aparatı iyice ileri soktum ve yatarak sıktım. Hiç kalkmadan tam olarak 4 veya 5 dk sonrada birleşme olduYok kuzum ben sıktım jeli ve sonra beklemedim..yoksa 1 saat uzanıyorum tabi
Evet canımJeli instadan mı aldın aşk
5-10 dakka bekleyin diyo ama ben beklemedim açıkçası. Sıkıp devam ettimKuzum ben beğenmedim ya bu jeli..sen ne kadar bekledin?sanirım ben beklemedim ondan aktı hem jel hem sperm dışarıya çıktı..
Canım kaset test değil bu testler daha hassas daha net oluyor sonuçları. bende memnunum instgramdan minnak kurabiyeler sayfasında almıştım benİnnovita galiba kaset test değil doğru mu? Farkları nedir ve nereden temin edebilirim
Evet buna göre öyle görünüyor. Ama beklenen koyulukta değil bence yine de.Kızlar 21i pik diyebilir miyiz şu durumda
3-4 gün daha devam edicem uygulamada 25 pik görünüyor teşekkürlerEvet buna göre öyle görünüyor. Ama beklenen koyulukta değil bence yine de
Ya deme bştanem ya ızın veriyorsa bol bol burnunu aç ınsallah böyle hafıften atlatır gıder kuzum ya sıkıntısızcaOğlum da grip oldu burnu falan kapandı dün gece hep öksürük tuttuama ateşi yok şükür buna çok seviniyorum çünkü hiç ateşsiz hastalığı olmaz normalde
Artık başı sargılı migrenli Hayriye Hanım modundayım o pozitifleri görene kadar