Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahhahahahaj aynen Hayriye hanıma geçiş yaptım 😂😂 onun da migreni var benim de o da tutunca başını sarıyor ben de😂😂😂😂 pozitifi görene kadar böyle başı sargılı dolanacam ortalıklarda 😂😂😂😂 ağzımızın tadı bozulmasın😂
Ayyyyy bende de var miğren 😭😭 ama ağzımızın tadı bozulmasın 🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-21-23-00-05-157_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-12-21-23-00-05-157_com.instagram.android.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 50
fnd_50 fnd_50 asko nasıl oldun oğlun nasıl , profıl degısmıs 🙈
Oğlum da grip oldu burnu falan kapandı dün gece hep öksürük tuttu😒 ama ateşi yok şükür 🤲🏻 buna çok seviniyorum çünkü hiç ateşsiz hastalığı olmaz normalde 😔
Artık başı sargılı migrenli Hayriye Hanım modundayım o pozitifleri görene kadar 🤣🤣🤣

Oğlum da grip oldu burnu falan kapandı dün gece hep öksürük tuttu😒 ama ateşi yok şükür 🤲🏻 buna çok seviniyorum çünkü hiç ateşsiz hastalığı olmaz normalde 😔
Artık başı sargılı migrenli Hayriye Hanım modundayım o pozitifleri görene kadar 🤣🤣🤣
Oğluna gecmis olsun canım sanırım bat tatihi gelene kadar hepimizin ruh hali senin profil resmi 🤣

Canım aynı saatlerde yapmak ve 3 saat öncesinde sıvı almamak önemli benim bildiğim henüz gerçekleşmemiş de olabilir ama bu yumurtlama olmayacak anlamına gelmez 😘
Aynınsaat pek olmadı.. 2 saat sıvı almıyorum valla.. valla oldu olmadımı olacak mı kafamda deli sorular. Bakalım ateşte hala çok yükselmedi yarın ne çıkacak. Yükselirse olmuş demektir.

Geçmiş olsun canim. Oğlan ateş olmadan atlatır inşallah.

Canım akan meni sıvısı da olabilir spermlerin içinde olduğu sıvı onun akması normal diyorlar
Zaten eşim diyor aldığını aldı..fazla diyor ondan..erkekler daha iyi hiss eder sonuçta☺️ama jeli beğenmedim o kesin yani..İn şa Allah faydası olur..o zaman her kese söylerim🙌🏻ama birde bekleyerek denicem..belkide ben yalnış etmişim

X