Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyy bende de var miğren ama ağzımızın tadı bozulmasın

fnd_50 asko nasıl oldun oğlun nasıl , profıl degısmıs
Oğlum da grip oldu burnu falan kapandı dün gece hep öksürük tuttu ama ateşi yok şükür buna çok seviniyorum çünkü hiç ateşsiz hastalığı olmaz normalde
Artık başı sargılı migrenli Hayriye Hanım modundayım o pozitifleri görene kadar

Oğluna gecmis olsun canım sanırım bat tatihi gelene kadar hepimizin ruh hali senin profil resmi

Canım aynı saatlerde yapmak ve 3 saat öncesinde sıvı almamak önemli benim bildiğim henüz gerçekleşmemiş de olabilir ama bu yumurtlama olmayacak anlamına gelmez
Aynınsaat pek olmadı.. 2 saat sıvı almıyorum valla.. valla oldu olmadımı olacak mı kafamda deli sorular. Bakalım ateşte hala çok yükselmedi yarın ne çıkacak. Yükselirse olmuş demektir.

Geçmiş olsun canim. Oğlan ateş olmadan atlatır inşallah.

Canım akan meni sıvısı da olabilir spermlerin içinde olduğu sıvı onun akması normal diyorlar
Zaten eşim diyor aldığını aldı..fazla diyor ondan..erkekler daha iyi hiss eder sonuçtaama jeli beğenmedim o kesin yani..İn şa Allah faydası olur..o zaman her kese söylerimama birde bekleyerek denicem..belkide ben yalnış etmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…