- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.561
Ayyyyy bende de var miğrenHahahhahahahaj aynen Hayriye hanıma geçiş yaptımonun da migreni var benim de o da tutunca başını sarıyor ben de pozitifi görene kadar böyle başı sargılı dolanacam ortalıklarda ağzımızın tadı bozulmasın
Gel bacım saralım başlarıAyyyyy bende de var miğrenama ağzımızın tadı bozulmasın
Bende jeli merak ediyorum tavsiye ediyor musunTam motive olalım bi de şu gecikmiş adetimi olsam tam gaz devam edicem :)) kızlar bu arada o ovulasyon test ve jel için önerilerinizi alalım, mfk ile sınırlı kalmayayımbebekheyecani melisaa93 fnd_50 Papatyamaviss
Açıkçası ben memnunum başka kullanan varsa yorum yapsın
Bende memnunum diğer zamanlara göre akma az oldu gerci pek değerlendiremedik ama birde kayganlastirici özelliği içn almistmAçıkçası ben memnunum başka kullanan varsa yorum yapsın
Ayyyyy bende de var miğrenama ağzımızın tadı bozulmasın
Evet bakalım gece uzunBen olsam son düzlüğe gelmişken değrrlendiririm 2 gün kendim de öyle yaptım
Oğlum da grip oldu burnu falan kapandı dün gece hep öksürük tuttu
Oğluna gecmis olsun canım sanırım bat tatihi gelene kadar hepimizin ruh hali senin profil resmiOğlum da grip oldu burnu falan kapandı dün gece hep öksürük tuttuama ateşi yok şükür buna çok seviniyorum çünkü hiç ateşsiz hastalığı olmaz normalde
Artık başı sargılı migrenli Hayriye Hanım modundayım o pozitifleri görene kadar
Aynınsaat pek olmadı.. 2 saat sıvı almıyorum valla.. valla oldu olmadımı olacak mı kafamda deli sorular. Bakalım ateşte hala çok yükselmedi yarın ne çıkacak. Yükselirse olmuş demektir.Canım aynı saatlerde yapmak ve 3 saat öncesinde sıvı almamak önemli benim bildiğim henüz gerçekleşmemiş de olabilir ama bu yumurtlama olmayacak anlamına gelmez
Aynen ara veriyorum bu gece. Bakalım ateş tablosu ne olacak.Aşkım istersen bekle bugün ara ver
Kuzum ben beğenmedim ya bu jeli..sen ne kadar bekledin?sanirım ben beklemedim ondan aktı hem jel hem sperm dışarıya çıktı..Açıkçası ben memnunum başka kullanan varsa yorum yapsın
Geçmiş olsun canim. Oğlan ateş olmadan atlatır inşallah.Oğlum da grip oldu burnu falan kapandı dün gece hep öksürük tuttuama ateşi yok şükür buna çok seviniyorum çünkü hiç ateşsiz hastalığı olmaz normalde
Artık başı sargılı migrenli Hayriye Hanım modundayım o pozitifleri görene kadar
Canım akan meni sıvısı da olabilir spermlerin içinde olduğu sıvı onun akması normal diyorlarKuzum ben beğenmedim ya bu jeli..sen ne kadar bekledin?sanirım ben beklemedim ondan aktı hem jel hem sperm dışarıya çıktı..
Zaten eşim diyor aldığını aldı..fazla diyor ondan..erkekler daha iyi hiss eder sonuçtaCanım akan meni sıvısı da olabilir spermlerin içinde olduğu sıvı onun akması normal diyorlar
Bekle canım tabiki kalkma hemenZaten eşim diyor aldığını aldı..fazla diyor ondan..erkekler daha iyi hiss eder sonuçtaama jeli beğenmedim o kesin yani..İn şa Allah faydası olur..o zaman her kese söylerim ama birde bekleyerek denicem..belkide ben yalnış etmişim
Yok kuzum ben sıktım jeli ve sonra beklemedim..yoksa 1 saat uzanıyorum tabiBekle canım tabiki kalkma hemen
Jeli instadan mı aldın aşkİnnovita çok güzel bence. Ben laboquick de kullandım ama innovita da daha net gördüm. Jel de kullandım bu ay gerçekten dışarı akmıyor sperm