- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.541
Ben olsam son düzlüğe gelmişken değrrlendiririm 2 gün kendim de öyle yaptımDöngünün 22.gununde sonunda pik gördüm. Ondan önceki 2 gün değerlendirdik.Sonra içim rahat etmedi akşama birdaha yapayım dedim testi. Siliklesmeye başladı yani çatlama oldu değil mi kuzular? Bu akşam da değerlendirmeye çalışayım. Yarına gerek var mı sizce. Tutacaksa bu akşam degerlendirmesemde zaten sperm yaşıyor tutacaktır inşallahsiz ne yapardınız hadi Ocak ayinw bende güzel haber alayım
Aynen yarın olabilirBence sabah akşam yap artık
YakındırBenim durumum
Evt bugun koyulaşma varAma kızlar kadına sordum..dedi bu gün değerlendirin..sanki bende koyu gördüm
Sağ ol aşkım ayy inşallahAynı vidyoda olduğu gibi yap çok kolay..ama basarak yap ben öyle ediyordum..hemen adet oluyordum.Hayırli olsun kuzum..hemen hamiş kal ilk denememde
Daha iyiyim çok şükür bebeğim sadece hafif burun tıkanıklığı ve halsizlik kaldı ama ona şükür yani :))Mervenur277 canım ekler misin linki
78e45f Ovulation charts on FertilityFriend.com
Oooo hoş geldinDaha iyi misin canım?
Ben aslında 3 2 3 2 yöntemle gidiyorum..ama koyu olduğu için kaçırmak olmazEvt bugun koyulaşma var
Yarın birden silikleşirse be olur be olmaz değerlendir demiştir
Bnde testleri instagram san aldım
Kadına soruyorum
Her türlü gün aşırı ilişki dıyolar
Bnım testlere önce yumurta çatlama mış kist olmuş dedi
Ama testleri yapmaya devam et dedi
Gün aşırı ilişki yaşa dedi
Sonra illakı Bı gun silileşecek dedi
Sonrada önceden Bi gun çatlamış TIR illaki, senin idrarda lh geç düşüyor olabılır dedi
Yasa yumurtanın olgunluğa ulaşması 9 gunu anca bulmuştur oyuzden sureklı piktir dedi
Anlıtacagın her ihtımali söyledi
Daha iyiyim bitanem çok şükürCanım benim daha iyi misin şimdi. Biz bıraktığın gibiyiz valla. Ben hepsini aynı anda içiyorum yavrum
Başla gitsin.
Çok şükürDaha iyiyim çok şükür bebeğim sadece hafif burun tıkanıklığı ve halsizlik kaldı ama ona şükür yani :))
Ben napim yavrum ya zaman geçsin diye bekliyorum spora başlamak istiyorum ben de ama motivasyonum yokDaha iyiyim bitanem çok şükürsen napıyorsun? Başladım vallahi ya inşallah hayırlı olur
Tam motive olalım bi de şu gecikmiş adetimi olsam tam gaz devam edicem :)) kızlar bu arada o ovulasyon test ve jel için önerilerinizi alalım, mfk ile sınırlı kalmayayımÇok şükürBağışıklığın güçlenmiştir bebişe hazırsın İnşAllah Sporla da tam destek verelim
Aşkım bi başla o tatlı kas ağrılarını yeniden hisset inan motive olacaksınBen napim yavrum ya zaman geçsin diye bekliyorum spora başlamak istiyorum ben de ama motivasyonum yok
Ovu testi kullanmıyorum canım ben karşıyımTam motive olalım bi de şu gecikmiş adetimi olsam tam gaz devam edicem :)) kızlar bu arada o ovulasyon test ve jel için önerilerinizi alalım, mfk ile sınırlı kalmayayımbebekheyecani melisaa93 fnd_50 Papatyamaviss
İnnovita çok güzel bence. Ben laboquick de kullandım ama innovita da daha net gördüm. Jel de kullandım bu ay gerçekten dışarı akmıyor sperm.Tam motive olalım bi de şu gecikmiş adetimi olsam tam gaz devam edicem :)) kızlar bu arada o ovulasyon test ve jel için önerilerinizi alalım, mfk ile sınırlı kalmayayımbebekheyecani melisaa93 fnd_50 Papatyamaviss
İnşallah ben de katılcam sizeAşkım bi başla o tatlı kas ağrılarını yeniden hisset inan motive olacaksın
Evet 3 2 3 2 de mantıklıBen aslında 3 2 3 2 yöntemle gidiyorum..ama koyu olduğu için kaçırmak olmaz
Yaaaaa o profil fotoğrafı neOvu testi kullanmıyorum canım ben karşıyımilk gebeliğimde çok kullandım beni çok strese soktu şimdi uzak duruyorum. Jel hakkında da bilgim yok olsa yardımcı olurdum
Ben innovita öneririmTam motive olalım bi de şu gecikmiş adetimi olsam tam gaz devam edicem :)) kızlar bu arada o ovulasyon test ve jel için önerilerinizi alalım, mfk ile sınırlı kalmayayımbebekheyecani melisaa93 fnd_50 Papatyamaviss
Bende onu düşündüm..ama ne edek kaçırmamalıyızEvet 3 2 3 2 de mantıklı
Bnde bazı günler 3 oldu
Ama şöylede Bi durum oluyor
Şimdi bugun değerlendirirsen
Yarın pik olursa
Pik 2 gün sürerse
Bide çatlamayı mecbur değerlendircem etti sana 4 gün
Hahahhahahahaj aynen Hayriye hanıma geçiş yaptımYaaaaa o profil fotoğrafı neağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey