- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.601
Evet kuzucumGünaydın... Ateş tabloma göre yumurtlama olmuş mu kızlar?
Evet benim oldu bu ay kasık ağrısı özellikleKızlarr yumurtlama döneminde ilişkiden sonra bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyor musunuz
Neden olur acabaEvet benim oldu bu ay kasık ağrısı özellikle
Yumurtlama ağrısı normal bişey aslında bi de biz şimdi takip ediyoruz ya daha çok anlıyoruzNeden olur acaba
Kafaya taktığımızdan olabilirYumurtlama ağrısı normal bişey aslında bi de biz şimdi takip ediyoruz ya daha çok anlıyoruz
Yok tabi yatarak sıktım..fitil gibi ireli soktum..ama hiç beklemedim..sonuç güzel olsun..normalde zaten bende çok akmaz sperm..ben yumurtaya hızlı ulaşsın diye en çok aldım..Benim de ilk kullanımım yanlış oldu sanıyorum. Çünkü dediğiniz gibi dışarı çıktı daha birleşme yaşanmadan. Ama sonrakilerde jeli sıkacağımız aparatı iyice ileri soktum ve yatarak sıktım. Hiç kalkmadan tam olarak 4 veya 5 dk sonrada birleşme oldu
Evet canım çatlamada olmuş hayırlı olsun umarım hayırlı haberler alırsınKızlar 21i pik diyebilir miyiz şu durumda
Bende beklemedim..hem azcık aktı sanki bende..yani nebilim jelsiz ben daha temiz oluyorum.5-10 dakka bekleyin diyo ama ben beklemedim açıkçası. Sıkıp devam ettim
Ayyy çok mutlu oldum şuan bu yorumunuza çok teşekkür ederim bakalım inşallah hepimiz alırızEvet canım çatlamada olmuş hayırlı olsun umarım hayırlı haberler alırsın
Sonucu güzel olsun. Rabbim beklediklerimize bir an önce kavuştursunYok tabi yatarak sıktım..fitil gibi ireli soktum..ama hiç beklemedim..sonuç güzel olsun..normalde zaten bende çok akmaz sperm..ben yumurtaya hızlı ulaşsın diye en çok aldım..
Canım koyulaşmış ama pik değil bence. Test yapmaya devam et t çizgisinin kopkoyu olması lazımKızlar 21i pik diyebilir miyiz şu durumda
Bence olmuş gibi geldi koyu o yaptıktan sonra koyu olmuş olabilir çünkü ertesi gün rengi baya açılmış geldi bana ben o gün 2-3 tane test yapıyorum koyuluğu yakalayınca pik daha rahat gözüküyorCanım koyulaşmış ama pik değil bence. Test yapmaya devam et t çizgisinin kopkoyu olması lazım
Erken mi Yumrtlama oldu kuzum :) benim henüzyok :) bi ara ateşim yükselmişti ama hafif rahatsızdım belkide o yüzdenfnd_50 kıııız yumurtlama atesın gelmıssss
Evet dediğin gibi de olabilir ama bir süre daha devam etmesi garanti olur benceBence olmuş gibi geldi koyu o yaptıktan sonra koyu olmuş olabilir çünkü ertesi gün rengi baya açılmış geldi bana ben o gün 2-3 tane test yapıyorum kötülüğü yakalayınca pik daha rahat gözüküyor
Aklında bulunsun o koyuluğu yakalayınca ben günde 2-3 tane test yapıyorum pik daha belli olsun diyeAyyy çok mutlu oldum şuan bu yorumunuza çok teşekkür ederim bakalım inşallah hepimiz alırız
Günaydın canım ben başka birşey sorucam sorduğun sorunun cevabı bende yok anlamamGünaydın... Ateş tabloma göre yumurtlama olmuş mu kızlar?