- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.401
Evet hayırlısı böyleymiş demek ki ama yine de spermlerin 3 gün yaşama ihtimaline inanmak istiyorumÜzülme canım, biz de bu ay ilk deniyoruz ama yumurtlamayı kaçırdım sanırım, 1 ay gitti gibi hissediyorum benim de moralim bozuldu ama hayırlısı böyleymiş demek ki daha onumuzde çok ay var :)
oncelıkle hastane farkı var aradakı kan veme mesafe cok az yorum yapmak zor :)Kızlar bişey sorucam pazartesi kan verdim 30.58 çıktı bugün yaptırdım başka hastanede bugün 34,68 çıktı böyle yaşayan var mı aranızda
Ben dayanamadım işte oysa eşim dedi çok kısa süre belkide boşa üzüyorum kendimioncelıkle hastane farkı var aradakı kan veme mesafe cok az yorum yapmak zor :)
Çok sağol bu arada teşekkür ederimoncelıkle hastane farkı var aradakı kan veme mesafe cok az yorum yapmak zor :)
umarım sağlıkla ilerler bat gectımı dıger verecegın kanı mutlaka aynı hastanede ver her hastanenın labaratuarı ve sonucları degerlendırme sekıllerı farklıÇok sağol bu arada teşekkür ederim
Yok reglime daha 2 3 gün var bugün su gibi kahverengi lekelenmem oldu bide kasık ağrım var birazumarım sağlıkla ilerler bat gectımı dıger verecegın kanı mutlaka aynı hastanede ver her hastanenın labaratuarı ve sonucları degerlendırme sekıllerı farklı
tamamm o zaman bat gununu bekle vermek ıcın kan , ve leınde gebelık testın var ıse koyulasmasını takıp et tamam mı endıselenme :)Yok reglime daha 2 3 gün var bugün su gibi kahverengi lekelenmem oldu bide kasık ağrım var biraz
Allah razı olsun senden içime su serptin böyle söyleyince Allahım hayırlısıyla hepimize nasp etsin anne olmayıtamamm o zaman bat gununu bekle vermek ıcın kan , ve leınde gebelık testın var ıse koyulasmasını takıp et tamam mı endıselenme :)
Birden yükselişe geçebilir korkmayınÇok sağol bu arada teşekkür ederim
Haha valla ben de aynı durumdayım, 12si ve 19 için çatlama olabilir dedi arkadaşlar ikisinde de 3 gün önceydi ilişki inşallah yaşar spermler de biz de güzel haberi alirizEvet hayırlısı böyleymiş demek ki ama yine de spermlerin 3 gün yaşama ihtimaline inanmak istiyorum
Böyle söyleyince rahatlıyorum valla Allah razı olsunBirden yükselişe geçebilir korkmayın
Bakar mısın canım herkes sana soruyor bende sana sorayım ben tam anlayamadım.. Bi önce ki attığım iki test. Koyu olan yerleri Test kısmıydı control kısmı değildi sonra markayı değiştirdim. Bu attığım sonuç çıktı. Dün de yumurtam 16 mm di. Yani bu sonuca göre ne oluyor. Ben ilk kez kullanıyorum bu testi kafam iyice karıştıKızlar yeni test aldım eczaneden başka marka oda böyle çıktı
Sagol canım
bence evet biz hep öyle yapıyorduk, bu ay çatlama iğnesi olduk dedik normal deneyelim))) ben üste olunca hiç tutturamadık))) gerçi bu ayda günleri tam tutturamadık yine ama olsun bekliyorum)))Kızlar bir şey soracağım bebek için kesinlikle erkek üstte mi olmalı? Diğer türlü imkansıza yakın mı sizce
Bismillah sat 3 Aralık bat 3 Ocak bu ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandımBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
ATES TAKİBİ YAPANLARR
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
@bebekheyecani : 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Mervenur277 78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@savascii 78d42a Ovulation charts on FertilityFriend.com
aynurland 78fbfb Ovulation charts on FertilityFriend.com
@smgsmgsmg 78cdf6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç @imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 25 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK @bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK @demdamla 30 KASIM 1 OCAK @savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Anne adayi48 2 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK @Munzevi93 2 ARALIK 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @Sonbahardagel 5 ARALIK 2 OCAK 1 1sunshine1 6 ARALIK 3 OCAK @menekselimm21 11 ARALIK 3 OCAK @ozlemem 3 OCAK A Astrologsero 4 ARALIK 3 OCAK @Yagmur45thr 5 ARALIK 3 OCAK @trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK M marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK aynurland 2 ARALIK 5 OCAK @Aden2023 8 ARALIK 5 OCAK @babylovev 6 ARALIK 5 OCAK @Melekonline 5 ARALIK 6 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Devakus 7 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @elifelif98 7 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @B_Nur 6 ARALIK 8 OCAK @Numerus clauses 12 ARALIK 9 OCAK @miickeymousee 2 ARALIK 10 OCAK @Asenr snmz 13 ARALIK 10 OCAK @Kaplann 10 ARALIK 11 OCAK @Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @ozgenaz 12 ARALIK 12 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK @mssmaya07 13 ARALIK 13 OCAK @Safransari 16 ARALIK 13 OCAK @Karakuzu12 14 ARALIK 14 OCAK @glowb 16 ARALIK 14 OCAK @UYMA 18 ARALIK 14 OCAK @BuDunyaninMukafatiOlmali 13 ARALIK 15 OCAK @Hayatlarrr 15 OCAK melisaa93 17 ARALIK 15 OCAK @kahvetayt 17 ARALIK 17 OCAK melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @fnd_50 13 ARALIK Papatyamaviss 12 ARALIK @lavinya- 11 OCAK @Satilucky 1 KASIM
Ütü de spor sayılmaz mımelisaa93 hadı bakalım devam spora o zaman bırakmak yok
ovitrelle kaçi kullandın?Bismillah sat 3 Aralık bat 3 Ocak bu ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandım