Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme canım, biz de bu ay ilk deniyoruz ama yumurtlamayı kaçırdım sanırım, 1 ay gitti gibi hissediyorum benim de moralim bozuldu ama hayırlısı böyleymiş demek ki daha onumuzde çok ay var :)
Evet hayırlısı böyleymiş demek ki ama yine de spermlerin 3 gün yaşama ihtimaline inanmak istiyorum

Evet hayırlısı böyleymiş demek ki ama yine de spermlerin 3 gün yaşama ihtimaline inanmak istiyorum
Haha valla ben de aynı durumdayım, 12si ve 19 için çatlama olabilir dedi arkadaşlar ikisinde de 3 gün önceydi ilişki inşallah yaşar spermler de biz de güzel haberi aliriz

Kızlar yeni test aldım eczaneden başka marka oda böyle çıktı
Bakar mısın canım herkes sana soruyor bende sana sorayım ben tam anlayamadım.. Bi önce ki attığım iki test. Koyu olan yerleri Test kısmıydı control kısmı değildi sonra markayı değiştirdim. Bu attığım sonuç çıktı. Dün de yumurtam 16 mm di. Yani bu sonuca göre ne oluyor. Ben ilk kez kullanıyorum bu testi kafam iyice karıştı Papatyamaviss

Kızlar bir şey soracağım bebek için kesinlikle erkek üstte mi olmalı? Diğer türlü imkansıza yakın mı sizce

Kızlar bir şey soracağım bebek için kesinlikle erkek üstte mi olmalı? Diğer türlü imkansıza yakın mı sizce
bence evet biz hep öyle yapıyorduk, bu ay çatlama iğnesi olduk dedik normal deneyelim))) ben üste olunca hiç tutturamadık))) gerçi bu ayda günleri tam tutturamadık yine ama olsun bekliyorum)))

Bismillah sat 3 Aralık bat 3 Ocak bu ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…