- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.361
Benim de geç yumurtlama olmuş canım atesle anladım lakin şans eseri yumurtlama gününden sonraki günü iki kere degerlendirmisimSanirim kaçırdım iştespermler 3 gün yaşamıştır inş
Bende bal tarçın kullandım geçen ay.hatta onun sayesinde yumurtlama adetin 10.günü oldu.Ama tutmadı.Bu ay yine kullanıyorum adetin 11.günü bugün ama hala gelen giden yokHayır canım hiçbir şey yapmadım ilk başlarda iki üç gün bal tarçın kürü yeidm ama iştah kesince bıraktım tekrar hatta bu ay tutmazsa eşim sperm testine gidicekti tekrar 3 sene önce varikosel ameliyatı olmuştu nuksetmis mi diye gerek kalmadı amasadece ateş takibiyle yumurtlama günlerini değerlendirdim hatta her gün ilişki oldu da diyebilirim
Yani pik mi diyorsun bu sonuçlara görekuzum yumurta mın 20 mm cıvarına gelmesı gerekır dun 16 demıstın 24 ve sonrası daha buyumus olabılır , büyümeyedebilir ben doktora gıttgımde aynı bu bouytlarda soylemıstı 15mm dıye hesapladıgım zamana gore buyumedı olmadı yumurtlama o sol taraftydı tekrar gıttıgımde sağda 19 mm olmus dedı baska buyumus o arada o buyuymemıs yanı ovu hatalı oldugunu dusunmuyorum oyuzden
Sıkıntı yapmamaya çalış balım ne yaparsak yapalım rabbimin istediği zaman nasip oluyorBende bal tarçın kullandım geçen ay.hatta onun sayesinde yumurtlama adetin 10.günü oldu.Ama tutmadı.Bu ay yine kullanıyorum adetin 11.günü bugün ama hala gelen giden yok
Benim de geç yumurtlama olmuş canım atesle anladım lakin şans eseri yumurtlama gününden sonraki günü iki kere degerlendirmisimnormalde günde bir kere oluyordu
Ben sadece çatlama gününü değendiriyprım sperm sayısı artsın diye öncesinde 3 gün yapmıyoruz..çatlama günü yumurta tüpten çıkmış oluyor diye ama bilmiyorum 5.deneyiş ama tutmuyor gelecek ay sperm testi yapıcaz bakalımHayır canım hiçbir şey yapmadım ilk başlarda iki üç gün bal tarçın kürü yeidm ama iştah kesince bıraktım tekrar hatta bu ay tutmazsa eşim sperm testine gidicekti tekrar 3 sene önce varikosel ameliyatı olmuştu nuksetmis mi diye gerek kalmadı amasadece ateş takibiyle yumurtlama günlerini değerlendirdim hatta her gün ilişki oldu da diyebilirim
Sabırla bekle kuzum biliyor musun hatta bu ay yumurtlama akıntısı görmedim ben tamamen ateşten gittim ve dediğim gibi o değerlendirme de şans eseri oldu 12 su yumurtlama bir ilişki 13 ü iki kere ilişki oldu 14 u ve sonrasında olmadı ilçe degistirmistim çünkü eşim yanımda değildiHahaha tam garantiye almışsınya benim 9unda kasık ağrım olurken 18onda yapışkan akıntım oldu hangisine güveneceğimi şaşırdim ateş desen bı garip
Aynen öyle hemen olacak mı bilmiyorum ama ya olursa diyorum. 3. Aydan beri de her ay umutlanıyorum sonu günlerce ağlamakla bitiyor. Çok yoruldum inanki. 6 aydır içimden gelerek güldüğüm bir anım yok. 6 ay öncesine göre şimdi bambaşka biriyim sanki. Bunları yaşamam gerekiyormuş demek ki.ah kuzum ya senı anlamam ımkansız empatı yapmaya calısıyorum sadece cok üzülüyorum, sağlıkta bı yanda evet. Rabbim ol der ve olur .. 6 ayda beklemıssın ama, neden o zaman o doktor ılk basta 6 ay dedı umutlandırdı onada ayrı kızıyorum lutfen baska bı doktor gorusu daha al rahmın sez yerın vs ıyıce bakıldımı. ben sez sonrası normal doguma cok takmıstım kafayı cok takıp edıyordum normalde o bıle 2 seneden once rısklı mesela ama bazı hıkayeler goruyordum 20 ay 22 ay 25 ay var ıkı sez arası gıbı gıbı ve ıkıncı dogum normal .. oyuzden ne bıleyım cok bısey dıyemıyorum hemen olcak mı orası da mechul sen ıstedıkten sonra hemen gelecek mı okadar ıkılem de kalınası kı
Evet canım Esin bir sperm testi versin dediğim gibi eşim 3 sene önce varikosel atlatmasina rağmen her gün ilişki oluyordu bizimBen sadece çatlama gününü değendiriyprım sperm sayısı artsın diye öncesinde 3 gün yapmıyoruz..çatlama günü yumurta tüpten çıkmış oluyor diye ama bilmiyorum 5.deneyiş ama tutmuyor gelecek ay sperm testi yapıcaz bakalım
Sabırla bekle kuzum biliyor musun hatta bu ay yumurtlama akıntısı görmedim ben tamamen ateşten gittim ve dediğim gibi o değerlendirme de şans eseri oldu 12 su yumurtlama bir ilişki 13 ü iki kere ilişki oldu 14 u ve sonrasında olmadı ilçe degistirmistim çünkü eşim yanımda değildi
Aynen canım en sağlıklısı ve güvenilir olan yöntemlerden biriBen de ovulasyonla gideyim diye düşündüm en azından zamanı kaçırmayayim
Oda çok zahmetli çalışıyorum öğretmenimEvet canım Esin bir sperm testi versin dediğim gibi eşim 3 sene önce varikosel atlatmasina rağmen her gün ilişki oluyordu bizimilk gebeligimde o şekil tutmuştu ama kimyasal oldu o
Çok teşekkür ederimCanım çatladığında tam orada sperm bulunması şansı artırır diyorlar o yüzden gün aşırı ya da yumurtlama boyunca, yani pik gördüğünde de değerlendirmelisin.
O zaman yumurtlama günlerini bol bol değerlendiriyoruzOda çok zahmetli çalışıyorum öğretmenimanca yumurtlama günleri 3 gün üstüste oluyor
kuzum 12.gün adetten sonra 12 si değil ilişkiler nezaman olduEger 12siyse yine 3 gün var arada bı tutturamadikinşallah spermler yaşar 3 gün 12si ya da 19u için böyle bir ihtimal var, ama umudum yok bu ay için tam değerlendiremedik
hayır pık degıl tabıkıde kuzum daha bence pıke var dıyorum testler doğru gosterıyor yum henuz yokYani pik mi diyorsun bu sonuçlara göre
M marilyn95 ben alıp kullandım canm guzel ve net cıkardı ama malesef tutmadıBen denemedim hiç ovulasyon testi kullanmadım canım amaimagination forever bu ay kullandı ona soralım istersen
o zaman sporumuzu yapalım karnımızı guzelce sıkılastırlım daha da saglıklı olalım vucudumuza ıyı bakalım kı hersey daha guzel olsun askım <3 iyi düşünelim iyi olsun <3Aynen öyle hemen olacak mı bilmiyorum ama ya olursa diyorum. 3. Aydan beri de her ay umutlanıyorum sonu günlerce ağlamakla bitiyor. Çok yoruldum inanki. 6 aydır içimden gelerek güldüğüm bir anım yok. 6 ay öncesine göre şimdi bambaşka biriyim sanki. Bunları yaşamam gerekiyormuş demek ki.
Bu kararsızlıkla bu ay böyle geçer belki diğer ay daha cesaretli olurum
kız sızın ılıskı nasıl oldu sık mı oldu az mı oldu tablona ısledınmmı bakayım hemenO zaman yumurtlama günlerini bol bol değerlendiriyoruz