Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım hiçbir şey yapmadım ilk başlarda iki üç gün bal tarçın kürü yeidm ama iştah kesince bıraktım tekrar hatta bu ay tutmazsa eşim sperm testine gidicekti tekrar 3 sene önce varikosel ameliyatı olmuştu nuksetmis mi diye gerek kalmadı ama 😍sadece ateş takibiyle yumurtlama günlerini değerlendirdim hatta her gün ilişki oldu da diyebilirim
🧿🧿🧿
Canım 3 sene önce eşin neye göre ameliyat oldu yani 3 sene önce test yaptınız da sonuçlarla mı çıktı ortaya . Sen kaç senedir çocuk istiyordun o zaman, eşin için peki takviye falan bişey yaptınız mı

Kızlar yeni test aldım eczaneden başka marka oda böyle çıktı

Eklentiler

• 16716205244245630064827461959396.jpg
    16716205244245630064827461959396.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 37
kız sızın ılıskı nasıl oldu sık mı oldu az mı oldu tablona ısledınmmı bakayım hemen :KK70:
Ff deki tabloya islemedim ama femometer deki tabloya işledim 😂😂 bizim ilişki normalde her gün bir kere oluyordu 😂😂 bizim tablo daha net göstermemişti yumurtlamayı o sıra sadece femometer kullanıyordum 12 si bir kere ilişki oldu 13 7 iki kere ilişki oldu ondan sonra olmadı canım 14 ünde de yüksek ateş çıkınca tablo 12 sine çizgi çekti canım 😂

🧿🧿🧿
Canım 3 sene önce eşin neye göre ameliyat oldu yani 3 sene önce test yaptınız da sonuçlarla mı çıktı ortaya . Sen kaç senedir çocuk istiyordun o zaman, eşin için peki takviye falan bişey yaptınız mı
Canım eşim bekarken henüz biz bir senelik evliyiz esim 3nyil önce kasik ağrısı şikayetiyle hastaneye gidiyor varikosel tanısı koyuluyor ve ameliyat oluyor hayır hiçbir şey kullanmadım ama bu ay olmasaydı Ahmet Maranki in kürü var onu uygulamayı düşünüyordum çok etkili diyorlar bir senedir istiyoruz işte başta kimyasal oldu bu dabikinci gebelik canım

o zaman sporumuzu yapalım karnımızı guzelce sıkılastırlım daha da saglıklı olalım vucudumuza ıyı bakalım kı hersey daha guzel olsun askım <3 iyi düşünelim iyi olsun <3
Rabbim bu yasadıgın acıların müfakatını verecek inşallah
Aynen en azından olacağı zamana hazırlanayım ☺️ Bugün yapmadım daha akşam yaparım İnşAllah.sen naptın yaptın mı dün ☺️

Canım eşim bekarken henüz biz bir senelik evliyiz esim 3nyil önce kasik ağrısı şikayetiyle hastaneye gidiyor varikosel tanısı koyuluyor ve ameliyat oluyor hayır hiçbir şey kullanmadım ama bu ay olmasaydı Ahmet Maranki in kürü var onu uygulamayı düşünüyordum çok etkili diyorlar bir senedir istiyoruz işte başta kimyasal oldu bu dabikinci gebelik canım
Adı ne kürün canım

Canım ben sadece çatlama gününü değerlendiriyorum.tymurya tüpten o gün çıkıyor ya.öncesinde ilişkinin faydası olurmu ekstra acaba hamile lik için
Catlama öncesi de önemli canım şöyle ki sprem vücutta 12-24 saat arası da canlı kalabiliyor ya pik günü bir gün öncesi ve bir gün sonrasi 3 gün de önemli. Mesela asıl pik günü ben değerlendiremedim bir gün öncesi ve bir gün sonra degerlendirebildim inşallah tutar 🤲

Kızlar bişey sorucam pazartesi kan verdim 30.58 çıktı bugün yaptırdım başka hastanede bugün 34,68 çıktı böyle yaşayan var mı aranızda
Canım 2 günde bi gidip mümkünse aynı yere kan ver 2 günde bi %60 artış olursa yeterli diyorlar. Dikkat et kimyasalda olabilir ama hemen kötüyü düşünme düzenli takip yap

Canım 2 günde bi gidip mümkünse aynı yere kan ver 2 günde bi %60 artış olursa yeterli diyorlar. Dikkat et kimyasalda olabilir ama hemen kötüyü düşünme düzenli takip yap
Teşekkür ederim canım moralim çok bozuldu bugün dokunsalar ağlıcaktım ama evet moralimi yüksek tutmam lazım

X