- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.421
ahahah sayılmaz kol kası gelıstırmıyoruz burdaÜtü de spor sayılmaz mı tamam birazdan başlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahah sayılmaz kol kası gelıstırmıyoruz burdaÜtü de spor sayılmaz mı tamam birazdan başlayacağım
Kızlar selaaammm pik günü değerlendirildi fakat ilişki sırasında kasığımda inanılmaz bir batma hissettim normal bir zaman olsa kesinlikle eşime bırakalım derdim sebebini hiç anlamadım neden öyle oldu.Bir de bugün doktorumla görüştüm grip oldum ama yumurtlama günlerim olduğu için ilaç kullanmıyorum doğru mu yapıyorum falan diye derhal kbb görünmemi ve ilaç kullanmamı , asıl ilaç kullanmamamın doğru olmadığını söyledi.
Tamam tamam başlıyorumahahah sayılmaz kol kası gelıstırmıyoruz burda
İlişki sırasında ağrı olduğunu söyledin mi doktora canım ne dedi?Kızlar selaaammm pik günü değerlendirildi fakat ilişki sırasında kasığımda inanılmaz bir batma hissettim normal bir zaman olsa kesinlikle eşime bırakalım derdim sebebini hiç anlamadım neden öyle oldu.Bir de bugün doktorumla görüştüm grip oldum ama yumurtlama günlerim olduğu için ilaç kullanmıyorum doğru mu yapıyorum falan diye derhal kbb görünmemi ve ilaç kullanmamı , asıl ilaç kullanmamamın doğru olmadığını söyledi.
Derkenovitrelle kaçi kullandın?
Söyleyim söyleyim diyorum unutuyorum Yumurtlama zamanına kadar olan süreçte ara sıra doğadanın kayısı çayını içsene inanılmaz rahatlatıyor. İş yerinde tuvalete gitme problemin olmazsa orada iç yoksa öğleden sonra eve gelmeden iç ki geceye kalmasın etkisi sonra uyutmuyorahahah sayılmaz kol kası gelıstırmıyoruz burda
yani iğne ayın kaçında yapıldı?Derken
14 aralik akşamıyani iğne ayın kaçında yapıldı?
hayırlara vesile olsun14 aralik akşamı
İnşallah hayırlısıyla olur kuzum isteyen herkesin bizim de ama göğüs ağrısı ilk defa oldu şaşırdım yumurtlamadan bi kaç gün sonra şişip ağrı olunca hamilelikle alakası olabilir mi acaba bel ve kasık sızısı ağrısı hafif bilmiyorum inşallah vardır reglime daha çok var düzensiz bir de hayırlısı inşallah olur hepimizinCanım bende aynıyım 6 aydır evliyim her ay yumurtlama testi ile takip ediyorum olmuyor yinede
Tamam çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için herşey gönlüne göre olsun <3hiskolikk canom senin testlerin pik olduğunu gösteriyor önceki attığın testtede pikti t çizgin c den daha koyu çıkmıştı ama c çizgin silik çıktığı için acaba testmi bozuk diye düşünmüş kızlar. Farklı marka aldığın testtede pik çıkmış sen bugünü değerlendir yarın yine aynı saatte testini yap. Bazılarının yumurtlama 2 gün sürüyor 3. Gün çatlıyor bazılarının 1 gün sürüyor hemen çatlıyor. Sperm sorunu yoksa silik gördüğün güne kadar değerlendirin silik gördüğün günüde değerlendirip beklemeye geçin
30 aralik ekler misinizBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
ATES TAKİBİ YAPANLARR
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
@bebekheyecani : 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Mervenur277 78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
savascii 78d42a Ovulation charts on FertilityFriend.com
aynurland 78fbfb Ovulation charts on FertilityFriend.com
@smgsmgsmg 78cdf6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç @imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 25 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK @bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK D demdamla 30 KASIM 1 OCAK savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Anne adayi48 2 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK @Munzevi93 2 ARALIK 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @Sonbahardagel 5 ARALIK 2 OCAK @1sunshine1 6 ARALIK 3 OCAK @menekselimm21 11 ARALIK 3 OCAK @ozlemem 3 OCAK @serenayal 4 ARALIK 3 OCAK @Yagmur45thr 5 ARALIK 3 OCAK @trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK DilekHanim 3 ARALIK 3 OCAK hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK M marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK aynurland 2 ARALIK 5 OCAK @Aden2023 8 ARALIK 5 OCAK @babylovev 6 ARALIK 5 OCAK @Melekonline 5 ARALIK 6 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Devakus 7 OCAK F Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @elifelif98 7 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @B_Nur 6 ARALIK 8 OCAK @Numerus clauses 12 ARALIK 9 OCAK M miickeymousee 2 ARALIK 10 OCAK @Asenr snmz 13 ARALIK 10 OCAK @Kaplann 10 ARALIK 11 OCAK @Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @ozgenaz 12 ARALIK 12 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK @mssmaya07 13 ARALIK 13 OCAK @Safransari 16 ARALIK 13 OCAK @Karakuzu12 14 ARALIK 14 OCAK @glowb 16 ARALIK 14 OCAK @UYMA 18 ARALIK 14 OCAK @BuDunyaninMukafatiOlmali 13 ARALIK 15 OCAK @Hayatlarrr 15 OCAK melisaa93 17 ARALIK 15 OCAK @kahvetayt 17 ARALIK 17 OCAK @melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @fnd_50 13 ARALIK Papatyamaviss 12 ARALIK @lavinya- 11 OCAK @Satilucky 1 KASIM
HAHAH ben neler neler ıcıyorum bı bilsenizSöyleyim söyleyim diyorum unutuyorum Yumurtlama zamanına kadar olan süreçte ara sıra doğadanın kayısı çayını içsene inanılmaz rahatlatıyor. İş yerinde tuvalete gitme problemin olmazsa orada iç yoksa öğleden sonra eve gelmeden iç ki geceye kalmasın etkisi sonra uyutmuyor