Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selaaammm pik günü değerlendirildi fakat ilişki sırasında kasığımda inanılmaz bir batma hissettim normal bir zaman olsa kesinlikle eşime bırakalım derdim sebebini hiç anlamadım neden öyle oldu.Bir de bugün doktorumla görüştüm grip oldum ama yumurtlama günlerim olduğu için ilaç kullanmıyorum doğru mu yapıyorum falan diye derhal kbb görünmemi ve ilaç kullanmamı , asıl ilaç kullanmamamın doğru olmadığını söyledi.

Kızlar selaaammm pik günü değerlendirildi fakat ilişki sırasında kasığımda inanılmaz bir batma hissettim normal bir zaman olsa kesinlikle eşime bırakalım derdim sebebini hiç anlamadım neden öyle oldu.Bir de bugün doktorumla görüştüm grip oldum ama yumurtlama günlerim olduğu için ilaç kullanmıyorum doğru mu yapıyorum falan diye derhal kbb görünmemi ve ilaç kullanmamı , asıl ilaç kullanmamamın doğru olmadığını söyledi.

Aynısını ben de yaşamıştım, usutmeye bağladım ben o zaman, grip atlatmistim

Kızlar ben amh sonucunu bekliyordum sonuç cıkmış 1.78 iyimi acaba FSH biraz yüksek diye menopoz demişti FSH 15 küsür cıkmıştı amh iyi gibi geldi demi

İlişki sırasında ağrı olduğunu söyledin mi doktora canım ne dedi?

ahahah sayılmaz kol kası gelıstırmıyoruz burda :KK70:
Söyleyim söyleyim diyorum unutuyorum ☺️ Yumurtlama zamanına kadar olan süreçte ara sıra doğadanın kayısı çayını içsene 🤭 inanılmaz rahatlatıyor. İş yerinde tuvalete gitme problemin olmazsa orada iç yoksa öğleden sonra eve gelmeden iç ki geceye kalmasın etkisi sonra uyutmuyor ☺️

Canım bende aynıyım 6 aydır evliyim her ay yumurtlama testi ile takip ediyorum olmuyor yinede
İnşallah hayırlısıyla olur kuzum isteyen herkesin bizim de ama göğüs ağrısı ilk defa oldu şaşırdım yumurtlamadan bi kaç gün sonra şişip ağrı olunca hamilelikle alakası olabilir mi acaba bel ve kasık sızısı ağrısı hafif bilmiyorum inşallah vardır reglime daha çok var düzensiz bir de hayırlısı inşallah olur hepimizin

hiskolikk hiskolikk canom senin testlerin pik olduğunu gösteriyor önceki attığın testtede pikti t çizgin c den daha koyu çıkmıştı ama c çizgin silik çıktığı için acaba testmi bozuk diye düşünmüş kızlar. Farklı marka aldığın testtede pik çıkmış sen bugünü değerlendir yarın yine aynı saatte testini yap. Bazılarının yumurtlama 2 gün sürüyor 3. Gün çatlıyor bazılarının 1 gün sürüyor hemen çatlıyor. Sperm sorunu yoksa silik gördüğün güne kadar değerlendirin silik gördüğün günüde değerlendirip beklemeye geçin

hiskolikk hiskolikk canom senin testlerin pik olduğunu gösteriyor önceki attığın testtede pikti t çizgin c den daha koyu çıkmıştı ama c çizgin silik çıktığı için acaba testmi bozuk diye düşünmüş kızlar. Farklı marka aldığın testtede pik çıkmış sen bugünü değerlendir yarın yine aynı saatte testini yap. Bazılarının yumurtlama 2 gün sürüyor 3. Gün çatlıyor bazılarının 1 gün sürüyor hemen çatlıyor. Sperm sorunu yoksa silik gördüğün güne kadar değerlendirin silik gördüğün günüde değerlendirip beklemeye geçin
Tamam çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için herşey gönlüne göre olsun <3

Bu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah

Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara

ATES TAKİBİ YAPANLARR 👇🏻👇🏻

Papatyamaviss Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
@bebekheyecani : 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Mervenur277 Mervenur277 78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com

savascii savascii 78d42a Ovulation charts on FertilityFriend.com
aynurland aynurland 78fbfb Ovulation charts on FertilityFriend.com
@smgsmgsmg 78cdf6 Ovulation charts on FertilityFriend.com

HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH 🙏

Anne adayımız 😍🙏SAT TARİHİBAT TARİHİsonuç 🌹
@imagination forever27 KASIM22 ARALIK:KK19:
Mervenur277 Mervenur277 27 KASIM25 ARALIK:anneadayı:
@Esma3245064 ARALIK30 ARALIK:KK19:
@Mevsimlisan3 ARALIK31 ARALIK:KK19:
@bebekheyecani5 ARALIK31 ARALIK:KK19:
D demdamla 30 KASIM1 OCAK:KK19:
savascii savascii 1 ARALIK1 OCAK:KK19:
@Anne adayi482 ARALIK1 OCAK:KK19:
@Bearhug4 ARALIK1 OCAK:KK19:
@yelif1027 KASIM1 OCAK:KK19:
@Munzevi932 ARALIK1 OCAK:KK19:
@bademmgoz5 ARALIK2 OCAK:KK19:
@dream23115 ARALIK2 OCAK:KK19:
@Sonbahardagel5 ARALIK2 OCAK:KK19:
@1sunshine16 ARALIK3 OCAK:KK19:
@menekselimm2111 ARALIK3 OCAK:KK19:
@ozlemem3 OCAK:KK19:
@serenayal4 ARALIK3 OCAK:KK19:
@Yagmur45thr5 ARALIK3 OCAK:KK19:
@trueliving_6 ARALIK3 OCAK:KK19:
@babypink009 ARALIK3 OCAK:KK19:
DilekHanim DilekHanim 3 ARALIK3 OCAK:KK19:
hiskolikk hiskolikk 3 ARALIKBURALARDA:KK19:
mrsdnz mrsdnz 3ARALIK4 OCAK :KK19:
@Hayirlisi1235 ARALIK4 OCAK:KK19:
M marilyn95 4 ARALIK4 OCAK:KK19:
@smgsmgsmg6 ARALIK4 OCAK:KK19:
@Hayat sevince guzel274 ARALIK4 OCAK:KK19:
@mutluanne27797 ARALIK4 OCAK:KK19:
aynurland aynurland 2 ARALIK5 OCAK:KK19:
@Aden20238 ARALIK5 OCAK:KK19:
@babylovev6 ARALIK5 OCAK:KK19:
@Melekonline5 ARALIK6 OCAK:KK19:
@trkn07098 ARALIK6 OCAK:KK19:
@ceydap11 ARALIK6 OCAK:KK19:
@Devakus7 OCAK:KK19:
F Feyzacim 10 ARALIK8 OCAK:KK19:
@elifelif987 ARALIK8 OCAK:KK19:
@fatsek10 ARALIK8 OCAK:KK19:
@B_Nur6 ARALIK8 OCAK:KK19:
@Numerus clauses12 ARALIK9 OCAK:KK19:
M miickeymousee 2 ARALIK10 OCAK:KK19:
@Asenr snmz13 ARALIK10 OCAK:KK19:
@Kaplann10 ARALIK11 OCAK:KK19:
@Niqu11 ARALIK11 OCAK:KK19:
@ozgenaz12 ARALIK12 OCAK:KK19:
@birumutbende12 ARALIK12 OCAK:KK19:
@mssmaya0713 ARALIK13 OCAK:KK19:
@Safransari16 ARALIK13 OCAK:KK19:
@Karakuzu1214 ARALIK14 OCAK:KK19:
@glowb16 ARALIK14 OCAK:KK19:
@UYMA18 ARALIK14 OCAK:KK19:
@BuDunyaninMukafatiOlmali13 ARALIK15 OCAK:KK19:
@Hayatlarrr15 OCAK:KK19:
melisaa93 melisaa93 17 ARALIK15 OCAK:KK19:
@kahvetayt17 ARALIK17 OCAK:KK19:
@melegim can24 ARALIK20 OCAK:KK19:
@fnd_5013 ARALIK:KK19:
Papatyamaviss Papatyamaviss 12 ARALIK:KK19:
@lavinya-11 OCAK:KK19:
@Satilucky1 KASIM:KK19:
30 aralik ekler misiniz

Kızlar fermometer uygulamasına bayıldım. Çok kapsamlı ve bilgilendirici. Ben P.C uygulamasını kullanıyordum ama o solda sıfırmış. Tavsiye ederim. 🙏🏼 bu uygulamayla ateş ölçümü de yaparım belki bakalım.

Adetime 4 gun kaldı ne bir göğüs agrisi ne bir yorgunluk sık idrara çıkma hic biri yok :KK43: maalesef cin gibi ve enerjigim ama acayip yükseldi bissuru kitap aldım okudukça ağlayasım geliyo

Eklentiler

• 20221221_171414.jpg
    20221221_171414.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 45
Söyleyim söyleyim diyorum unutuyorum ☺️ Yumurtlama zamanına kadar olan süreçte ara sıra doğadanın kayısı çayını içsene 🤭 inanılmaz rahatlatıyor. İş yerinde tuvalete gitme problemin olmazsa orada iç yoksa öğleden sonra eve gelmeden iç ki geceye kalmasın etkisi sonra uyutmuyor ☺️
HAHAH ben neler neler ıcıyorum bı bilseniz :KK70: :KK70:

Gebelik istiyorum diye dr a gittim bissuru test yapıldı hepsi temiz falbiol adında folik asit başlattı ben belki hamileyim diye x ray cihazlarindan bile geçmiyorum 😔 duygusal durum değişiklik var herseye aglayasim geliyo cok zor bu süreci uzun süre yasayanlar cok zor ben daha 1 ayda bu hale geldim dusunmeyeyim diyorum aklımdan çıkmıyor

Seeelaaamm ben Aralıktan Ocağa hızlı bir geçiş yapıyorum. 😇
Rabbim yeni yılda yeni mutluluklarla açsın kapılarımızı inşallah.
Bol sohbetli keyifli bir ay geçirmemiz dileğiyle.
Bol bol pozitif haberleri ile dolup taşsın inşallah buralar. 🤗
Mervenur277 Mervenur277 canım benide eklermisin;
Sat: 21 Aralık / Bat: 18 Ocak ❤

X