Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selaaammm pik günü değerlendirildi fakat ilişki sırasında kasığımda inanılmaz bir batma hissettim normal bir zaman olsa kesinlikle eşime bırakalım derdim sebebini hiç anlamadım neden öyle oldu.Bir de bugün doktorumla görüştüm grip oldum ama yumurtlama günlerim olduğu için ilaç kullanmıyorum doğru mu yapıyorum falan diye derhal kbb görünmemi ve ilaç kullanmamı , asıl ilaç kullanmamamın doğru olmadığını söyledi.

Aynısını ben de yaşamıştım, usutmeye bağladım ben o zaman, grip atlatmistim

Kızlar ben amh sonucunu bekliyordum sonuç cıkmış 1.78 iyimi acaba FSH biraz yüksek diye menopoz demişti FSH 15 küsür cıkmıştı amh iyi gibi geldi demi

İlişki sırasında ağrı olduğunu söyledin mi doktora canım ne dedi?

ahahah sayılmaz kol kası gelıstırmıyoruz burda
Söyleyim söyleyim diyorum unutuyorum Yumurtlama zamanına kadar olan süreçte ara sıra doğadanın kayısı çayını içsene inanılmaz rahatlatıyor. İş yerinde tuvalete gitme problemin olmazsa orada iç yoksa öğleden sonra eve gelmeden iç ki geceye kalmasın etkisi sonra uyutmuyor

Canım bende aynıyım 6 aydır evliyim her ay yumurtlama testi ile takip ediyorum olmuyor yinede
İnşallah hayırlısıyla olur kuzum isteyen herkesin bizim de ama göğüs ağrısı ilk defa oldu şaşırdım yumurtlamadan bi kaç gün sonra şişip ağrı olunca hamilelikle alakası olabilir mi acaba bel ve kasık sızısı ağrısı hafif bilmiyorum inşallah vardır reglime daha çok var düzensiz bir de hayırlısı inşallah olur hepimizin

hiskolikk canom senin testlerin pik olduğunu gösteriyor önceki attığın testtede pikti t çizgin c den daha koyu çıkmıştı ama c çizgin silik çıktığı için acaba testmi bozuk diye düşünmüş kızlar. Farklı marka aldığın testtede pik çıkmış sen bugünü değerlendir yarın yine aynı saatte testini yap. Bazılarının yumurtlama 2 gün sürüyor 3. Gün çatlıyor bazılarının 1 gün sürüyor hemen çatlıyor. Sperm sorunu yoksa silik gördüğün güne kadar değerlendirin silik gördüğün günüde değerlendirip beklemeye geçin

Tamam çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için herşey gönlüne göre olsun <3

30 aralik ekler misiniz

Kızlar fermometer uygulamasına bayıldım. Çok kapsamlı ve bilgilendirici. Ben P.C uygulamasını kullanıyordum ama o solda sıfırmış. Tavsiye ederim. bu uygulamayla ateş ölçümü de yaparım belki bakalım.

Adetime 4 gun kaldı ne bir göğüs agrisi ne bir yorgunluk sık idrara çıkma hic biri yok maalesef cin gibi ve enerjigim ama acayip yükseldi bissuru kitap aldım okudukça ağlayasım geliyo

Eklentiler

• 20221221_171414.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 45
HAHAH ben neler neler ıcıyorum bı bilseniz

Gebelik istiyorum diye dr a gittim bissuru test yapıldı hepsi temiz falbiol adında folik asit başlattı ben belki hamileyim diye x ray cihazlarindan bile geçmiyorum duygusal durum değişiklik var herseye aglayasim geliyo cok zor bu süreci uzun süre yasayanlar cok zor ben daha 1 ayda bu hale geldim dusunmeyeyim diyorum aklımdan çıkmıyor

Seeelaaamm ben Aralıktan Ocağa hızlı bir geçiş yapıyorum.
Rabbim yeni yılda yeni mutluluklarla açsın kapılarımızı inşallah.
Bol sohbetli keyifli bir ay geçirmemiz dileğiyle.
Bol bol pozitif haberleri ile dolup taşsın inşallah buralar.
Mervenur277 canım benide eklermisin;
Sat: 21 Aralık / Bat: 18 Ocak ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…