Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım 3 sene önce eşin neye göre ameliyat oldu yani 3 sene önce test yaptınız da sonuçlarla mı çıktı ortaya . Sen kaç senedir çocuk istiyordun o zaman, eşin için peki takviye falan bişey yaptınız mı

1-2 güne çatlayacak büyük ihtimalle ama ben bugünden itibaren değerlendiricem kızlar

Eklentiler

• 081FA333-F267-49D0-AC23-94E39D29AAE5.jpeg
    182,6 KB · Görüntüleme: 45
kız sızın ılıskı nasıl oldu sık mı oldu az mı oldu tablona ısledınmmı bakayım hemen
Ff deki tabloya islemedim ama femometer deki tabloya işledim bizim ilişki normalde her gün bir kere oluyordu bizim tablo daha net göstermemişti yumurtlamayı o sıra sadece femometer kullanıyordum 12 si bir kere ilişki oldu 13 7 iki kere ilişki oldu ondan sonra olmadı canım 14 ünde de yüksek ateş çıkınca tablo 12 sine çizgi çekti canım

Canım eşim bekarken henüz biz bir senelik evliyiz esim 3nyil önce kasik ağrısı şikayetiyle hastaneye gidiyor varikosel tanısı koyuluyor ve ameliyat oluyor hayır hiçbir şey kullanmadım ama bu ay olmasaydı Ahmet Maranki in kürü var onu uygulamayı düşünüyordum çok etkili diyorlar bir senedir istiyoruz işte başta kimyasal oldu bu dabikinci gebelik canım

Aynen en azından olacağı zamana hazırlanayım Bugün yapmadım daha akşam yaparım İnşAllah.sen naptın yaptın mı dün

Adı ne kürün canım

Canım ben sadece çatlama gününü değerlendiriyorum.tymurya tüpten o gün çıkıyor ya.öncesinde ilişkinin faydası olurmu ekstra acaba hamile lik için
Catlama öncesi de önemli canım şöyle ki sprem vücutta 12-24 saat arası da canlı kalabiliyor ya pik günü bir gün öncesi ve bir gün sonrasi 3 gün de önemli. Mesela asıl pik günü ben değerlendiremedim bir gün öncesi ve bir gün sonra degerlendirebildim inşallah tutar

Kızlar bişey sorucam pazartesi kan verdim 30.58 çıktı bugün yaptırdım başka hastanede bugün 34,68 çıktı böyle yaşayan var mı aranızda
Canım 2 günde bi gidip mümkünse aynı yere kan ver 2 günde bi %60 artış olursa yeterli diyorlar. Dikkat et kimyasalda olabilir ama hemen kötüyü düşünme düzenli takip yap

Canım 2 günde bi gidip mümkünse aynı yere kan ver 2 günde bi %60 artış olursa yeterli diyorlar. Dikkat et kimyasalda olabilir ama hemen kötüyü düşünme düzenli takip yap
Teşekkür ederim canım moralim çok bozuldu bugün dokunsalar ağlıcaktım ama evet moralimi yüksek tutmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…