- 7 Kasım 2022
- 3.129
- 5.788
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.381
Hayır canım hiçbir şey yapmadım ilk başlarda iki üç gün bal tarçın kürü yeidm ama iştah kesince bıraktım tekrar hatta bu ay tutmazsa eşim sperm testine gidicekti tekrar 3 sene önce varikosel ameliyatı olmuştu nuksetmis mi diye gerek kalmadı amasadece ateş takibiyle yumurtlama günlerini değerlendirdim hatta her gün ilişki oldu da diyebilirim
bu ultra pık gorunuyorKızlar yeni test aldım eczaneden başka marka oda böyle çıktı
pik olmuş görünüyorKızlar yeni test aldım eczaneden başka marka oda böyle çıktı
Peki pik kalması kaç gün sürerbu ultra pık gorunuyor
Ff deki tabloya islemedim ama femometer deki tabloya işledimkız sızın ılıskı nasıl oldu sık mı oldu az mı oldu tablona ısledınmmı bakayım hemen
kişiden kişiye değişiyor test yapmaya devam et bugün pik olup yarında silikleşebilir yarında pik olup sonra silikleşebilir değerlendrmeye başlayın bence :)Peki pik kalması kaç gün sürer
Canım eşim bekarken henüz biz bir senelik evliyiz esim 3nyil önce kasik ağrısı şikayetiyle hastaneye gidiyor varikosel tanısı koyuluyor ve ameliyat oluyor hayır hiçbir şey kullanmadım ama bu ay olmasaydı Ahmet Maranki in kürü var onu uygulamayı düşünüyordum çok etkili diyorlar bir senedir istiyoruz işte başta kimyasal oldu bu dabikinci gebelik canım
Canım 3 sene önce eşin neye göre ameliyat oldu yani 3 sene önce test yaptınız da sonuçlarla mı çıktı ortaya . Sen kaç senedir çocuk istiyordun o zaman, eşin için peki takviye falan bişey yaptınız mı
Aynen en azından olacağı zamana hazırlanayımo zaman sporumuzu yapalım karnımızı guzelce sıkılastırlım daha da saglıklı olalım vucudumuza ıyı bakalım kı hersey daha guzel olsun askım <3 iyi düşünelim iyi olsun <3
Rabbim bu yasadıgın acıların müfakatını verecek inşallah
Adı ne kürün canımCanım eşim bekarken henüz biz bir senelik evliyiz esim 3nyil önce kasik ağrısı şikayetiyle hastaneye gidiyor varikosel tanısı koyuluyor ve ameliyat oluyor hayır hiçbir şey kullanmadım ama bu ay olmasaydı Ahmet Maranki in kürü var onu uygulamayı düşünüyordum çok etkili diyorlar bir senedir istiyoruz işte başta kimyasal oldu bu dabikinci gebelik canım
yaptım yaptım ama sende yoktun gazlayan da yoktu yapmak ıle yapmamak arasında kaldım ama ya sorarsa dedım ve kalktım yaptım :)Aynen en azından olacağı zamana hazırlanayımBugün yapmadım daha akşam yaparım İnşAllah.sen naptın yaptın mı dün
Catlama öncesi de önemli canım şöyle ki sprem vücutta 12-24 saat arası da canlı kalabiliyor ya pik günü bir gün öncesi ve bir gün sonrasi 3 gün de önemli. Mesela asıl pik günü ben değerlendiremedim bir gün öncesi ve bir gün sonra degerlendirebildim inşallah tutarCanım ben sadece çatlama gününü değerlendiriyorum.tymurya tüpten o gün çıkıyor ya.öncesinde ilişkinin faydası olurmu ekstra acaba hamile lik için
Canım 2 günde bi gidip mümkünse aynı yere kan ver 2 günde bi %60 artış olursa yeterli diyorlar. Dikkat et kimyasalda olabilir ama hemen kötüyü düşünme düzenli takip yapKızlar bişey sorucam pazartesi kan verdim 30.58 çıktı bugün yaptırdım başka hastanede bugün 34,68 çıktı böyle yaşayan var mı aranızda
Teşekkür ederim canım moralim çok bozuldu bugün dokunsalar ağlıcaktım ama evet moralimi yüksek tutmam lazımCanım 2 günde bi gidip mümkünse aynı yere kan ver 2 günde bi %60 artış olursa yeterli diyorlar. Dikkat et kimyasalda olabilir ama hemen kötüyü düşünme düzenli takip yap
Çok iyi yapmışın vazgeçmek yokyaptım yaptım ama sende yoktun gazlayan da yoktu yapmak ıle yapmamak arasında kaldım ama ya sorarsa dedım ve kalktım yaptım :)
Adı ne kürün canım
Kız bugün kaç oldu bu her yerde seni görüyorumKızlar bişey sorucam pazartesi kan verdim 30.58 çıktı bugün yaptırdım başka hastanede bugün 34,68 çıktı böyle yaşayan var mı aranızda
Valla kendi kendimi yemiyim diye burdan akıl alıyorum napıyımKız bugün kaç oldu bu her yerde seni görüyorum