Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de ovulasyon testi denemek istiyorum, ateş takibi yapıyordum ama bendeki dijital alından ölçülüyor o yüzden doğru sonuç veriyor mu bilmiyorum ateşim 36.2yken yükseldi hep 36.5 36.6 civarlarında ama bat'a 2 hafta var daha hamilelik olamaz sanırım. İnnovita nasıl önerir misiniz?
Canım sanırım yumurtlama olmuş ya da yakın o yüzden bu civarlar çıkıyor

Karar veremiyorum hala. Sabah bir hışımla kalktım yataktan kan vermeye gidecektim sağlık ocağına. Genel olarak baksınlar değerlerim normal mi bir takviye ihtiyacım var mı diye sonra hazırlanırken vazgeçtim gitmedim. Bu kadar çaba sonucu olursa ve benim acelem yüzünden ona zarar gelirse, onu taşıyacak kadar iyileşmediysem diye korktum😔

Yani hala ikilemdeyim ne yapacağım bilmiyorum.sen olsan ne düşünürdün?
Karar veremiyorum hala. Sabah bir hışımla kalktım yataktan kan vermeye gidecektim sağlık ocağına. Genel olarak baksınlar değerlerim normal mi bir takviye ihtiyacım var mı diye sonra hazırlanırken vazgeçtim gitmedim. Bu kadar çaba sonucu olursa ve benim acelem yüzünden ona zarar gelirse, onu taşıyacak kadar iyileşmediysem diye korktum😔

Yani hala ikilemdeyim ne yapacağım bilmiyorum.sen olsan ne düşünürdün?
ah kuzum ya senı anlamam ımkansız empatı yapmaya calısıyorum sadece cok üzülüyorum :KK43: , sağlıkta bı yanda evet. Rabbim ol der ve olur .. 6 ayda beklemıssın ama, neden o zaman o doktor ılk basta 6 ay dedı umutlandırdı onada ayrı kızıyorum lutfen baska bı doktor gorusu daha al rahmın sez yerın vs ıyıce bakıldımı. ben sez sonrası normal doguma cok takmıstım kafayı cok takıp edıyordum normalde o bıle 2 seneden once rısklı mesela ama bazı hıkayeler goruyordum 20 ay 22 ay 25 ay var ıkı sez arası gıbı gıbı ve ıkıncı dogum normal .. oyuzden ne bıleyım cok bısey dıyemıyorum hemen olcak mı orası da mechul sen ıstedıkten sonra hemen gelecek mı okadar ıkılem de kalınası kı

Kızlar ben de ovulasyon testi denemek istiyorum, ateş takibi yapıyordum ama bendeki dijital alından ölçülüyor o yüzden doğru sonuç veriyor mu bilmiyorum ateşim 36.2yken yükseldi hep 36.5 36.6 civarlarında ama bat'a 2 hafta var daha hamilelik olamaz sanırım. İnnovita nasıl önerir misiniz?
Hamilelikte daha yüksek çıkar benim iki aydır mesela ilk defa 36.8 çıktı ve ardından test yaptım pozitif çıktı 😍

Merhaba kızlar ben 6 aylık evliyim her ay tabiki bebek bekliyorum olmuyor bu ay sat: 2 Aralık bat: 10 Ocak gibi olabilir gecikiyor
Bu ay farklı bir şekilde yumurtlama dönemim bitince bile göğüslerim o kadar büyüdü ve ağrıyor ki kasık ve bel sızlamam da var ya sizce hormon yüksekliği mi hamilelik belirtisi olur mu yani bu kadar erken inşallah bebek isteyen herkese rabbim nasip etsin içinde bize de
Canım bende aynıyım 6 aydır evliyim her ay yumurtlama testi ile takip ediyorum olmuyor yinede

Canım sanırım yumurtlama olmuş ya da yakın o yüzden bu civarlar çıkıyor

Pazar aksamı yapışkan bir akıntı geldi, su an ara ara yine akıntım oluyor kendimi de dinleyince sürekli bir belirti buluyorum psikolojik sanırım yeni yeni belirtiler çıkıyor 😅 en iyisi ovulasyon testi yapayım en azından kesin bilirim ne zaman olduğunu dedim

Pazar aksamı yapışkan bir akıntı geldi, su an ara ara yine akıntım oluyor kendimi de dinleyince sürekli bir belirti buluyorum psikolojik sanırım yeni yeni belirtiler çıkıyor 😅 en iyisi ovulasyon testi yapayım en azından kesin bilirim ne zaman olduğunu dedim
Evet canım lh testi yap ama büyük ihtimal bugünlerde yumurtluyorsun

Hamilelikte daha yüksek çıkar benim iki aydır mesela ilk defa 36.8 çıktı ve ardından test yaptım pozitif çıktı 😍

Ben adet bitiminden 4-5 gün sonra başladım ateş takibine adetim 4 gün sürüyor 6. Gününde kasik ağrım çok oldu erken mi yumurtluyorum diye değerlendirmiştik. O kadar saçma ki benim ateş hicbir şey anlamiyorum 😂

Eklentiler

• IMG_20221221_132658.jpg
    IMG_20221221_132658.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar siz test bozuk diyince ikinci yi yaptım oda böyle çıktı hepsi mi bozuk ki. Başka marka mı alayım acaba
kuzum yumurta mın 20 mm cıvarına gelmesı gerekır dun 16 demıstın 24 ve sonrası daha buyumus olabılır , büyümeyedebilir ben doktora gıttgımde aynı bu bouytlarda soylemıstı 15mm dıye hesapladıgım zamana gore buyumedı olmadı yumurtlama o sol taraftydı tekrar gıttıgımde sağda 19 mm olmus dedı baska buyumus o arada o buyuymemıs yanı ovu hatalı oldugunu dusunmuyorum oyuzden

Ben adet bitiminden 4-5 gün sonra başladım ateş takibine adetim 4 gün sürüyor 6. Gününde kasik ağrım çok oldu erken mi yumurtluyorum diye değerlendirmiştik. O kadar saçma ki benim ateş hicbir şey anlamiyorum 😂
Galiba 19 unda yumurtlama olmuş ama tam kesin konuşmak için bir kaç gün daha devam et canım ölçmeye kaç gün yüksek geleceğine bağlı

Canım ben sadece çatlama gününü değerlendiriyorum.tymurya tüpten o gün çıkıyor ya.öncesinde ilişkinin faydası olurmu ekstra acaba hamile lik için
Canım çatladığında tam orada sperm bulunması şansı artırır diyorlar o yüzden gün aşırı ya da yumurtlama boyunca, yani pik gördüğünde de değerlendirmelisin.

Canım ekstra takviye spor vs yaptın mı sen 🙏
Hayır canım hiçbir şey yapmadım ilk başlarda iki üç gün bal tarçın kürü yeidm ama iştah kesince bıraktım tekrar hatta bu ay tutmazsa eşim sperm testine gidicekti tekrar 3 sene önce varikosel ameliyatı olmuştu nuksetmis mi diye gerek kalmadı ama 😍sadece ateş takibiyle yumurtlama günlerini değerlendirdim hatta her gün ilişki oldu da diyebilirim

X