-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.321
her ne kadar geçmişi düşünmemeye çalış desemde biliyorumki elinde değil canm vardır bir hayır demekten başka söyleyecek yok tabiki seninde moralini yüksek tutman sabırlı olman gerek neyin ne zaman olacağı hiç belli olmazAmiin İnşAllahŞimdi olsaydı 6 aylık olacaktı belki ek gıdaya geçecektik yavaş yavaş emekleyecekti diye düşünmekten kendimi alamıyorum sonra mezardaki görüntüsünü düşünüyorum aklımı kaçıracak gibi oluyorum nasıl geçecek bilmiyorum
Öyle tabi. Sabırlı olmaya sakin kalmaya çalışıyorum. Bir gün bana da nasip olacak İnşAllahher ne kadar geçmişi düşünmemeye çalış desemde biliyorumki elinde değil canm vardır bir hayır demekten başka söyleyecek yok tabiki seninde moralini yüksek tutman sabırlı olman gerek neyin ne zaman olacağı hiç belli olmaz
Maşallah çok güzel degerlendirmisin canım tak tak takKızlar merhaba. Ben uygulamadaki takibimi paylaşıyorum. Bu ay ovulasyon testi kullandım. 17 Aralık’ta Pik gördüm. Kalpli olanlar değerlendirdiğimiz günler. Reglime 10 gün kaldı. Bugün itibariyle kasıklarımda minik batmalar var. Güncellemek için yazdım buraya.Bakalım, 8-9 gün sonra yaparım test. Sevgiler
Pardon 16 ve 17 de gördüm pikiMaşallah çok güzel degerlendirmisin canım tak tak takinşallah hayırlı haberlerini alırız 14.16.18 değerlendirme günlerimiz aynı bende 17 ve 18 de pik gördüm
Beraber ilerliyoruz bakalım umarım olur bu ayPardon 16 ve 17 de gördüm pikipikler birbirine girdi
Valla bende bilmiyordum..ama burda kızlar kaç defa test vermişler sonuç özellere bakarak değerler düşük gösteriyor hep..sonra unutdum kim idi deyen..sağlık ocağı öyleymiş dediler ve bende vazgeçtim tabiSağlık ocakları da devlet hastanelerine yolluyo kanları zaten ne fark eder sadece geç çıkar sonuç
Sat ve batlarimiz aynı hic belli olmaz canım nasip benim pazar ve pazartesi oldu yumurtlamamArkadaşlar merhabaBen daha bu ay denemeye başladım. Sizin bilginizden faydalanmak istedim. Benim sat:6 Aralık bat:3 Ocak. Ben şehir dışında çalıştığım için sadece haftasonları değerlendirebileceğiz. Ayın 16sı ve 18ini değerlendirdik ama bugün sağ kasığıma ağrı girdi sonra akıntı başladı. Çatlama bugün mü olmuştur bu ay boşa mı gitti
Testbozuk olabilir canım C çok silik çıkmışKızlar dün hastaneye gitmiştim yumurtam 16 mm di. Bugün eczaneden ovü testi aldım miratech markalı.. İkinci idrarla sıvı almadan yaptım Böyle çıktı. Bu ne demek.. C cizgisi bu kadar silik olması normal mi.. Bilen açıklama yapabilir mi ateşim de sabah 35.9 a düşmüştü
Test çalışmıyor demek canımKızlar dün hastaneye gitmiştim yumurtam 16 mm di. Bugün eczaneden ovü testi aldım miratech markalı.. İkinci idrarla sıvı almadan yaptım Böyle çıktı. Bu ne demek.. C cizgisi bu kadar silik olması normal mi.. Bilen açıklama yapabilir mi ateşim de sabah 35.9 a düşmüştü
Etkilemedi çünkü doktor adet düzenleyici verdi 5 kasımda kanamam oldu 21 gün ilacı kullandım bitti 4 aralıkta hasta oldumBenımde kasımkımyasalla sonuçlandı ama benım sonrakı adetımı vs döngümü çok etkıledı senındeoldumu 38.gundeadet oldum
Test bozuk..benim bozuk testim öyle göstermiştiKızlar dün hastaneye gitmiştim yumurtam 16 mm di. Bugün eczaneden ovü testi aldım miratech markalı.. İkinci idrarla sıvı almadan yaptım Böyle çıktı. Bu ne demek.. C cizgisi bu kadar silik olması normal mi.. Bilen açıklama yapabilir mi ateşim de sabah 35.9 a düşmüştü
Ayyy inş benim de öyle olmuştur ve tutmuştur. Umudum bitmişti bu aydanSat ve batlarimiz aynı hic belli olmaz canım nasip benim pazar ve pazartesi oldu yumurtlamam
Arkadaşlar merhabaBen daha bu ay denemeye başladım. Sizin bilginizden faydalanmak istedim. Benim sat:6 Aralık bat:3 Ocak. Ben şehir dışında çalıştığım için sadece haftasonları değerlendirebileceğiz. Ayın 16sı ve 18ini değerlendirdik ama bugün sağ kasığıma ağrı girdi sonra akıntı başladı. Çatlama bugün mü olmuştur bu ay boşa mı gitti
Canım ben sadece çatlama gününü değerlendiriyorum.tymurya tüpten o gün çıkıyor ya.öncesinde ilişkinin faydası olurmu ekstra acaba hamile lik içinPardon 16 ve 17 de gördüm pikipikler birbirine girdi