2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

Hayırlı olsun canım korkma hapşırıktan birşey olmaz ama kabızlık kötü ıkınmak iyi değil. Duphalac içebilirsin drum bana söylemişti bende ilk günler kabızdım bu ilaç sayesinde iyi oldum
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sabah hemşirem aradım çok fena kabız oldugumu dayanamayıp osmolak şurup aldıgımız söyledim bu süreçte hiçbir şekilde ilaç önermiyoruz dedi. Bir de durmadan hapşırıyorum dünden beridir belki 1000 kere hapşırdım bugün de gözlerimden şırıl şırıl su akıyor bebeklerimin tutunmasını engeller diye çok korkuyorum. Transferden sonra zaten 3.5 saat yol geldim biraz sarsıldım yolda daha onun stresi geçmeden üstüne bu eklendi. Bu sebepler bebeklerimin tutunmasını engel olur diye moralim çok bozuk

Soğuk almışsın bu süreçte en hassas süreç dikkat et kendini sıcak tut bebeklerin şenindedir korkma duphalac içebilirsin drum günde 3 ölçek verdi bana tüm sorunlarımı çözdü çok şükür

Canım kabız olmaman için her gün yürü evin içinde birde sabahları ılık suyla kuru kayısı ye ve yürü yavaş yavaş evin içinde birde sebze armut elma çok ye kabak çekirdeği havuç onları çok ye hergün salata ye..

Canım benim ilkinde tutmadı bugün ikinci transferim oldu hiç ilaç kullanmadım embriyolari başka hastaneye taşıdım doktor natural siklus olacak dedi oyle de oldu daha 2 saat oldu transferim gercekleseli

Canım benim ilkinde tutmadı bugün ikinci transferim oldu hiç ilaç kullanmadım embriyolari başka hastaneye taşıdım doktor natural siklus olacak dedi oyle de oldu daha 2 saat oldu transferim gercekleseli
Sağlıkla tutunsun kucağına alırsın inşallah

Herkese merhaba. Çarşamba günü yumurtam toplandı 10 tane döllendi. Bugün doktor genetiğe göndermek ister misiniz diye sordu. Aranızda gönderen var mı? Göndermeli miyim fikirlerinize ihtiyacım var

Herkese merhaba. Çarşamba günü yumurtam toplandı 10 tane döllendi. Bugün doktor genetiğe göndermek ister misiniz diye sordu. Aranızda gönderen var mı? Göndermeli miyim fikirlerinize ihtiyacım var
Merhaba genetik problem çıktı mı sizde?

Çok teşekkür ederim, öyle yapmaya çalışıyorum. Dün aldıgım şuruptan mıdır yediklerimden midir bilmiyorum şimdilik işe yaradı gibi

Evet çok fena üşütmüşüm,kabızlık sorunu bir nebze çözüldü gibi ama üşütmem hala fena durumda. Bugün 4. Günüm ama hiçbir belirti yok. Tutanlarda belirti oluyor diye biliyorm

Bir şey soracağım, yorumlardan okuduğum kadarıyla herkes en az 2-3 iğne oluyor ama benim sadece göbekten 1 iğnem var başka da yok. Verilen ilaçları acaba almayı mı unuttum diye düşünüyorum şimdi.

Bir şey soracağım, yorumlardan okuduğum kadarıyla herkes en az 2-3 iğne oluyor ama benim sadece göbekten 1 iğnem var başka da yok. Verilen ilaçları acaba almayı mı unuttum diye düşünüyorum şimdi.
Kuzum benim hiç ignem yok sadece duphaston kullanıyorum, doktordan istedim ama gerek görmedi

Kuzum benim hiç ignem yok sadece duphaston kullanıyorum, doktordan istedim ama gerek görmedi
Şimdi içim biraz rahatladı forumda herkes birkaç iğne kullanıyor daha önceki transferlerimde de çok iğnem vardı acaba ben mi almayı unuttum bir aksilik mi var diye telaş ettim bir an

Evet çok fena üşütmüşüm,kabızlık sorunu bir nebze çözüldü gibi ama üşütmem hala fena durumda. Bugün 4. Günüm ama hiçbir belirti yok. Tutanlarda belirti oluyor diye biliyorm
11. Güne kadar hep belirtim vardı 5. Günden sonra hep adet olcak gibi ağrılarım oldu bacak ağrısı yoğun bel ve kasık ağrısı sonuç 0.3

Gönderin kesinlikle 9. Kez tüp bebek hepsi negatif çok pişmanım göndermediğime bana hiç öyle bir soru sorulmadı sorulsa kesinlikle yollansın derdim aksine Dr um maliyeti çok gerek yok onun yerine nasılsa emriyo muz var şansımızı deneyelim dedi ve hep üst üste yıkım yaşadım keşke zamanı geri alabilsem

Çok geçmiş olsun benim de bugün 8. Günüm adet sancısı dışında belirtim yok. Sanki her an sökülecek adet olacakmışım gibi hissediyorum

Benim ilk transferimde öyleydi sadece fitil ve corapin kullandım sonrasında düşük yaptığım için ikinci transferim uzun protokol uygulandım haddinden fazla ilaç ve o ilaçların yaptığı ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…