- Konu Sahibi geceyagmuru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paketli gıdadan uzak durmaya çalışıyorum canım salam sosis sucuk tüketmiyorum çikolata kistim de var bolda su içiyorumBaşka yaptığın bişey varmı canım seninde
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım dua edelim kızlar kimin kime duası nasip olur bilinmezTransferimin 6. Gününden selamlar
Gayet normal canım vücûda o kadar ilaç alıyoruz ki hamilelik hormonları hepsi. 3. Gün embriyosumuydu seninKizlar,
Bugun transferimin 5. Gunu. Cift enb koyuldu.
Ilk uc gun kasiklarimda batma gibi hareketlenmeler vardi ama dun geceden beri bisey yok, sadece adet olucakmisim hissi var. Mide bulantim var, istahim azaldi
Bu normalmi sizce ?
Anladim canım çok teşekkür ederimPaketli gıdadan uzak durmaya çalışıyorum canım salam sosis sucuk tüketmiyorum çikolata kistim de var bolda su içiyorum
Yok hayir 5. Gun embryosu. Bugun 5. Gunum. Ins tutmusturGayet normal canım vücûda o kadar ilaç alıyoruz ki hamilelik hormonları hepsi. 3. Gün embriyosumuydu senin
Bana 30unda dediler kaçınci gün embiryosu acaba sizinki benimki 5. GünBen varım 17 sinde transfer oldum 27 sinde test günüm
Benim de 5. Gün 5aa kalitesinde. 27 dedi doktor sanırım 7. Günden sonra yavaş yavaş belli oluyor doktorlar kesin olsun diye 10 gün falan veriyorlar. Sizde belirti var mıBana 30unda dediler kaçınci gün embiryosu acaba sizinki benimki 5. Gün
İkinci gün kasık ağrım vardı hafif bugün yoktu bişeyBenim de 5. Gün 5aa kalitesinde. 27 dedi doktor sanırım 7. Günden sonra yavaş yavaş belli oluyor doktorlar kesin olsun diye 10 gün falan veriyorlar. Sizde belirti var mı
Benim 17inci günüm transferim oldu rahmin kalınlaşmasına bağlı kişiye göre değişir bu durumda tabiArkadaşlar ben de haftaya salı doktora gideceğim dondurulmuş transfer için adetin kaçıncı günü gibi transfer olunuyor?
İkinci gün kasık ağrım vardı hafif bugün yoktu b
Transfer günü sayılmıyor sanırım bugün 2. Gün bitti. Belim ağrıyor ya benimİkinci gün kasık ağrım vardı hafif bugün yoktu bişey
Anladım canım tabi haklısın herkesin farklı günlerde olurBenim 17inci günüm transferim oldu rahmin kalınlaşmasına bağlı kişiye göre değişir bu durumda tabi
Hayırlı olsun canım korkma hapşırıktan birşey olmaz ama kabızlık kötü ıkınmak iyi değil. Duphalac içebilirsin drum bana söylemişti bende ilk günler kabızdım bu ilaç sayesinde iyi oldumMerhaba arkadaşlar, benim de bugün transferimin 3. Günü. Hem kabızım hem D de 2. Günden beridir çok fena hapşırık duruyorum. Bebeklerime bir şey olacak diye çok korkuyorum. 3.gün çift embriyo yüklendi. Allah hepimizin yardımcısı olsun