- Konu Sahibi geceyagmuru
-
Evet bikaç güne kadar adet günümdü canım yakındı yani ama test gününden sonra ne ağrı be bişey hepsi kayboldu birazda sitrestendi sanırım hala da adet olmadım Dr uma yazdım oda 20 güne kadar normal ilaçları yeni bıraktığımız için denge bozuldu dedi ilaç alayım mı dedim dökmesi için hayır beklicez dedi leke leke dünden beri adetin sonu olur ya öle zaten az adet gören biriyim.. Belirtilere asla takılma belirti olmaması daha iyi bence benim hep vardı çok umutlandım ama negatif oldu 2 tane 3 gün emriyo bitane 5ç gün emriyosuyduPeki adet gününmüydü ağrıları yaşarken?
Benim dün adet günümdü adet sancısı yaşadım oldum olacağım dedim o derece bugün 8. Günüm yarın erken gebelik testi yapacağım bakalım artık nasipEvet bikaç güne kadar adet günümdü canım yakındı yani ama test gününden sonra ne ağrı be bişey hepsi kayboldu birazda sitrestendi sanırım hala da adet olmadım Dr uma yazdım oda 20 güne kadar normal ilaçları yeni bıraktığımız için denge bozuldu dedi ilaç alayım mı dedim dökmesi için hayır beklicez dedi leke leke dünden beri adetin sonu olur ya öle zaten az adet gören biriyim.. Belirtilere asla takılma belirti olmaması daha iyi bence benim hep vardı çok umutlandım ama negatif oldu 2 tane 3 gün emriyo bitane 5ç gün emriyosuydu
Bugun çıkar canım yap testi bende yapmıştım 8. Günde öyle oluyor oldum olacam oldum olacam varsa test elinde yap burda herkes 7. Günler yapıyor varsa çıkarBenim dün adet günümdü adet sancısı yaşadım oldum olacağım dedim o derece bugün 8. Günüm yarın erken gebelik testi yapacağım bakalım artık nasip
Elimde test yok bilerek almadımBugun çıkar canım yap testi bende yapmıştım 8. Günde öyle oluyor oldum olacam oldum olacam varsa test elinde yap burda herkes 7. Günler yapıyor varsa çıkar
Tamam canım umutluyum senden umutluElimde test yok bilerek almadımgeçen transferimde 6. Gün başlamıştım yapmaya 9. Güne kadar hep negatifti 9. Günde pozitif görmüştüm bu transferde de aynısını yapacağım bakalım
Ben de şu an 2 transfer için beklemedeyim benim doktorum Rahime çizik atalım sağlam bile ödeyelim dedi adetimin bitmesini bekliyorum önümüzdeki hafta büyük ihtimal isteroskopi işlemi olacak diğer ayın adetinde transfer olurum büyük ihtimalCanım benim ilkinde tutmadı bugün ikinci transferim oldu hiç ilaç kullanmadım embriyolari başka hastaneye taşıdım doktor natural siklus olacak dedi oyle de oldu daha 2 saat oldu transferim gercekleseli
Allahım inşallahhhTamam canım umutluyum senden umutlu
Merhaba Rahime çizik neden atıyorlar acaba ? Nasıl bir işlem oBen de şu an 2 transfer için beklemedeyim benim doktorum Rahime çizik atalım sağlam bile ödeyelim dedi adetimin bitmesini bekliyorum önümüzdeki hafta büyük ihtimal isteroskopi işlemi olacak diğer ayın adetinde transfer olurum büyük ihtimal
Merhaba kaçıncı gün embriyosu?Merhabalar,
7. Gunum erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Erkenmi yaptim sizce, doktorum kizdi biraz
5. Gun embiryosuMerhaba kaçıncı gün embriyosu?
9. Güne kadar bekle canım stres yapma hemen dua et bol bol5. Gun embiryosu
Cok tesekkur ederim9. Güne kadar bekle canım stres yapma hemen dua et bol bol
Çok teşekkür ederim, 4. Günümdeyim ama ben de hiç belirti yok acaba çok mu erken? Sizin belirtileriniz inşallah bebişlerin habercisidir. Ne zamandan beridir bu belirtiler var?Çok geçmiş olsunbenim de bugün 8. Günüm adet sancısı dışında belirtim yok. Sanki her an sökülecek adet olacakmışım gibi hissediyorum
Düşük için çok geçmiş olsun, inşalalh bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınızBenim ilk transferimde öyleydi sadece fitil ve corapin kullandım sonrasında düşük yaptığım için ikinci transferim uzun protokol uygulandım haddinden fazla ilaç ve o ilaçların yaptığı ağrılar
Dünden beri canım benimde ilk günler pek belirtilerim yoktuÇok teşekkür ederim, 4. Günümdeyim ama ben de hiç belirti yok acaba çok mu erken? Sizin belirtileriniz inşallah bebişlerin habercisidir. Ne zamandan beridir bu belirtiler var?
İnşallah bebişleriniz sizinledirDünden beri canım benimde ilk günler pek belirtilerim yoktu
İlk transfer negatif oldu maalesefMerhaba Rahime çizik neden atıyorlar acaba ? Nasıl bir işlem o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?