- Konu Sahibi geceyagmuru
-
Allah yardımcınız olsun hayırlısı ile isteğinize kavuşursunuz umarımKızlar merhaba Allah nasip ederse haftaya transferim olacak. Bu ikinci transferim ilk transferim haziran ayında pozitif aldım7 haftalıkken Temmuz da düşük yaptım. Drum NK hücre testi istedi ve katil hücreler yüksek çıktı makrofaj aşısı önerdi ve bu transferimde aşıyı olacağım. 3. Gün 2 tane dondurulmuş embriyom kaldı ikisini birlikte transferini mi istesem biri tutmazsa diğeri tutar bu yola bir daha girmem benim için bu süreçte biter diye düşünüyorum ama bir yanımda ya ikisi tutmazsa herşeye şoförden sil baştan başlamak nasıl olur bileyorum. Her anlamda yıpratıcı bir süreç. Allah bizlere yardım etsin Uzun aradan sonra anca toparladım. Gelin bu süreci birlikte paylaşalım.
Amin hepimiz kavuşalım bu sene bizim senemiz olsun inşallahAllah yardımcınız olsun hayırlısı ile isteğinize kavuşursunuz umarımbende yarın opu olacağım bir şekilde sakin kalmaya çalışıyorum
İnşallah bir önceki sene zordu bu sene inşallah hepimiz için çok çok güzel olurAmin hepimiz kavuşalım bu sene bizim senemiz olsun inşallahsağlıklı kaliteli çokça yumurtalarınız olur inşallah
İlk denemeniz mi sizin?İnşallah bir önceki sene zordu bu sene inşallah hepimiz için çok çok güzel olur
Benim tüp bebek ilk denemem daha önce klomen vs kullandım ama doktorum tüp bebek önerdi . Siz nerdesinizİlk denemeniz mi sizin?
Ben İzmir Tavmergen klinikte tedavi görüyorumBenim tüp bebek ilk denemem daha önce klomen vs kullandım ama doktorum tüp bebek önerdi . Siz nerdesiniz
Hayırlısı olsun hepimiz içinBen İzmir Tavmergen klinikte tedavi görüyorum
Hayırlısı olsun ilk transferiniz mi?Bende bu ay başladım şubat sonu transfer görünüyor gibi bakalım hayırlısı
Evet ilk olacak inşallah ilkinde tutarHayırlısı olsun ilk transferiniz mi?
Amiiinn sağlıkla tutsun güzel ilerlesin kaç embriyonuz varEvet ilk olacak inşallah ilkinde tutar
Neden tutmadı peki drlar bununla ilgili bir şey dedi mikızlar merhaba bende ilaç kullanma aşamasındayım dr. çarşamba yumurtalarını büyük ihtimel toplarız dedi rahim durumuna ve embiyo oluşumuna göre transferde 16.ocakta olabılır. ben bundan önde 1 aşılama 2 tüp devlette denedim ama olmadı şimdi umudum daha yüksek sanki öyle bır his var herseyın hayırlsıı
Henüz iğne aşamasındayım daha yumurta toplanmadı. İnşallah embriyo çok oluşur çünkü eşimin sperm sorunu varAmiiinn sağlıkla tutsun güzel ilerlesin kaç embriyonuz var
Bizimse sperm faktörlü maalesef sayı az ve morfolojik bozukluklar olduğunu söyledi dr sizin nedir problem?Henüz iğne aşamasındayım daha yumurta toplanmadı. İnşallah embriyo çok oluşur çünkü eşimin sperm sorunu var
Hadiii hayırlısı olsun bakalım benimde yarın muayenem var büyük ihtimalle transfer günü belirlenecekMerhabalar, bende bu ay transfer olucamheyecanlıyım ilk transferim şuan adetim, bitmesini bekliyorım
Aaa sizede hayırlı olsunHadiii hayırlısı olsun bakalım benimde yarın muayenem var büyük ihtimalle transfer günü belirlenecekçok heyecanlıyım bendeeee
Hayırlısı olsun canımKızlar merhaba Allah nasip ederse haftaya transferim olacak. Bu ikinci transferim ilk transferim haziran ayında pozitif aldım7 haftalıkken Temmuz da düşük yaptım. Drum NK hücre testi istedi ve katil hücreler yüksek çıktı makrofaj aşısı önerdi ve bu transferimde aşıyı olacağım. 3. Gün 2 tane dondurulmuş embriyom kaldı ikisini birlikte transferini mi istesem biri tutmazsa diğeri tutar bu yola bir daha girmem benim için bu süreçte biter diye düşünüyorum ama bir yanımda ya ikisi tutmazsa herşeye şoförden sil baştan başlamak nasıl olur bileyorum. Her anlamda yıpratıcı bir süreç. Allah bizlere yardım etsin Uzun aradan sonra anca toparladım. Gelin bu süreci birlikte paylaşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?