2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

Kizlar,

Bugun transferimin 5. Gunu. Cift enb koyuldu.
Ilk uc gun kasiklarimda batma gibi hareketlenmeler vardi ama dun geceden beri bisey yok, sadece adet olucakmisim hissi var. Mide bulantim var, istahim azaldi

Bu normalmi sizce ?

Kizlar,

Bugun transferimin 5. Gunu. Cift enb koyuldu.
Ilk uc gun kasiklarimda batma gibi hareketlenmeler vardi ama dun geceden beri bisey yok, sadece adet olucakmisim hissi var. Mide bulantim var, istahim azaldi

Bu normalmi sizce ?
Gayet normal canım vücûda o kadar ilaç alıyoruz ki hamilelik hormonları hepsi. 3. Gün embriyosumuydu senin

Suan transferimin ilk 3 gunu kasikta batmalar felan vardi ama suan 5. Gunu hic birsey yok. Sadece adet olcakmisim hissi var.
Normalmi ? Bu sekilde hamile kalan varmi ?

Arkadaşlar ben de haftaya salı doktora gideceğim dondurulmuş transfer için adetin kaçıncı günü gibi transfer olunuyor?

Merhaba arkadaşlar, benim de bugün transferimin 3. Günü. Hem kabızım hem D de 2. Günden beridir çok fena hapşırık duruyorum. Bebeklerime bir şey olacak diye çok korkuyorum. 3.gün çift embriyo yüklendi. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Transferimin 7. Gününden selamlar
• adet olacakmışım gibi ağrı ve bugün normal adet günüm :/

Hayırlı olsun canım korkma hapşırıktan birşey olmaz ama kabızlık kötü ıkınmak iyi değil. Duphalac içebilirsin drum bana söylemişti bende ilk günler kabızdım bu ilaç sayesinde iyi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…