• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

Peki adet gününmüydü ağrıları yaşarken?
Evet bikaç güne kadar adet günümdü canım yakındı yani ama test gününden sonra ne ağrı be bişey hepsi kayboldu birazda sitrestendi sanırım hala da adet olmadım Dr uma yazdım oda 20 güne kadar normal ilaçları yeni bıraktığımız için denge bozuldu dedi ilaç alayım mı dedim dökmesi için hayır beklicez dedi leke leke dünden beri adetin sonu olur ya öle zaten az adet gören biriyim.. Belirtilere asla takılma belirti olmaması daha iyi bence benim hep vardı çok umutlandım ama negatif oldu 2 tane 3 gün emriyo bitane 5ç gün emriyosuydu 🤦‍♀️

Evet bikaç güne kadar adet günümdü canım yakındı yani ama test gününden sonra ne ağrı be bişey hepsi kayboldu birazda sitrestendi sanırım hala da adet olmadım Dr uma yazdım oda 20 güne kadar normal ilaçları yeni bıraktığımız için denge bozuldu dedi ilaç alayım mı dedim dökmesi için hayır beklicez dedi leke leke dünden beri adetin sonu olur ya öle zaten az adet gören biriyim.. Belirtilere asla takılma belirti olmaması daha iyi bence benim hep vardı çok umutlandım ama negatif oldu 2 tane 3 gün emriyo bitane 5ç gün emriyosuydu 🤦‍♀️
Benim dün adet günümdü adet sancısı yaşadım oldum olacağım dedim o derece bugün 8. Günüm yarın erken gebelik testi yapacağım bakalım artık nasip

Transeferimin 8. Gününden selamlar 🖖
•bugün hafif bel ağrısı adet olacakmışım gibi hafif kramplar
•kokuya duyarlılık
• aşırı göğüs hassasiyeti ❣️

Benim dün adet günümdü adet sancısı yaşadım oldum olacağım dedim o derece bugün 8. Günüm yarın erken gebelik testi yapacağım bakalım artık nasip
Bugun çıkar canım yap testi bende yapmıştım 8. Günde öyle oluyor oldum olacam oldum olacam varsa test elinde yap burda herkes 7. Günler yapıyor varsa çıkar 🤲

Bugun çıkar canım yap testi bende yapmıştım 8. Günde öyle oluyor oldum olacam oldum olacam varsa test elinde yap burda herkes 7. Günler yapıyor varsa çıkar 🤲
Elimde test yok bilerek almadım 😀😀 geçen transferimde 6. Gün başlamıştım yapmaya 9. Güne kadar hep negatifti 9. Günde pozitif görmüştüm bu transferde de aynısını yapacağım bakalım

Canım benim ilkinde tutmadı bugün ikinci transferim oldu hiç ilaç kullanmadım embriyolari başka hastaneye taşıdım doktor natural siklus olacak dedi oyle de oldu daha 2 saat oldu transferim gercekleseli
Ben de şu an 2 transfer için beklemedeyim benim doktorum Rahime çizik atalım sağlam bile ödeyelim dedi adetimin bitmesini bekliyorum önümüzdeki hafta büyük ihtimal isteroskopi işlemi olacak diğer ayın adetinde transfer olurum büyük ihtimal

Merhabalar,

7. Gunum erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Erkenmi yaptim sizce, doktorum kizdi biraz

Ben de şu an 2 transfer için beklemedeyim benim doktorum Rahime çizik atalım sağlam bile ödeyelim dedi adetimin bitmesini bekliyorum önümüzdeki hafta büyük ihtimal isteroskopi işlemi olacak diğer ayın adetinde transfer olurum büyük ihtimal
Merhaba Rahime çizik neden atıyorlar acaba ? Nasıl bir işlem o

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 benim de bugün 8. Günüm adet sancısı dışında belirtim yok. Sanki her an sökülecek adet olacakmışım gibi hissediyorum:KK43:
Çok teşekkür ederim, 4. Günümdeyim ama ben de hiç belirti yok acaba çok mu erken? Sizin belirtileriniz inşallah bebişlerin habercisidir. Ne zamandan beridir bu belirtiler var?

Benim ilk transferimde öyleydi sadece fitil ve corapin kullandım sonrasında düşük yaptığım için ikinci transferim uzun protokol uygulandım haddinden fazla ilaç ve o ilaçların yaptığı ağrılar 😭
Düşük için çok geçmiş olsun, inşalalh bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız🤲🌹 ben de pek iğne yok çok fazla ilacım var diyemem o yüzden kafam karıştı

Çok teşekkür ederim, 4. Günümdeyim ama ben de hiç belirti yok acaba çok mu erken? Sizin belirtileriniz inşallah bebişlerin habercisidir. Ne zamandan beridir bu belirtiler var?
Dünden beri canım benimde ilk günler pek belirtilerim yoktu

Dünden beri canım benimde ilk günler pek belirtilerim yoktu
İnşallah bebişleriniz sizinledir🤲🌹🌹🌹yakın zamanda müjdeli haberler alırız umarım.
Bu akşam kazara karnıma darbe aldım bebeişlerim benimle midir bilmiyorum. Onları ne kadar korumaya çalışsam da mutlaka bir aksilik çıkıyor

Merhaba Rahime çizik neden atıyorlar acaba ? Nasıl bir işlem o
İlk transfer negatif oldu maalesef 😔aslnda en başta uygun görmedi doktrum rahimin iyi dedi.bu işlemin adı histeroskopi die geçiyor.az bı narkoz ile uyutulup yapılıyor kamerayla rahim içine bakılıp çizik atılıyor bende ilk defa yaptrcam.herhangi bı yapışıklik varmı perde varmı tutunmayı engelleyen ne var die detaylı bakiolar galiba tutunma şansını çok artıriyormus inşallah öyle olur benimde araştırmalarım sonucu böyle bı sonuç çıkardım ama adetimin bitmesini bekliyorum bu işlem i için

9. Gün testi
565CA5C5-56DC-4296-8971-A639BC02C788.jpeg

Back