- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 36
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.361
Gözün aydın inşallah korkun olmaz güzel düşünmeye calis canımKızlar bende kalp atışını duydum ama pek sevinemedim uyuşmazlık testim yine pozitif çıktı yani yine vücudun bebeğe savaş açması an meselesi
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alırız inşallahHoşgeldinmaşallah erken duymussun neguzel sağlıkla inşallah kucağına alırsın
Parol harici ilaç kullanma demişti bana dr. Parol hem ateş düşürür hem uyutur,hem baş ağrın geçer. Dr una yaz kullan uyu iyi gelir inşallahKızlar ben grip gibi bir şeyim.. burun tıkalı, dede öksürüğü, bol hapşırık, iştahsızlık, kafam 500 kiloymuş gibi, hafif de ateşim çıkıyor ara ara ne yapsam
Taze zencefil içebilirsiniz eğer alerjik değilseniz ya da zeytinyağ ile üzüm pekmezi kaynatıp içine limon sıkabilirsiniz öksürük için burun için çare yoo tuzlu su çekebilirsinizKızlar ben grip gibi bir şeyim.. burun tıkalı, dede öksürüğü, bol hapşırık, iştahsızlık, kafam 500 kiloymuş gibi, hafif de ateşim çıkıyor ara ara ne yapsam
Kalbim kırıldıGözümüzden kaçmıştır bazen okumadan gectiklerimiz oluyorbugün daha iyisin heralde
Onun iğnesi falan yok muydu
Kızlar malesef bir çözümü yok kürtajdan sonra yapılmıştı uyuşmazlık iğnesi şuan tekrardan yapılamıyor tek çare beklemekDur bakalım kötüyü çağırma, bunun bir çözümü yok mu canım bağışıklık baskılayıcı falan?
İnşallah sağlıkla kalınKızlar malesef bir çözümü yok kürtajdan sonra yapılmıştı uyuşmazlık iğnesi şuan tekrardan yapılamıyor tek çare beklemek
İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşursunKızlar malesef bir çözümü yok kürtajdan sonra yapılmıştı uyuşmazlık iğnesi şuan tekrardan yapılamıyor tek çare beklemek
İnşallah çok bulantımız olmaz ilk 12 hafta çok önemli organlar oluşana kadar çok iyi beslenmemiz lazım. Kalp sesi için randevu aldınız mı?Hoşgeldin amin inşallah hepimiz sağlıkla geçirip kucağımıza alırız :) seninle aramızda 2gün var bulantı şuanda bende de yok inşallah böyle devam eder ama diğer 2gebeligimde de 7.haftada başlamıştı inşallah bunda hiiiiic olmaz çünkü ben bütün gün bulantiyla gezip kusamayanlardanim
Emin misin bak youtube da junandar ailesi diye bir hesap var kadın hamile negatif kanmış işte videoda anlatmıştı ilk başlar kanama sebebim buymuş meğer 28. Haftayı beklemeden erkenden iğne vurmam lazımmış demişti sankiKızlar malesef bir çözümü yok kürtajdan sonra yapılmıştı uyuşmazlık iğnesi şuan tekrardan yapılamıyor tek çare beklemek
Ah kuzum ah yanlış değil çok yakıyor meretŞimdilik beraber ama coraspirin keser mi bilmiyorum ilkini vurdum ama aşırı yandı yaa bu normal mi vurmada mı yanlışlık yaptım
Hadi ya ne yapalım dayanırız artıkAh kuzum ah yanlış değil çok yakıyor meret
Alerji durumu zor malum tamda mevsimi zaten..Kalbim kırıldıyok takılıyorum ya, ben hala aynıyım canım alerjik olduğu için burundan devamke çıktım hava aldım bugün iyi geldi eve gelince tekrar tıkanıklık
Bu Çarşamba gitmistim 4+6 da. 2hafta sonra gel dedi ben 7+ olunca gitmeyi düşünüyorumİnşallah çok bulantımız olmaz ilk 12 hafta çok önemli organlar oluşana kadar çok iyi beslenmemiz lazım. Kalp sesi için randevu aldınız mı?
Ay bu ben gerçi ben daha duymadım ama yarın gidicem duymak için sizin kaç haftalikti duydunuzYa kızlar benim bir kürtajım var ve bu hemen 3 ay sonra hamile kalımca allah nasip etti 2-3 kez duydum kalp atışını ama hep korkuyorum ya durmuşsa diye vesvese devamlı ama aklım hep orda deliricem eşim bunaldımartık 8 haftalığım ama küçük bir ağrı hissetmezeem ya da midem bulanmazda hemen ay durdu ay bir korku kan geldi bakiyim ama nasıl kötüyüm anlatamam
Eksik gelmesin deHadi ya ne yapalım dayanırız artıkyeterki doz fazla yada eksik gelmesin ya
Fazlası zarar mı onu da bilmiyoruz kiEksik gelmesin deben 4lük oksapar kullanıyorum. Benim 3 gen heterozigot. İnşallah yetiyordur