- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.161
Çok üzgünüm canım iki ay önce bende aynısı yaşadım ne olur üzülmeBeni silebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzgünüm canım iki ay önce bende aynısı yaşadım ne olur üzülmeBeni silebilirsin
3. Gebelik ama 1 oğlum var diğerini 12 hafta da kaybettim malesefTamam canım teşekkür ederim valla bi gideyim bakalım senin ikinci mi
Geçmiş olsun vardır bir hayır, üzme kendini lütfen.Beni silebilirsin
Doğumları nerde yaptırıyor acabaOoo süper denk gelmiş o zaman, yok canım susmuyor bizim ki herkese aynı şekilde yani aman hastam sırada bekliyor çabuk bitsin değil detaylı detaylı konuşuyor anlatıyor eşim şu an bırakmak istemiyor tayin çıkarsa doğuma gelmez mi diyor ya da ben seni buraya göndereyim diyor
500 evler Şafak Hastanesinden eminim ama diğeri de galiba Medical Parktı emin değilimDoğumları nerde yaptırıyor acaba
Sağol canımGözün aydın canım
Evet normalde yok ama iç kanama var dediGözünüz Aydın bende yarın duymaya gidicem inşallah kanama normalde yok ama ultrasondan mı görüldü?
Evet fitil olarak verdi keseyi gördüğümüzde yoktu o kanama alanı bugün çıktı çok üzüldüm 4 buçuk yaşında bir kızım var evde oturup pek dinelenemiyorum sağolsun eşim yardımcı oluyor ama hayırlısı artık Allah'a emanet sağol canımMasallah gözünüz aydin.. aman kuzum kendini yorma .. progestan i fitil olarak mi başladın? Bende basladim bugun herhangi birseu yok simdilik ama doktor onlem amacli kullan dedi..oncekinde de kanama alanim vardi bnm belirti yoktu ama bnde ..kendine dikkat et bol dinlen kuzum Rabbime emanet hepsi canım birde kanama alani kese gordugunuzde bebek gordugunuzde oncesinde var miudi?
Sağol canım 6+3 günlüğuz bugün duyduk günüyle tam uyumlu dediGözün aydın canım kacinci hafta kaçıncı günde duydun güzelim
Birsey olmaz Allahin izniyle canim Insallah kanama alani olmasi illaki kötü diye birsey yok aylarca öyle olan saglikli dogum yapanlar var.. benim de 4 yasina girecek kizim var tüm gün nerdeyse ayaktayim cok iyi anliyorumEvet fitil olarak verdi keseyi gördüğümüzde yoktu o kanama alanı bugün çıktı çok üzüldüm 4 buçuk yaşında bir kızım var evde oturup pek dinelenemiyorum sağolsun eşim yardımcı oluyor ama hayırlısı artık Allah'a emanet sağol canım
Anladım canım teşekkürler500 evler Şafak Hastanesinden eminim ama diğeri de galiba Medical Parktı emin değilim
Yaa çok üzüldüm canım inşallah bu hamileliğini sağlıklı atlatırsın3. Gebelik ama 1 oğlum var diğerini 12 hafta da kaybettim malesef
İnşallah canım hepimizYaa çok üzüldüm canım inşallah bu hamileliğini sağlıklı atlatırsın
Bende varımTüm gün ayakta koşturmaca halinde olanlara 2 yaş oğlan peşinde heder olan benden de selamlar
9 yaş 8 yaş 2,5 yaş 3 tane kızım var benden hepinize selam olsun . İlk hamileliğimde çok aktif takip ediyordum forumu arada sizlerin heyecanlarını okurum burada yarını çıkarmaya çalışınTüm gün ayakta koşturmaca halinde olanlara 2 yaş oğlan peşinde heder olan benden de selamlar
İnşallah canım sağol hayırlısı artıkBirsey olmaz Allahin izniyle canim Insallah kanama alani olmasi illaki kötü diye birsey yok aylarca öyle olan saglikli dogum yapanlar var.. benim de 4 yasina girecek kizim var tüm gün nerdeyse ayaktayim cok iyi anliyorum
Bu sorularınızı doktorunuza sorsaydınız keşke, kasıkta sıkışan bebek hiç duymadımkıxlar bugün dr gittim ve sağ kasığımda old söyledi sağında en sağında dedi hatta sonra alttan muayne etti ve resmen sıkışmış drdi korktum gerçekten sıkışmış gibiydi ve düşük iğnesi yaptı ağrılarım için akşamlarıda hapını alıyorum sizce bebek orda sıkışır mı çok korkuyorum