- 11 Nisan 2022
- 3.040
- 2.689
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.741
Bana 2 defa denk geldi. Nefes alıyor mu diye kontrol etmekten uyumamıştımBenim durumum da benzer gece dönüyor dönünce uyanıyor ayakları pat pat vuruyor sonra dalamıyor geri sanırım ağlıyor . İlla kucağa almak gerekiyor . Bunu engelleyemeyiz de ne yapıcaz bilmem . 6 aylık bebek gece 1 defa kalkar genelde yazıyor internette ama hiç bana denk gelmedi
Aşıdan dolayı ateş yapmadı ama ben akşam uyumadan önce calpol vermiştim. Karma aşının vurulduğu iğne yerinde şişlik kızarıklık sertlik oluyor.
Şimdiye kadar her aşı ateş yaptı sorun oldu inşallah bu kez rahat geçer bu sıcakta ya bizim deBizim en hissetmedigimiz asi oldu huzursuzluk bile yapmadi
Bu ay 4 tane mi aşı olacak bu bebişler bir de rotavirüs de bu ay olacak sanırım..Kızlar 6. Ay aşısı ateş yapıyor mu zor mu
Bizimki anakucağı puset sevmedi hiç bir zaman ve sağ olsun her yemeğe yetişir bu yüzden kucakta yemek yemek çok zor oluyordu biz 4. aydan sonra bunu aldık hem portatif her yere götürebiliyoruz hem geniş masalarda yukarı koyunca daha çok hoşuna gidiyor.. desteksiz oturamıyor daha yeni yeni kendini tutmaya başladı emniyet kemeri de var isterseniz sandalye gibi yerlere tutturmak için emniyet aparatları da var biz ebebekten almıştıkBenim ki de desteksiz tam oturamıyo oturunca da direkt öne düşüyor şundan aldım ben umarım işe yarar çünkü yemek yerken tam bi işkence cekiyorum kucağımda oturmak istiyor.. Birde mama sandalyesi alan var mı kızlar
2 bacaktan iğne 1 ağız damlası sağlık ocağı yapıyor.Bu ay 4 tane mi aşı olacak bu bebişler bir de rotavirüs de bu ay olacak sanırım..
Biz şehir dışındayız biraz geç yaptıracağız aşıları doktora sorduk bir şey olmaz dedi
Bi ağızdan iki de bacaktan oldu bizim rota 2 dozu da bitmişti önce, beni şimdi düşündüren kızamık aşısı 9. Aya çekilmiş galiba bizimki de alerjili olunca ne olacak alerji doktoruna sormayı unutmuşum onun içinde yumurta ile ilgili bişey varmış galibaBu ay 4 tane mi aşı olacak bu bebişler bir de rotavirüs de bu ay olacak sanırım..
Biz şehir dışındayız biraz geç yaptıracağız aşıları doktora sorduk bir şey olmaz dedi
Dönmesin diye yanına yastık koyuyodum şimdi dönüyo uyansana yüz üstü gömüp kafayı öyle uyuyoBenim durumum da benzer gece dönüyor dönünce uyanıyor ayakları pat pat vuruyor sonra dalamıyor geri sanırım ağlıyor . İlla kucağa almak gerekiyor . Bunu engelleyemeyiz de ne yapıcaz bilmem . 6 aylık bebek gece 1 defa kalkar genelde yazıyor internette ama hiç bana denk gelmedi
Çok blender dan geçirmeyi önermiyorlar ama alıştırma sürecinde demeyebilirsin belki boğazında kalma korkusu olmaz .bizde dün yoğurtla başladık sebzeyle devam etcez bakalımBebişim 6 aylik oldu dün ,henüz doktora gitmedik ek gidaya başlamadım. Ben ek gıdadan cok korkuyorum.bogazinda kalirsa diye, nasil yapacağım hiçbir fikrim yokgeçen arkadaşlar ilk neyle başladı ,nasil pişirdi yazarsak belki grupta güncelliğini korur. Allahim yardim etsin neden korkuyorm bilmiyorum ayy cok heycanli.
Bu arada bebis hiç durmuyor sürünüyor, bir aya yakin dizlerinin üstünde duruyor ama emekleyemedi birini atiyor diğerini çekemiyor. Desteksiz oturmaya başladı dün yani desteksiz oturttum oturuyor. Önce devriliyordu ama pek oturmak istemiyor. Sürünüyor ve yerleri emiyor. Sürünmesine rağmen oda disina çıkmıyor ben çıkınca da peşimden gelmiyor. Kilo pek almadı gibi duruyor 500 gr almamistir. 3. Dişi çıktı şükür sakin cikti memeleri isirma dışında. Gel gel filan ne zaman yapmaya başlayacaklardi geçen tel sarar gel gel arasi yapıyordu ge ge diyerek ama cok yapmadı. Bizde durumlar böyle ek gıda konusunda inşallah güzel ilerleriz
E bebeğinkini aldım önü açılan ama içinde hiç durmak istemiyo.vakumuda iyi değil heralde çıkmaya çalışırken düşüyodu az kalsın.mama sandalyesinde biraz daha uzun duruyo ama tabi onda da sıkılıyo çıkar diye ağlıyoBenim ki de desteksiz tam oturamıyo oturunca da direkt öne düşüyor şundan aldım ben umarım işe yarar çünkü yemek yerken tam bi işkence cekiyorum kucağımda oturmak istiyor.. Birde mama sandalyesi alan var mı kızlar
Bende inceldyim yarın doktora gidecez sonra başlarım.buyuk oğlumda hic blender yapmadım, sonra katı şeyleri yemekte Zorluk cdkiyorlar, arkadaşımın çocuğu 3yasindaydi hala blendersiz yemiyordu. Şöyle ilk gün atlatinca bence duzelirimÇok blender dan geçirmeyi önermiyorlar ama alıştırma sürecinde demeyebilirsin belki boğazında kalma korkusu olmaz .bizde dün yoğurtla başladık sebzeyle devam etcez bakalımben şu listeye göre gitçem sanırım
2 tane diş geliyoooSanki dis mi geliyo yoksa bana mi oyle geliyo acaba
Ay digeri de mii birini görür gibi oldum da digerini fark edememisim dikkatli bakinca gordum 1 haftadir niye huysuz diyorum bende bugun bi bakayim dedim de fark ettim2 tane diş geliyooobenim kızımın da bi tane çıktı diğeri de aynı böyle
Sağlık ocağında ebe yumurta alerjisi varsa 9. Ay burda aşısını yapmayız, başka yere yönlendiririz orada yaparlar dedi. Sanırım bizim de yumurta alerjimiz var. Denedim heryeri kıpkırmızı oldu kabardı, ilaç ve serumla 1 haftada geçti. Kan alınarak test yapıldı sonuç bekliyoruz.Bi ağızdan iki de bacaktan oldu bizim rota 2 dozu da bitmişti önce, beni şimdi düşündüren kızamık aşısı 9. Aya çekilmiş galiba bizimki de alerjili olunca ne olacak alerji doktoruna sormayı unutmuşum onun içinde yumurta ile ilgili bişey varmış galiba
Sağlık bakanlığının demir ilaçlarını bir araştırın ona göre karar verin bizim de doktorumuz başlatmadı daha demireKızlar nasılsınız? keyifler yerindedir umarım. Biz de dün başladık elma ile, doktorumuz nedense meyvelerle başlattı. Dün 2-3 kaşık, bugün 5-6 kaşık verdik, yeme olayını daha bugün anlayabildi gibime geliyor anladıktan sonra hoşuna gitti. Elma armut muzdan sonra yoğurt ve sonra da sebzeler ile yumurta sarısına geçeceğiz. Ardından da kahvaltıya başlayacağız dedi doktorumuz.
Bir de demir damlası konuşulmuş, bizim doktorumuz da demir vermedi, benim demirim düşük değil diye 8. Ayda tahlil yapacağız sonra gerekirse başlayacağız dedi. Ben gizliden alıp vermeyi bile düşündüm açıkçası sağlık bakanlığı öneriyor diye, neyse ki öyle yapmamışım. Ateş ve kusma yaşadık o ara kanı alındığında herşeyine bakılsın istedim iyi ki de demir başlamamış doktorumuz demir deposu gayet iyiymiş bebişin.
Aynısı bende ana kucağına bırakıyorum keyfi iyi kalkıp mutfağa giderken yolda ağlıyor hep yanında oturmam lazı. Hiç böyle değildiHuyu, uykusu 3 4 gündür çok değişti. Ağlamalar, uyuyamamalar. Sadece kucak istiyor, gece uyurken bile . Ne yapacağımı şaşırdım, baktım 26. Hafta atak haftasındaymışız.Bir ümitlendim bekliyorum. İnşallah geçecek, düzelecek. Amin. Çok amin.