Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlar bakın arkadaşım bosnada yaşıyor orada kadınlar bu çayı hamile kalmak için kullanıyormuş adetken başlanıyor yumurtlamaya kadar. Ama türkçe ne çayı bilmiyorum korktum bende kullanmaya duyan var mı acaba 😀 çevirden baktığımda bi kedi otu yazıyor bi karaderme yazıyor nedir bilemedim
AA c life gibi bir şey mi acaba

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    165 KB · Görüntüleme: 40
Ay kızlar bakın arkadaşım bosnada yaşıyor orada kadınlar bu çayı hamile kalmak için kullanıyormuş adetken başlanıyor yumurtlamaya kadar. Ama türkçe ne çayı bilmiyorum korktum bende kullanmaya duyan var mı acaba 😀 çevirden baktığımda bi kedi otu yazıyor bi karaderme yazıyor nedir bilemedim
Diyetisyenim bana papatya çayı iç dedi günde 3 kupa hamile değilsen

🤣🤣🤣 Bende normal kaset test var erken testlere artık güvenmiyorum 🤣 ovulasyon hala yapıyorum geçen sene kimyasal yaşadım onu ovulasyonla öğrenmiştim gebelik olunca o daha erken yükseliyor iki gün önce hiç çizgi yoktu ertesi gün çizgi çıktı günde silik çıktı bugünde aynı bakalım gittikçe koyulaşırsa pozitifi görücem gibi 🤭🤭🤭
Canım bende dün ovulasyon testi yaptım kopkoyu çıktı reglime 31 de bugün yaptım siliklesti kafam çok karıştı yumurtlama zamanımda değil koyudu niye azaldı anlamadım koyulaşır mi çok ilginç geldi🤭

Canım bende dün ovulasyon testi yaptım kopkoyu çıktı reglime 31 de bugün yaptım siliklesti kafam çok karıştı yumurtlama zamanımda değil koyudu niye azaldı anlamadım koyulaşır mi çok ilginç geldi🤭
Bugün benimde çok hafif silikti gebelik testinden önce onunla ilerlemek psikolojik olarak en azından iyi geliyor 🤣 son güne kadar tekrarlayacağım gece yapmaya karar verdim sende bide öyle dene bakalım

Nasıl yanı ovulasyon testi ile mi gebelik öğrenecek siniz anlamadım
Evet doğru anladın.. Bi çok yerde okumuştum geçen sene... Bende inanmamıştım Sonra ovulasyon testiyle ilerlediğim ay son iki tane kalan testim vardı reglime iki gün kala gecesi test bağımlılığım yüzünden onları yaptım şok oldum sanki pik olmuştum tekrar yumurtluyordum.. Ertesi gün içimdeki isteğe engel olamadım gebelik testi aldım hayalet çizgi çıktı sonra kuzenime attım fotosunu oda gördü yani dedim ben mi olmayan şeyi görüyorum fazla istekten dolayı, kuzenimde gördü kalktı geldi iki test daha aldım hepsi aynı çıktı.. Bi sonraki gün kan verdim 23 çıktı değerlerim pozitifti 🤭 ama kimyasal düşük yaptım malesef 🤷🏼‍♀️

Bugün benimde çok hafif silikti gebelik testinden önce onunla ilerlemek psikolojik olarak en azından iyi geliyor 🤣 son güne kadar tekrarlayacağım gece yapmaya karar verdim sende bide öyle dene bakalım
Ovulasyon 11.gununde yaptım dün
IMG_20230328_122931.jpg

Gebelik testi yaptım ama ilk idrarimla yapmadım negatif çıktı
Bugün 12.gunum
IMG_20230329_133831.jpg

Bu şekilde siliklesti kafam çok karıştı ben adet 3-4 gün kala mi yumurtladim yoksa siz nasıl tahmin ettiniz gebeliği 🤗 lütfen biri cevaplasın cildircam 😂 yarın yapcam sizin gebelik için koyulasmasi mi azalmali mi 🤭😂😂

Ovulasyon 11.gununde yaptım dün Eki Görüntüle 3225484
Bugün 12.gunum Eki Görüntüle 3225485
Bu şekilde siliklesti kafam çok karıştı ben adet 3-4 gün kala mi yumurtladim yoksa siz nasıl tahmin ettiniz gebeliği 🤗 lütfen biri cevaplasın cildircam 😂 yarın yapcam sizin gebelik için koyulasmasi mi azalmali mi 🤭😂😂
Az önce cevapladım anlattım hikayeyi 😅 bu ay daha önce pik gördün mü.. Aynı ay ikinci kere yumurtlama nadir de olsa oluyormuş hiç yaşamadım ama yaşayanlar ve çoğul gebelik bu şekilde yaşayanlar var.. O yüzden bekle biraz daha bata kaç gün var demiştin?

Ovulasyon 11.gununde yaptım dün Eki Görüntüle 3225484
Bugün 12.gunum Eki Görüntüle 3225485
Ama ben bile heyecanlandım şuan benimki böyle koyu değil şuan 🤭🤭🤭

X