- 7 Aralık 2018
- 868
- 1.125
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum bence deKişiden kişiye doktordan doktora değişiyor demekki canım
Evet kuzum gebe kalırsan tutunmaya yardımcıymışAy ben de bunu merak ediyordum kullanırken gebe kalınıyormuymuş diye iyi ki söyledin
Genelik öncesi adet düzenleme için verdiklerinde de gebe kalınabiliyor ama değil miEvet kuzum gebe kalırsan tutunmaya yardımcıymış
Merhaba arkadaşlar sizlere danışmak istiyorum mor olanlar miratech marka ovülasyon testleri turuncu artımedin artımedin altındaki ve artımed bugün yaptığım artımedin ilk kez kullanıyorum oda mı pik demekBende ya bismillah diyerek yerimi ayırtayım şimdiden inşallah bu topik hepimize bebişlerimizi getirir
2 gün içinde koyulaşır ama yinede değerlendir derim 1 gün canlı kalıyor sperm bende öyle yaptım o haftayı ful değerlendir işini garantiye alHanimlar uzun zamandir ovu testi yapmamistim bu ay denemek istedim adetin 6.gunundeyim hafif sağ yumurtalik agrim basladi sizce bir kac gun icin de koyulasir mi? ilk denemem oldugu icin fazla bekletmisimEki Görüntüle 3225403
Tesekkur ederim hafif akintimda başladi Allah tum bekleyenlere nasip etsin2 gün içinde koyulaşır ama yinede değerlendir derim 1 gün canlı kalıyor sperm bende öyle yaptım o haftayı ful değerlendir işini garantiye al
Evet evet kalabilirsinGenelik öncesi adet düzenleme için verdiklerinde de gebe kalınabiliyor ama değil mi
Heran yumurta catlyabilir bu haftayı değerlendir insllh sende bende hamiş kalırız benim bat da 9 nisan bakalım ne olcakTesekkur ederim hafif akintimda başladi Allah tum bekleyenlere nasip etsin
Oyle yapicam bu kadar erken yumurtlamazdim bu ay daha umutluyum insallah guzel haberler veririzHeran yumurta catlyabilir bu haftayı değerlendir insllh sende bende hamiş kalırız benim bat da 9 nisan bakalım ne olcak
Belli olmuyor o vücut herzamn aynı gün yumurtlamiyor bende bu ay klomen le başladım pazartesi doktora gittim bir yumurtanın çatladigini söyledi bende 2 hafta ful degerlendiridim bakalım inşallah boşa gitmezOyle yapicam bu kadar erken yumurtlamazdim bu ay daha umutluyum insallah guzel haberler veririz
İyi akşamlar muhakak 2 gün sonra yine kan ver insllh yükselirMerhaba kızlar 2 gündür aşırı bas donmem oldu kan verdim bata 5 gün var beta <2.30 geldi yukselir mi
İnşallah çok modum düştü ama bugün ki baş donmem çok şiddetli oldu bi umut işteİyi akşamlar muhakak 2 gün sonra yine kan ver insllh yükselir
Kesinlikle dogumdan sonra anca toparlandim insallah duzene girmistir, sevindim senin adina isallah Rabbim nasip etsin hepimizeBelli olmuyor o vücut herzamn aynı gün yumurtlamiyor bende bu ay klomen le başladım pazartesi doktora gittim bir yumurtanın çatladigini söyledi bende 2 hafta ful degerlendiridim bakalım inşallah boşa gitmez
İnsllh yükselir moralinizi bozmayın insllh bebisiniz sizledir muhakak yazın buraya merak ediyorumİnşallah çok modum düştü ama bugün ki baş donmem çok şiddetli oldu bi umut işte
AubKesinlikle dogumdan sonra anca toparlandim insallah duzene girmistir, sevindim senin adina
Kesinlikle dogumdan sonra anca toparlandim insallah duzene girmistir, sevindim senin adina isallah Rabbim nasip etsin hepimize
Amin inşallah çok teşekkür ederim tez zamanda hamiş kalalım benim zaten 8 yaşında oğlum var Aralık ta kimyasal gebelik yaşadım şimdi çok istiyorum olmuyor hamile vardır bundada bı hayır sabretcez kavuscaz bebislerimizeKesinlikle dogumdan sonra anca toparlandim insallah duzene girmistir, sevindim senin adina isallah Rabbim nasip etsin hepimize