Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aub

Amin inşallah çok teşekkür ederim tez zamanda hamiş kalalım benim zaten 8 yaşında :anneadayı::KK200:oğlum var Aralık ta kimyasal gebelik yaşadım şimdi çok istiyorum olmuyor hamile vardır bundada bı hayır sabretcez kavuscaz bebislerimize
Allah bağislasin yavrunuzu çok şukur hamile kaliyorsunuz ben de ekim ayinda 20 haftalik kayip yasadim ve yerinin tekrar dolmasini cok istiyorum Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah🤲🏻🤗

Allah bağislasin yavrunuzu çok şukur hamile kaliyorsunuz ben de ekim ayinda 20 haftalik kayip yasadim ve yerinin tekrar dolmasini cok istiyorum Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah🤲🏻🤗
Cumlemizinkini canım benim Allah'ım sanada nasip etsin sanada çok geçmiş olsun sende hamile kalabiliyorsun en azından böyle düşun eşinde sende sağlıklisin yine olucak inanıyorum :KK16:

Geçen ay aynısı ben de yaşadım. miratech ile pik olmuşken artımed ile daha olmamıştı. Sonrasında koyulaşmıştı artımed. Bence pik olmuş diye düşünebilrsin. Tahminimce yarın devam eder ve sonraında çatlar yumurtan. Bugünden itibaren 1 dolu 1 boş ilerleyin 1 hafta mutlaka.

Hanimlar uzun zamandir ovu testi yapmamistim bu ay denemek istedim adetin 6.gunundeyim hafif sağ yumurtalik agrim basladi sizce bir kac gun icin de koyulasir mi? ilk denemem oldugu icin fazla bekletmisim🤦‍♀️Eki Görüntüle 3225403
Ay ben bu testi ilk kez görüyorum. Ne marka acaba bu? Bunun T tarafı sol taraf galiba. Daha silik duruyor ancak pik olduğunda bende birden kopkoyu olmuştu.

Cumlemizinkini canım benim Allah'ım sanada nasip etsin sanada çok geçmiş olsun sende hamile kalabiliyorsun en azından böyle düşun eşinde sende sağlıklisin yine olucak inanıyorum :KK16:
Allah razi olsun canim insallah bizim planimizdan once Allah'in plani var ve daha hayirli bunu dusunerek teselli oluyorum gelende gidende bizim degil emanet insallah denilen o mis gibi bebek kokusunu icimize çekebilecegimiz Salih saliha evlatlarimiz olsun🤲🏻🤗

Merhaba kızlar 2 gündür aşırı bas donmem oldu kan verdim bata 5 gün var beta <2.30 geldi yukselir mi 😐😔😔😔😔
canım oruç tutuyorsan beki açlık yapmıştır baş dönmesini. Ancak kanı erken vermişsin diye düşünüyorum daha varmış çok bat'a yükselebilir.

Allah razi olsun canim insallah bizim planimizdan once Allah'in plani var ve daha hayirli bunu dusunerek teselli oluyorum gelende gidende bizim degil emanet insallah denilen o mis gibi bebek kokusunu icimize çekebilecegimiz Salih saliha evlatlarimiz olsun🤲🏻🤗
Çok güzel bir dua etmişsiniz Allah'ım tez zamanda kavuştursun 🙏💕

Çok üzüldüm canım ya yeri dolar inşallah. Sebebi var mıydı peki kaybının

Eklentiler

• 86BFFC15-77EC-492E-8938-C9480344E14D.jpeg
    86BFFC15-77EC-492E-8938-C9480344E14D.jpeg
    357,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 306DF8D9-F37B-4FF8-A050-0EE61815463F.jpeg
    306DF8D9-F37B-4FF8-A050-0EE61815463F.jpeg
    79,9 KB · Görüntüleme: 78
Ay kızlar bakın arkadaşım bosnada yaşıyor orada kadınlar bu çayı hamile kalmak için kullanıyormuş adetken başlanıyor yumurtlamaya kadar. Ama türkçe ne çayı bilmiyorum korktum bende kullanmaya duyan var mı acaba 😀 çevirden baktığımda bi kedi otu yazıyor bi karaderme yazıyor nedir bilemedim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    134,5 KB · Görüntüleme: 62
X