Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı günler klomen ile bu ay başladım günlerimi kaçırmadım birliktelik yaşadım pazar sondu yumurtlama fakat pazartesi doktora gittim bana sağdan yumurtanın çatladigini söyledi doktor 2 Gün ara ile iliski dedi ovulasyon testim silik cizgili neden yumurtlama bukadar uzun sürdü birde adete 11 gün var ama karsiklarim ağrıyor bazen karnim şiş gibi geliyor kafayı yiyecem sizce hamilelik belirtisi mi kasik ağrısı yumurta catladi ya olur mu yani bana yardımcı olursanız sevinirim :KK43:
Kimse cevap vermicekmi:cry:

Ben kimyasal geçirdiğimde bana hiç bişey vermedi herşey yolunda tahlillerde sorun yok dedi
Bana da baktı tamam rahim temiz dedi. Bi de ilaçları verdi. Duphaston verdi bir de onu yazmadım. Normalde korunurken yaz isimli ilacı kullandığımı falan anlattım o da duphaston verdi gebe kalmaya engel değil hem de regl i düzenli olur dedi

Bana da baktı tamam rahim temiz dedi. Bi de ilaçları verdi. Duphaston verdi bir de onu yazmadım. Normalde korunurken yaz isimli ilacı kullandığımı falan anlattım o da duphaston verdi gebe kalmaya engel değil hem de regl i düzenli olur dedi
Kişiden kişiye doktordan doktora değişiyor demekki canım

O olabilir bak 😂😍

Aminnnn😍 bugün özellikle regl olucam sanıyorum ağrılarım var, tuvalete koşuyorum kupkuruyum göğüste hassasiyet 0🥺 bugün iftarda yemek yerken karnıma ağrı girdi bir süre kaldım öyle rabbim inşallah hayırlara çıkarır 🙏🏻😢 8 günüm kaldı çokta erken bu belirtiler ama.. Bir umut
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ♥️

merhaba kızlar birşey danışmak istiyorum duphaston adet öncesi olan lekelenmeleri engeller mi direk adetmi olunur

merhaba kızlar birşey danışmak istiyorum duphaston adet öncesi olan lekelenmeleri engeller mi direk adetmi olunur
Lekelenme olmayıp normal adet döngüsü oluşsun diye duphaston veriyor doktorlar. Ayrıca kist falan oluşursa yumurta çatlama olmadığı zaman kiste dönüştürüyormus bazen, onun atılması için de duphaston yazılıyor.

Lekelenme olmayıp normal adet döngüsü oluşsun diye duphaston veriyor doktorlar. Ayrıca kist falan oluşursa yumurta çatlama olmadığı zaman kiste dönüştürüyormus bazen, onun atılması için de duphaston yazılıyor.
adet öncesi 4 5 gün leke olup sonra adet olurmda doktor duphaston verdi femara sonrası gebelik olursa tutunsun diye lekelenme başlamadı acaba duphastonun böyle bir etkisi varmı aklıma takılmıştı teşekkür ederim

Canım bunlar klomen de yapıyor. Doluluk hissi ağrı kramp vs. Ultrason da gördüyse doktor doğru diyor ona göre de degerlendiirin
Cok teşekkür ederim peki adete kaç gün Kala test yapsam çıkar dayanamam çünkü 😅

En erken altı gün diyorlar ama. Geç döllenme muhabbet i vs sen sıkma canını diye ben iki gün kala yapıyorum bence öyle yapmalısın
9 nisani beklicem yine desene Ozamn bir haft sonra yaparım sabretcm artık stres oldum. Hepten çok teşekkür ederim bilginiz için :KK61:

Kızlar merhaba anlayanlar bi bakar mı lütfen yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• 2B7E8B09-5351-40EF-951A-74AE4F115A32.jpeg
    2B7E8B09-5351-40EF-951A-74AE4F115A32.jpeg
    107,8 KB · Görüntüleme: 67
Ay ben de bunu merak ediyordum kullanırken gebe kalınıyormuymuş diye iyi ki söyledin❤️

cans16 cans16 benide ekle mart topiğinden geliyorum 🤣🤣🤣 sat 8 mart bat 5nisan... Yedi gün kaldı bazı belirtilerim var hadi bismillah 🤭🤭

Eklentiler

• 294E5D0D-C20E-42A4-812B-44AF6992EA30.jpeg
    294E5D0D-C20E-42A4-812B-44AF6992EA30.jpeg
    105,2 KB · Görüntüleme: 65
  • F7D243B7-99F4-42C8-BA14-7D39CC7CE48D.jpeg
    F7D243B7-99F4-42C8-BA14-7D39CC7CE48D.jpeg
    101,9 KB · Görüntüleme: 65
Benimde o civarlarda test yaptım az önce 😀
🤣🤣🤣 Bende normal kaset test var erken testlere artık güvenmiyorum 🤣 ovulasyon hala yapıyorum geçen sene kimyasal yaşadım onu ovulasyonla öğrenmiştim gebelik olunca o daha erken yükseliyor iki gün önce hiç çizgi yoktu ertesi gün çizgi çıktı günde silik çıktı bugünde aynı bakalım gittikçe koyulaşırsa pozitifi görücem gibi 🤭🤭🤭

X