Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ya bismillah diyerek yerimi ayırtayım şimdiden inşallah bu topik hepimize bebişlerimizi getirir
Merhaba arkadaşlar sizlere danışmak istiyorum mor olanlar miratech marka ovülasyon testleri turuncu artımedin artımedin altındaki ve artımed bugün yaptığım artımedin ilk kez kullanıyorum oda mı pik demek

Hanimlar uzun zamandir ovu testi yapmamistim bu ay denemek istedim adetin 6.gunundeyim hafif sağ yumurtalik agrim basladi sizce bir kac gun icin de koyulasir mi? ilk denemem oldugu icin fazla bekletmisim

Hanimlar uzun zamandir ovu testi yapmamistim bu ay denemek istedim adetin 6.gunundeyim hafif sağ yumurtalik agrim basladi sizce bir kac gun icin de koyulasir mi? ilk denemem oldugu icin fazla bekletmisimEki Görüntüle 3225403
2 gün içinde koyulaşır ama yinede değerlendir derim 1 gün canlı kalıyor sperm bende öyle yaptım o haftayı ful değerlendir işini garantiye al

Tesekkur ederim hafif akintimda başladi Allah tum bekleyenlere nasip etsin
Heran yumurta catlyabilir bu haftayı değerlendir insllh sende bende hamiş kalırız benim bat da 9 nisan bakalım ne olcak

Oyle yapicam bu kadar erken yumurtlamazdim bu ay daha umutluyum insallah guzel haberler veririz
Belli olmuyor o vücut herzamn aynı gün yumurtlamiyor bende bu ay klomen le başladım pazartesi doktora gittim bir yumurtanın çatladigini söyledi bende 2 hafta ful degerlendiridim bakalım inşallah boşa gitmez

Belli olmuyor o vücut herzamn aynı gün yumurtlamiyor bende bu ay klomen le başladım pazartesi doktora gittim bir yumurtanın çatladigini söyledi bende 2 hafta ful degerlendiridim bakalım inşallah boşa gitmez
Kesinlikle dogumdan sonra anca toparlandim insallah duzene girmistir, sevindim senin adina isallah Rabbim nasip etsin hepimize

Kesinlikle dogumdan sonra anca toparlandim insallah duzene girmistir, sevindim senin adina
Aub
Kesinlikle dogumdan sonra anca toparlandim insallah duzene girmistir, sevindim senin adina isallah Rabbim nasip etsin hepimize

Amin inşallah çok teşekkür ederim tez zamanda hamiş kalalım benim zaten 8 yaşında oğlum var Aralık ta kimyasal gebelik yaşadım şimdi çok istiyorum olmuyor hamile vardır bundada bı hayır sabretcez kavuscaz bebislerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…