Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha alemsin 😂 Kuzum ben göremedim ya 🙄 sen görüyor musun çizgi falan çünkü bazen insan görüyor ama foto da belli olmuyor ya ondan dedim . Valla olsa ilk idrar değil son idrar olsa yine çıkar 🤣 iki gebeliğimde de gün için de öğrenmiştim hatta biri akşam üzeriydi diğeri de saat 17. 00 gibiydi öğrenmiştim ilki 10.98 ile diğeri 336 ile testte çıkmıştı ☺️ varsa çıkar zaten hiç ilk idrara gerek yok kuzum ☺️
Dogru deigin gibi ama daha 10.gun ya dur hemen bayraklari suya indirmeyelim 😅

Ben adeti bekliyorum kuzum ben geçen ay 22 nisanda oldum adet ama 25 günde bir oluyorum genelde bu ayda 18 mayısta olmam lazım en geö ama yumurtam çatlayalı 13 gün oldu bugün. 10. Gün 11. Gün 12. Gün test yaptım bişe çıkmadı bugünde yapmadım
Merhaba benimde 18 Mayıs bat , benimde yumurta çatlayalı bugün 11. Gün perşembe gününe kadar inş adet olmam

Ahahaha alemsin 😂 Kuzum ben göremedim ya 🙄 sen görüyor musun çizgi falan çünkü bazen insan görüyor ama foto da belli olmuyor ya ondan dedim . Valla olsa ilk idrar değil son idrar olsa yine çıkar 🤣 iki gebeliğimde de gün için de öğrenmiştim hatta biri akşam üzeriydi diğeri de saat 17. 00 gibiydi öğrenmiştim ilki 10.98 ile diğeri 336 ile testte çıkmıştı ☺️ varsa çıkar zaten hiç ilk idrara gerek yok kuzum ☺️
Bu sekilde oldu ama gecersizmi ve kirmizi rengi

Eklentiler

• IMG_20230515_182317.jpg
    IMG_20230515_182317.jpg
    108,5 KB · Görüntüleme: 72
Valla ben artık umut etmiyorum olacağını da sanmıyorum açıkcası. Mucize lazım o da beni bulmaz . Kasıma kadar Boş boş takılacam Kasım'da hsg ile belli olur ki bana göre son kürtajda bir sıkıntı oldu en başından beri böyle düşünüyorum bakalım hayırlısı olursa olur olmazsa hayatıma bakarım . Teşekkür ederim canım iyi temennilerin için . Rabbim en kısa zamanda hayırla sana nasip etsin inşallah 😘
Allahtan umut kesilmez asla oyle deme herseyin vakti vardir bende bekliyorum valla iki yil oldu

Kızlar ben evde test yaptım tekrar negatif çıktı lekenmem arttı adet olacam galiba bekliyorum artık adeti 20 Mayıs adet tarihim sanırım erken gelecek. Demek ki o testlerde de çizgi çıkıyor kaset testten şaşmam artık ☺️ Haber verecem demiştim söyleyeyim dedim ☺️ M mervemum Y Yasmize A aysesngul
Canım benim hayırlı en doğru vakit neyse o zaman gelsin inşallah eminim en yakın zamanda gelcek annesi hiç moralini bozma🥰 lekelenme nasıl peki canım kırmızılık var mı

Canım benim hayırlı en doğru vakit neyse o zaman gelsin inşallah eminim en yakın zamanda gelcek annesi hiç moralini bozma🥰 lekelenme nasıl peki canım kırmızılık var mı
Yok canım hiç kırmızı değil sarımsı kahvemsi lekenme görüyorum tuvaletten tuvalete sadece peçete çok çok az geliyor . Belki yerleşmedir diye düşündüm o yüzden testi tekrarladım ama yok henüz 🙃

28 günde bir oluyorum ama Pcos’dan ya ayda 2 sefer yada 2 ayda bir olmaya başlamıştım yada düzenli 28 günde 1 oluyordum
Canım bende pkoyum.Elstra kullandığın bi şey oldumu canım.Femara çatlatma ile mi hamile kaldın 😁

X