İnşAllah 10 dk sonra daha koyulaşır ya da ilerleyen saatlerdeBugünkü daha koyudur 10. Dakikada çek daha net belli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah 10 dk sonra daha koyulaşır ya da ilerleyen saatlerdeBugünkü daha koyudur 10. Dakikada çek daha net belli olur
Hep birlikte insallah canım benimRica ederim kuzum bak açılmış bu ay alırsın inşallah bebiş haberini
Farklı marka olunca hassaslık da farklı oluyor kuzum regle kadar idrar testiyle takip et regl günü kan ver benceİnşAllah öyledir canım ya dünde Bi tık böyle gibiydi ama ne biliyim düne göre daha belirgin çıkmalı diye düşündüm
İnşAllah canım hayırlısı inşallahTestler farklı ondan olabilr canım pembe pembe belli yani
Koyulaşır tabiki görüntüsünden anlıyorum ben artık idrar daha arkası yoldayken çekmişsinİnşAllah 10 dk sonra daha koyulaşır ya da ilerleyen saatlerde
Regl günü 14 mayıs ya da 15 mayıs ben 15 mayıs da veririmFarklı marka olunca hassaslık da farklı oluyor kuzum regle kadar idrar testiyle takip et regl günü kan ver bence
İnşAllah canımBat günü bile silik cıkıyor endiselenme var insallah
Öyle yap bebeğim regle kadar iki günde bir yorulursun çünkü kolun delik deşik olurRegl günü 14 mayıs ya da 15 mayıs ben 15 mayıs da veririm
Aynen öyle bakalım hayırlsı olsun canım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinÖyle yap bebeğim regle kadar iki günde bir yorulursun çünkü kolun delik deşik olur
Kızlar çatlamadan sonra 9. Günüm test yaptım negatif. Ateş tabloma bakarmısınız pozitifbiri @fnd_50 Papatyamaviss
Ayyy öylemi diyorsum aşkımm ya olsun artık ya bir senedir bekliyorum sen kaçıncı günde görmüştün testte kuzumValla aşkısı bu bariz umut vadediyor ayyyyii inşallah vardır kıııızzzzz
Kuzum saldım yani bıraktım denemeyi takibi herşeyi. Akışına bıraktım. Olursa olur. Rabbim yazdıysa günü gelince olacaktır. Hiç bakmıyorum buralara. Hiç takip etmedim kim hamile kim değil sen nasılsın kuzum bebiş nasıltweeetyyy bebeğim nasılsın görünmüyon merak ettim
Ayyy öylemi diyorsum aşkımm ya olsun artık ya bir senedir bekliyorum sen kaçıncı günde görmüştün testte kuzum
Kuzum bende korunmayı bıraktım 6. Ayda hamile kaldım sonra düşük yaptım biliyorsun. Şimdi yine düşükten sonra ki 6. Ayım klomen tedavisi görüyorum o zaman iki günüm daha var pozitifi görmek için inşallah olmuştur bu ay dua edin kuzumBak kuzum hatta ben 10. Günden sonra mı ne adet gelecek kessssin kes diye Ayşe'mle kavga ettiydim Allah verecekse oluyor kuzum... Doğru zaman buysa olur inşallah ben de Haziran da bırakmıştım korunmayı. 6. Ayda kaldım. Ve biliyorsun ki eşim hep kaçak dövüşüyordu. Hala ben nasıl tufaya düştüm diye dolanıyor arada evde melegim can
Rabbim bekletmeden hayırlısı ile sağlıklısını versin kuzum Gönlüne göre versin hepinizinKuzum bende korunmayı bıraktım 6. Ayda hamile kaldım sonra düşük yaptım biliyorsun. Şimdi yine düşükten sonra ki 6. Ayım klomen tedavisi görüyorum o zaman iki günüm daha var pozitifi görmek için inşallah olmuştur bu ay dua edin kuzum
Amin canım benim aminRabbim bekletmeden hayırlısı ile sağlıklısını versin kuzum Gönlüne göre versin hepinizin
Tamm bebeğim sen iyi olda gerisi önemli değil.Kuzum saldım yani bıraktım denemeyi takibi herşeyi. Akışına bıraktım. Olursa olur. Rabbim yazdıysa günü gelince olacaktır. Hiç bakmıyorum buralara. Hiç takip etmedim kim hamile kim değil sen nasılsın kuzum bebiş nasıl
Hayatım bıde yarın yap bellı olmazKızlar çatlamadan sonra 9. Günüm test yaptım negatif. Ateş tabloma bakarmısınız pozitifbiri @fnd_50 Papatyamaviss