Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak kuzum hatta ben 10. Günden sonra mı ne adet gelecek kessssin kes diye Ayşe'mle kavga ettiydim 😂 Allah verecekse oluyor kuzum... Doğru zaman buysa olur inşallah 🤲 ben de Haziran da bırakmıştım korunmayı. 6. Ayda kaldım. Ve biliyorsun ki eşim hep kaçak dövüşüyordu. Hala ben nasıl tufaya düştüm diye dolanıyor arada evde 😂 melegim can melegim can

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-11-09-52-52-919_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2023-05-11-09-52-52-919_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 43
Bak kuzum hatta ben 10. Günden sonra mı ne adet gelecek kessssin kes diye Ayşe'mle kavga ettiydim 😂 Allah verecekse oluyor kuzum... Doğru zaman buysa olur inşallah 🤲 ben de Haziran da bırakmıştım korunmayı. 6. Ayda kaldım. Ve biliyorsun ki eşim hep kaçak dövüşüyordu. Hala ben nasıl tufaya düştüm diye dolanıyor arada evde 😂 melegim can melegim can
Kuzum bende korunmayı bıraktım 6. Ayda hamile kaldım sonra düşük yaptım biliyorsun. Şimdi yine düşükten sonra ki 6. Ayım klomen tedavisi görüyorum o zaman iki günüm daha var pozitifi görmek için 😂😂 inşallah olmuştur bu ay dua edin kuzum 🥰🥰

Kuzum bende korunmayı bıraktım 6. Ayda hamile kaldım sonra düşük yaptım biliyorsun. Şimdi yine düşükten sonra ki 6. Ayım klomen tedavisi görüyorum o zaman iki günüm daha var pozitifi görmek için 😂😂 inşallah olmuştur bu ay dua edin kuzum 🥰🥰
Rabbim bekletmeden hayırlısı ile sağlıklısını versin kuzum Gönlüne göre versin hepinizin 🤲😘🎈

Kuzum saldım 🙈 yani bıraktım denemeyi takibi herşeyi. Akışına bıraktım. Olursa olur. Rabbim yazdıysa günü gelince olacaktır. Hiç bakmıyorum buralara. Hiç takip etmedim kim hamile kim değil 🙈 sen nasılsın kuzum bebiş nasıl 😍
Tamm bebeğim sen iyi olda gerisi önemli değil.
İyiyim bebiş de iyi çok şükür 🙏 oh bide böyle dene

X