Tabiki ederim canım hep dualarımdasınız inşallahHayırlı olsun cakım darisi bize bu ay geride biraktiklarına dua et bizim içinde olur mu
Bende Gaziantep de oturuyorum canım ama bir bilgim yok tüp bebek merkezlerine dair daha klomen tedavi sürecindeymMerhabalar Ben gaziantep den yazıyorum.Tüp bebek yaptıranlar merkez ve doktor önerilerini öğrenebilir miyim.
Maşallah iyi çıkmış katlana katlana artsın inşallah33.89 çıktı beta canım
Amin canim insallah ya pazar gunu regl gunum hadi hayirlisi bekliyoruzAllah isteyen herkese nasip etsin
Ne diyorduk kırmızıları görmeden ümit kesilmezBu grupta 2.elenişim biran önce gelse olmadığı kesin artık
Bugün kaçimci günün canım bnmde hafif kaldi tamamen yok olmadi daBenim geçen ay hiç ağrım olmamıştı bu ay iğne günü resmen regl sancısı çektim şuanda da ara ara giriyor sadece. Geçen ay akıntım bile olmamıştı bu ay o biraz da olsa var
Bende ishallik durumunu yaşadım mide bulantısı için baya erken bir süre psikolojik olabilir, ama hamile değilimKizlar adetime 7 gün var 2 3 gundur midem bulanıyor kötü birde afedersiniz ama ishal oldum acaba oyle olup hamile olan var mi
Benim daha 1 hafta var testte yapsam da cikmaz heraldeBende ishallik durumunu yaşadım mide bulantısı için baya erken bir süre psikolojik olabilir, ama hamile değilim
Doğru görmüşsün canım ama bozuk testOrda çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum
Tekrar yapsana canımDoğru görmüşsün canım ama bozuk test
Lekelenmem başladı canım başlıyor adetTekrar yapsana canım
Hayırlısı canım en azından oldun ben daha olmadım tekrar deneme şansın varLekelenmem başladı canım başlıyor adet
Canım sen bu testlerden sonra kan veriyor musun yoksa bekliyor musunHer ay benim testlerim neden böyle çıkıyor anlamıyorum kafayı yicem artık sonra arkasından regli oluyorum
Bekliyorum canım gelirse devam gelmezse beklemeye devam kafayı yenerek iyi bişey arkadaşlar oldu benle aynı olanlar ben daha olmadımNe diyorduk kırmızıları görmeden ümit kesilmezgelirsede bi sonraki ay durmak yok devam
Daha çok erken çıkmaz canım bekle biraz dahaBenim daha 1 hafta var testte yapsam da cikmaz heralde
Hay maşallahhhhKızlar 3 gün gecikme beta 1443.9 normal mi