Canım arada bi kasık ağrısı giriyor akıntım var bide çok ateş basması yaşıyorumBelırtın vsrmı benım 42. Saat cok asırı bır agrım oldu uyku uyutmayacak sekılde suan 46. Saatteyım hala devam edıyor
Hayır iğne olmadım . Ovulasyon takibi yaparak ilerliyordum kasıklarımda aşırı ağrı ve göğüslerimde hassasiyet vardı erken gebelik testi yaptım bende böyle çıktıCat ıgnesı olduysan etkısı devam edıyordur eger ıgne olmadıysanız testle koyulugunu takıp edın gun gun gebelık gorunuyor bu teste gore .doktoradanbanw kalırsanız 1 hafta sonra gıdın derım keseyı goremıyorlar dıs gebelık dıyorlar bu sefer kese gorunuyor bos gebelık dıyorlar bu sefer kalp atısı yok bekleyelım dıyorlar dıyorlarda dıyorlar benım kızımda dılım yandı artı 2 gunde bırde kanda hcg takıbı yapıldı kolum mahvoldu
Cnm bnımde regl yokGünaydın kızlar benim regl gelmedi kiste bağladım ama hala yok teste yapmıyorumbeyaz sayfa gorcem diye ama bugün yapacağım akşama heralde artık reglm 27sinde en geç 2 sinde gelmesi gerekirken gelmedi bir akıntım var birde iki gündür mide bulantısı iştah kaybi var açıkçası yoğun çalışıyorum onada bağlı geldi bana siz neler yaptınız @Mervenur277 C cnlrm @savascii Tikabasa etiketleyemedigim tüm kızlar
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günHayır iğne olmadım . Ovulasyon takibi yaparak ilerliyordum kasıklarımda aşırı ağrı ve göğüslerimde hassasiyet vardı erken gebelik testi yaptım bende böyle çıktı
Anladım canım geçmiş olsun kendiliğinden kullanma diye sordumYok canım ben onkoloji bölümüne gidiyordur adetim 58 günde bi 65 günde bi geliyordu doktorda test yap negatifse kullan demişti bende bu zamana kadar hep öyle yaptım
11 ya da 12. GünüYumurtlamadan sonra kaçıncı gün
Canım bnmde 8.günüm bugün iğneden sonra ağrilarim gitti bnm bugün bakalım sende 8.gün geçecek miCanım arada bi kasık ağrısı giriyor akıntım var bide çok ateş basması yaşıyorum
Gün gün koyuluk takibi yap bence var gibi duruyor inşallah hayırlısıyla güzel ilerler11 ya da 12. Günü
Dayanamadım kan vermeye gittim sonuç çıkınca yine fikir almak isterimGün gün koyuluk takibi yap bence var gibi duruyor inşallah hayırlısıyla güzel ilerler
Güzel haberler çıksın inşallahDayanamadım kan vermeye gittim sonuç çıkınca yine fikir almak isterim
Umarım öyle olur uzun zamandır bekliyordum bu haberiGüzel haberler çıksın inşallah
hayırlı olsun gayet net çıkmış testiniz var bence de uzun zaman dediniz ne kadar süredir deniyordunuz bu ay farklı bişey yaptınız mıUmarım öyle olur uzun zamandır bekliyordum bu haberi
Yaklaşık bir seneyi geçmiştir. Prolaktin yüksekliği vardı ve mr sonucumda adenom çıkmıştı ilaç kullanıyordum prolaktin normal seviyelere indi ama FSH lh sıkıntılıydı . C life macun kullanmaya başladım üç ay kullandım bu sürede hep düzenli adet oldum ve ovulasyon takibi yaptım hep yumurtlamam ve çatlamam oldu . Hem değerlerim düzeldi hemde adetim düzene girdi yanihayırlı olsun gayet net çıkmış testiniz var bence de uzun zaman dediniz ne kadar süredir deniyordunuz bu ay farklı bişey yaptınız mı
anladım canım sağlıkla kucagına alırsın inşaallah güzel sonuclarını bekliyoruzYaklaşık bir seneyi geçmiştir. Prolaktin yüksekliği vardı ve mr sonucumda adenom çıkmıştı ilaç kullanıyordum prolaktin normal seviyelere indi ama FSH lh sıkıntılıydı . C life macun kullanmaya başladım üç ay kullandım bu sürede hep düzenli adet oldum ve ovulasyon takibi yaptım hep yumurtlamam ve çatlamam oldu . Hem değerlerim düzeldi hemde adetim düzene girdi yani
Amin çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahanladım canım sağlıkla kucagına alırsın inşaallah güzel sonuclarını bekliyoruz
Benim geçen ay hiç ağrım olmamıştı bu ay iğne günü resmen regl sancısı çektim şuanda da ara ara giriyor sadece. Geçen ay akıntım bile olmamıştı bu ay o biraz da olsa varCanım bnmde 8.günüm bugün iğneden sonra ağrilarim gitti bnm bugün bakalım sende 8.gün geçecek mi
33.89 çıktı beta canımGün gün koyuluk takibi yap bence var gibi duruyor inşallah hayırlısıyla güzel ilerler
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün
gayet iyi cıkmış o silik cizgiye bence testlerde koyulaşmayı takip et sürekli kan vermek yorucu ve stresli olur33.89 çıktı beta canım