Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır iğne olmadım . Ovulasyon takibi yaparak ilerliyordum kasıklarımda aşırı ağrı ve göğüslerimde hassasiyet vardı erken gebelik testi yaptım bende böyle çıktı

Cnm bnımde regl yok
İlişkide yok, 1 kez oldu
Adet sancım var adetı beklıyorum
Son adet tarıhım 23 marttı

Yok canım ben onkoloji bölümüne gidiyordur adetim 58 günde bi 65 günde bi geliyordu doktorda test yap negatifse kullan demişti bende bu zamana kadar hep öyle yaptım
Anladım canım geçmiş olsun kendiliğinden kullanma diye sordum

hayırlı olsun gayet net çıkmış testiniz var bence de uzun zaman dediniz ne kadar süredir deniyordunuz bu ay farklı bişey yaptınız mı
Yaklaşık bir seneyi geçmiştir. Prolaktin yüksekliği vardı ve mr sonucumda adenom çıkmıştı ilaç kullanıyordum prolaktin normal seviyelere indi ama FSH lh sıkıntılıydı . C life macun kullanmaya başladım üç ay kullandım bu sürede hep düzenli adet oldum ve ovulasyon takibi yaptım hep yumurtlamam ve çatlamam oldu . Hem değerlerim düzeldi hemde adetim düzene girdi yani

anladım canım sağlıkla kucagına alırsın inşaallah güzel sonuclarını bekliyoruz

Canım bnmde 8.günüm bugün iğneden sonra ağrilarim gitti bnm bugün bakalım sende 8.gün geçecek mi
Benim geçen ay hiç ağrım olmamıştı bu ay iğne günü resmen regl sancısı çektim şuanda da ara ara giriyor sadece. Geçen ay akıntım bile olmamıştı bu ay o biraz da olsa var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…