- 25 Eylül 2022
- 9.232
- 13.369
- 36
Tekrar at canım 10 dak netleşiyorPembe evet ama şuan gitti mesela bazen kalıyor bu 10 dakika sonra beliriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar at canım 10 dak netleşiyorPembe evet ama şuan gitti mesela bazen kalıyor bu 10 dakika sonra beliriyor
Çöpe attım kiTekrar at canım 10 dak netleşiyor
Önemli olan ilk kaç çıkması değil kuzum elbetteki güzel çıkmış sonucun döllenme süresine bağlı sayısı iki gün sonra tekrarla artışına bakalım bebeğim yaaa çok sevindim senin adına sağlıkla al kucağına inşallah
Orda çizgi mi var ben mi yanlış görüyorumGölge görüp heveslenmeyelim diye her yeri pembe yapan koca yürekli Miratech test mi bozuk ya anlamadım damlatınca pembeleşir ama sonra düzelir testler bu böyle kaldı
Maşallah canım saglıkla ilerlesin inşallah çok sevindim güzel degerinÇok iyi canım tebrik ederim sağlıkla devam eder inşallah kucağına alırsın
canım bak ben o silik cizgiye 50 tahmin etmiştm ondan bile yüksek çıkmış bide bugünkü testin daha koyuydu suan daha yükselmiştir sağlıkla ilerlesin canım hayırlısıyla bu hafta testlerle koyulaşmayı takip et canım sürekli kan verip kendini strese sokma hadi gözün aydın bakalım seninle batlarımız aynıydı ama bende de gelen giden yok şuanda
Tebrik ederim canım gayet çok güzel çıkmışKızlar 3 gün gecikme beta 1443.9 normal mi
Kaç gün kullandın canımKızlar gecikmenin 3. Günü tarlusal kullandım yine gelmedi şimdi eczaneden geliyorum tekrar test yapıcam artık ya adet olayım
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese sağlıklıca inşallahTebrik ederim canım gayet çok güzel çıkmış
2 gün kullandım canım 4 adetKaç gün kullandın canım
Doktor mu verdi canım o mu dedi 2 gün kullan diye2 gün kullandım canım 4 adet
Yok canım ben onkoloji bölümüne gidiyordur adetim 58 günde bi 65 günde bi geliyordu doktorda test yap negatifse kullan demişti bende bu zamana kadar hep öyle yaptımDoktor mu verdi canım o mu dedi 2 gün kullan diye
Cat ıgnesı olduysan etkısı devam edıyordur eger ıgne olmadıysanız testle koyulugunu takıp edın gun gun gebelık gorunuyor bu teste gore .doktoradanbanw kalırsanız 1 hafta sonra gıdın derım keseyı goremıyorlar dıs gebelık dıyorlar bu sefer kese gorunuyor bos gebelık dıyorlar bu sefer kalp atısı yok bekleyelım dıyorlar dıyorlarda dıyorlar benım kızımda dılım yandı artı 2 gunde bırde kanda hcg takıbı yapıldı kolum mahvolduAdetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım böyle silik bir çizgi çıktı nasıl ilerlemem gerek