Canım nasıl öğrendin geneliğini? Testlr öğrendiysen nasıl çıkmıştı atar mısınAsla su içmeye bile kalkmam ben anneme geldim direkfolbiol vermiş folik asit olarak
Teşekkür ederim canım amin inşallahCanım nasıl öğrendin geneliğini? Testlr öğrendiysen nasıl çıkmıştı atar mısın
Tebrik ederim bu arada rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun canım demek ki geç döllenme olmuş rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım amin inşallahadet gecikmesi olarak öğrendim sayılmaz çünkü 14 martta düşük yaptım. sonrasında adet olmadım kasık ağrılarım oluyordu 25 nisanda kan verdim negatif çıktı. Kasık ağrım tek taraflı olmaya başlayınca dün test yaptım hafif silik çıktı kan verdim beta 9,93 çıktı bugün doktora gittim tekrar kan verdim 29 çıktı.
Bir bakabilir misiniz kimse yoook muuuu??Eki Görüntüle 3240986
Kızlar merhaba 2 senedir gebelik istiyorum bir düşüğüm var.
19 nisanda(20. gün) yumurtalık sancısı çektim muhtemelen o zaman çatlama oldu. Bugün 32. Gün. 34. Günden önce test yapmak istemiyorum.
Sizce gebelik var mı?
bu testle beta 9,93 çıktı canımGeçmiş olsun canım demek ki geç döllenme olmuş rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahtestinin resmi varsa atabilir misin
Bnde de oluyor batma ve kasık ağrisi canım yumurtalardan kaynaklı heralde herhangi bişi kullanmiş öiysn ona bağli olablr bn ilaç kullanfım meselaKızlar 3 4 gün önce yumurtlama olup catladi degerlendirdik ama kasık ağrım gecmedi yürürken batıyor sizce neden olabilir
Canım biz korunmasız kaç kere ilişki yaşadık. Zevk suyu sızmasına ihtimal vermedim gecikme başka bir şeydendir stres yapıp iyice geciktirmemeye çalışMerhaba arkadaşlar tecrübem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim 24 gün önce korunmalı ilişkim oldu boşalma asla olmadı ama zevk suyunun kondomdan sızma ihtimali olabilir reglim düzenli değildir normalde ama bu ay panik yaptım zevk suyundan dolayı 2 günde bir 5 kaset test yaptım negatifti dünden önceki gün de erken gebelik testi yaptım negatif sizce olsaydı çıkar mıydı bu zamana silik çizgi bile yok reglmin gecikmesinin 12.günü
Teşekkür ederiiimYumurta catlamadan önce iki gün bende yumurta akı kıvamı olur akıntım bazen bı bakarim çok fazla gelmiş bilirsin zaten o kıvamı Süner gibi olur ben bunu görünce iki gün içinde pik görürüm sonra ağrılarım olur bir iki gün içinde rahatlarim akıntı normale döner
Israrla her yere yazmışsınız Fake hesap olduğu o kadar belli ki bi gidin defol un yaMerhaba arkadaşlar tecrübem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim 24 gün önce korunmalı ilişkim oldu boşalma asla olmadı ama zevk suyunun kondomdan sızma ihtimali olabilir reglim düzenli değildir normalde ama bu ay panik yaptım zevk suyundan dolayı 2 günde bir 5 kaset test yaptım negatifti dünden önceki gün de erken gebelik testi yaptım negatif sizce olsaydı çıkar mıydı bu zamana silik çizgi bile yok reglmin gecikmesinin 12.günü
Yok hic kullanmadim ilaçBnde de oluyor batma ve kasık ağrisi canım yumurtalardan kaynaklı heralde herhangi bişi kullanmiş öiysn ona bağli olablr bn ilaç kullanfım mesela
Bugün bir kaç defa oldu bende ve karnımda sonda geçtiKızlar kasıkta sanki böle pıt pıt bişey atıyormuş gibi olan varmı
Bende yarın bekliyorum canim.İyiyim canım çok giremez oldum ya şimdi tesadüf girdim. Adetime 5 gün var beklemedeyim sen nasılsın ne durumdasın canım