Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asla su içmeye bile kalkmam ben anneme geldim direk 😂😂😂 folbiol vermiş folik asit olarak
Canım nasıl öğrendin geneliğini? Testlr öğrendiysen nasıl çıkmıştı atar mısın 🙏🏻

Tebrik ederim bu arada rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤍🍭🌸

Canım nasıl öğrendin geneliğini? Testlr öğrendiysen nasıl çıkmıştı atar mısın 🙏🏻

Tebrik ederim bu arada rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤍🍭🌸
Teşekkür ederim canım amin inşallah 🙏 adet gecikmesi olarak öğrendim sayılmaz çünkü 14 martta düşük yaptım. sonrasında adet olmadım kasık ağrılarım oluyordu 25 nisanda kan verdim negatif çıktı. Kasık ağrım tek taraflı olmaya başlayınca dün test yaptım hafif silik çıktı kan verdim beta 9,93 çıktı bugün doktora gittim tekrar kan verdim 29 çıktı.

Teşekkür ederim canım amin inşallah 🙏 adet gecikmesi olarak öğrendim sayılmaz çünkü 14 martta düşük yaptım. sonrasında adet olmadım kasık ağrılarım oluyordu 25 nisanda kan verdim negatif çıktı. Kasık ağrım tek taraflı olmaya başlayınca dün test yaptım hafif silik çıktı kan verdim beta 9,93 çıktı bugün doktora gittim tekrar kan verdim 29 çıktı.
Geçmiş olsun canım demek ki geç döllenme olmuş rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah😍🤲🏻 testinin resmi varsa atabilir misin 🙏🏻

Kızlar 3 4 gün önce yumurtlama olup catladi degerlendirdik ama kasık ağrım gecmedi yürürken batıyor sizce neden olabilir

Geçmiş olsun canım demek ki geç döllenme olmuş rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah😍🤲🏻 testinin resmi varsa atabilir misin 🙏🏻
bu testle beta 9,93 çıktı canım

Eklentiler

• 22994494-E5B3-44E5-983A-6E4462948103.jpeg
    22994494-E5B3-44E5-983A-6E4462948103.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar benim tansiyonum hep 13/8 civarlarında falandır ama bugün bi ölçeyim dedim 12/5 çıkıyor. Küçük tansiyon çok mu düşük bilemedim korktum

Kızlar 3 4 gün önce yumurtlama olup catladi degerlendirdik ama kasık ağrım gecmedi yürürken batıyor sizce neden olabilir
Bnde de oluyor batma ve kasık ağrisi canım yumurtalardan kaynaklı heralde herhangi bişi kullanmiş öiysn ona bağli olablr bn ilaç kullanfım mesela

Merhaba arkadaşlar tecrübem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim 24 gün önce korunmalı ilişkim oldu boşalma asla olmadı ama zevk suyunun kondomdan sızma ihtimali olabilir reglim düzenli değildir normalde ama bu ay panik yaptım zevk suyundan dolayı 2 günde bir 5 kaset test yaptım negatifti dünden önceki gün de erken gebelik testi yaptım negatif sizce olsaydı çıkar mıydı bu zamana silik çizgi bile yok reglmin gecikmesinin 12.günü

Ayağımı toplayarak oturduğum zaman sağ kasığım patlayacak gibi oluyor. Bir haftadır da adet ağrısı gibi ağrım var bata 2 gün kaldı testler negatif 🥹

Merhaba arkadaşlar tecrübem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim 24 gün önce korunmalı ilişkim oldu boşalma asla olmadı ama zevk suyunun kondomdan sızma ihtimali olabilir reglim düzenli değildir normalde ama bu ay panik yaptım zevk suyundan dolayı 2 günde bir 5 kaset test yaptım negatifti dünden önceki gün de erken gebelik testi yaptım negatif sizce olsaydı çıkar mıydı bu zamana silik çizgi bile yok reglmin gecikmesinin 12.günü
Canım biz korunmasız kaç kere ilişki yaşadık. Zevk suyu sızmasına ihtimal vermedim gecikme başka bir şeydendir stres yapıp iyice geciktirmemeye çalış

Merhaba kızlar dun kan verdim 327 çıktı az önce test yaptım şu şekilde çıktı. Sizce bu değere göre daha koyu çıkması gerekmez miydi??

Eklentiler

• 20230501_182220.jpg
    20230501_182220.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 100
Israrla her yere yazmışsınız Fake hesap olduğu o kadar belli ki bi gidin defol un ya

Yeni Hamiş olanlar sizde hiç ishal durumu oldu mu? Çok afadersiniz 4 gündür ishalim var ama orta dereceydi az önce karın ağrısıyla tuvalete koştum su gibiydi ve rengi kına gibiydi kullandığım folikasit ocean mummy o mu yaptı acaba ya da hamilikte olur mu 2 gündür test yapıyorum aşırı silik çizgi görüyorum (her zamanki gibi) şüphelendim normal mi?

Eklentiler

• Screenshot_20230501_154831_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230501_154831_com.android.gallery3d.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 96
İyiyim canım çok giremez oldum ya şimdi tesadüf girdim. Adetime 5 gün var beklemedeyim sen nasılsın ne durumdasın canım
Bende yarın bekliyorum canim.
Ateş takibi hamile olmadığımı soyluyor.
Eşim yanıma gelmedi hala, ayda 2-3 birliktelik oluyir, oda denk geldiğini zannetmiyorum. 1 ay yan yanayken bile denk gelmiyordu 🥺

X