Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bol bol dinlen çok iş yapma folik asit kullanmayı ihmal etme ama folik asit formunu değil b9 folat vitamin olarak kullan ❤️
Doktorumda bi suratsız bi suratsız asla ama asla gülmüyor ya açıklama yok şunları kullan haftaya kan vermeye gel dedi yallah 😂😂

Peki belirtilerin var mı varsa neler
Sanırım benim ilk belirtim göğüs ucu yanması vardı ve sık sık kabuslar gördüm tek dün çok güzel rüya gördüm, ve boş gebeliğimde de olduğu gibi idrarın geldiği zaman doğum sancısı çektim rahmime birşey baskı yapıyordu iki büklüm oldum, bugünde ellerim ve ayaklarım asla ısınmıyor buz gibiler, dün akşam ayak bileklerim çok ağırdı 2 güldürdü yorgun ve çok uykum var umarım bunlar psikolojik değildir 😢

Doktorumda bi suratsız bi suratsız asla ama asla gülmüyor ya açıklama yok şunları kullan haftaya kan vermeye gel dedi yallah 😂😂
Sağlık ocağı doktoru mu ? Gebeliğin ilk evresinde nedense bütün doktorlar aynı davranıyor aldırma

Asla su içmeye bile kalkmam ben anneme geldim direk 😂😂😂 folbiol vermiş folik asit olarak
Sentetik folik asit alma işte asıl ihtiyaç olan folattır folik asit ilaç sentetik halidir folatın bitkisel olandan al daha iyi daha faydalı

Sanırım benim ilk belirtim göğüs ucu yanması vardı ve sık sık kabuslar gördüm tek dün çok güzel rüya gördüm, ve boş gebeliğimde de olduğu gibi idrarın geldiği zaman doğum sancısı çektim rahmime birşey baskı yapıyordu iki büklüm oldum, bugünde ellerim ve ayaklarım asla ısınmıyor buz gibiler, dün akşam ayak bileklerim çok ağırdı 2 güldürdü yorgun ve çok uykum var umarım bunlar psikolojik değildir 😢
İnşallah değildir canım herşeyi hamileliğe yorar olduk zaten hepimiz psikolojik olarak

İnşallah değildir canım herşeyi hamileliğe yorar olduk zaten hepimiz psikolojik olarak
Bu aydan çok umutlu değildim açıkcası hala olabileceğini düşünmüyorum çünkü 4 kere ilişki oldu 1 gün sadece yumurtalama zamanı oldu diğer ilişki 4 gün sonra oldu 🤷🏼‍♀️

Bu aydan çok umutlu değildim açıkcası hala olabileceğini düşünmüyorum çünkü 4 kere ilişki oldu 1 gün sadece yumurtalama zamanı oldu diğer ilişki 4 gün sonra oldu 🤷🏼‍♀
Neydi bi söz vardı çıkmadık candan ümit kesilmez diye
Sende ümidini kesme bi bakmışsın hergün değerlendirdin zaman olmamısta bu ay 4 kere denedinde oluvermiş olur Allah bilir 🥰

Neydi bi söz vardı çıkmadık candan ümit kesilmez diye
Sende ümidini kesme bi bakmışsın hergün değerlendirdin zaman olmamısta bu ay 4 kere denedinde oluvermiş olur Allah bilir 🥰
Ay inşallah bu 2 testte umutlandırdı açıkcası beni 2 senedir test yapıyorum üst üstte bu kadar silik hiç görmemiştim 🥺 stres sıfırdı. geçen ay da hsg çekildim bu ayda clife almıştım onların etkisi oldu sanırım

Ay inşallah bu 2 testte umutlandırdı açıkcası beni 2 senedir test yapıyorum üst üstte bu kadar silik hiç görmemiştim 🥺 stres sıfırdı. geçen ay da hsg çekildim bu ayda clife almıştım onların etkisi oldu sanırım
Az daha dayanalım bakalım senın 6 gün var benimde 10 gün geçmiyorrrr amaaa

X